PDA

View Full Version : Προς τους DSLαδες....

blazetom
29-09-2004, 18:09
Καλησπέρα σε όλους,
εδώ και μία βδομάδα περίπου έχω απίστευτο προβλημα με το DSL. Σερνεται οσο δεν παει (κατεβαζω με κατι 1,5kb/s και στις χειροτερες δεν ανοιγουν καν οι σελιδες). Το κακο ειναι οτι το παθαινει οποτε του καπνισει και δεν μπορω να προσδιορισω τι φταιει. Πηρα ο καημενος την OTEnet και μου ειπαν πως δεν φταινε αυτοι, γιατι βλεπουν πωσ χανει το συγχρονισμο της η γραμμη μου και να απευθυνθω στον ΟΤΕ. Πολυ καλα λεω, παιρνω στο 121 (βλαβες ΟΤΕ) και μου λενε πως θα μου τηλεφωνησουν απο το τμημα DSL. Κανανε 3 ωρες να με παρουν και εν τω μεταξυ, το ιντερνετ ειχε ξυπνησει κανονικα. Μολις με πηρανε μου λενε πως δεν βλεπουν κανενα προβλημα και αν το ξανακανει να ξαναπαρω το 121. Ρε μαστορα, αφου κανεις 3 ωρες να με παρεις, πως θα σε παρω οταν το ξανακανει, αφου μεχρι να με παρεις εσυ πισω θα εχει ξαναφτιαξει ενδεχομενως? Δεν βγηκε ακρη, μεχρι που μου ειπαν πως αν το ξανακανει να πω στο 121 να στειλουν fax με header "ΕΠΕΙΓΟΝ". Εφτασε λοιπον η ωρα που το ξαναεκανε και τους ειπα να το στειλουν το fax. Ε, απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση....
Απο τις απαντησεις σας θα εξαρτηθει αν θα αφρισω απο τα νευρα μου η θα καλμαρω.
Εχει γενικοτερα προβλημα το DSL αυτες τις μερες και δεν προλαβαινουν, η με γειωσανε για 3η φορα κανονικα???????

Tσεκαρετε εδω πως παει...:
http://bandwidthplace.com/speedtest/

Linos80
29-09-2004, 18:49
Οπως τα ειπαμε και τηλεφωνικα, εδω και περιπου 5 μερες αντιμετωπιζω κι εγω πολλα προβληματα στην ταχυτητα της συνδεσης μου.Απο εκει που κατεβαζε σταθερα καλα, πλεον κατα τη διαρκει της ημερας κυριολεκτικα σερνεται και μονο τα βραδια απο οτι εχω παρατηρησει παει καλα.
Σε πρωτη φαση εκανα παραπονα στην VIVODI, οι οποιοι ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν και ως τωρα με εχουν γραψει εντελως στα @@ τους.
Σταδιο δευτερο που θα γινει τις επομενες μερες, ειναι να παρω τηλεφωνο στον ΟΤΕ και να ζητησω να ερθουν να κανουν ελεγχο της γραμμης.
Δεν σκοπευω να πληρωνω ενα σωρο λεφτα για να κατεβαζω με 10-12kb... :093:

NARSIS
29-09-2004, 19:04
και εγω το ιδιο προβλημα παιδια. και αναρωτιωμουν αν το αντιμετωπιζουν και αλλοι. ομοιως 1.5 ΚΒ το κατεβασμα. μου σπαει τα νευρα, γιατι με την dial up επιανα τα 4 ΚΒ ανετα. δεν ξερω τι φταιει, ουτε απο τον provider με διαφωτισαν. το περιεργο ειναι οτι το προβλημα εμφανιζεται ακομα και σε ωρες μη αιχμης, οποτε του κ*****σει. και μετα ξαφνικα επανερχεται και ξαναχανεται η ταχυτητα κ.ο.κ. τι να πω. μηπως με τοσες νεες συνδεσεις dsl τον εχουμε στραγγισει τον ΟΤΕ και φοβαται να το παραδεχτει; μηπως ο ''Αθηνα 2004'' μας τραβαγε ολο το bandwidth;

tefra
29-09-2004, 19:17
ποιες περιοχες ειστε ρε παιδια ?

blazetom
29-09-2004, 19:29
Καλα Τακη αν κατεβαζεις με 10kb εισαι προνομιουχος!!! Εμεις τι να πουμε με τα 1,5kb....
Η δουλεια μου που ειναι το DSL ειναι Πευκη.

Linos80
29-09-2004, 19:32
Θελω τα 33kb μου πισωωωωωωωω...

ThorLite
29-09-2004, 20:21
Πικρα οντως,μπορει να κανουν καμια αναβαθμιση με την διασυνδεση vivodi-πΟTE αυτο το προβλημα ειχαμε με την Tellas για 1.5 βδομαδα τον περασμενο Δεκεμεβριο.
Εγω θελω πισω τα 47ΚΒ μου τα 41 με χαλανε........LOL

JiMk
29-09-2004, 22:03
Και γω έχω πρόβλημα, αλλά όχι στην ταχύτητα, απλά αποσυγχρονίζεται για 5 λεπτά όποτε του καπνίσει, 8-10 φορές τη μέρα.

spresv
29-09-2004, 22:29
Μη μου τα λετε αυτα και εκανα σημερα και γω τα χαρτια και την αιτηση για dsl!!!!!!!!!

Τελικα αφου με καλυπτει εκανα 256 vivo by vivo Full LLU.

Ελπιζω να πανε ολα καλα........

princess
29-09-2004, 22:43
το cs της vivodi ξεχειλιζει ευγενεια αλλα αποτελεσμα τιποτα. Εχω γραμμη απο το Σαββατο -συνδεση δεν εχω!!!!!! Εχω παρει οχτακοσια τηλεφωνα, εχω κανει πλακα, τα εχω παρει στο κρανιο, εχω βρισει, κοντευω να γινω κολλητη με τους μισους απο κει μεσα αλλα το προβλημα προβλημα (πορτοκαλι-πρασινο-πορτοκαλι-πρασινο κοντευω να γινω νευρασθενικια, οχι που δεν ημουνα). Σημερα πια ειπα πολυ ευγενικα οτι αν δε λυθει το προβλημα να ερθουν να παρουν πισω το μοντεμ τους να ακυρωθει το εξαμηνο συμβολαιο και να μην τολμησουν να με χρεωσουν τιποτα για υπηρεσιες Provider. Αντε και να συνδεθω και να σουρνομαι!!! Πρωτα θα δαγκωσω τους ευχαριστημενους πελατες της περιοχης που με πηραν στο λαιμο τους και μετα τους vivodιδες ολους μαζι!!!!

spresv
29-09-2004, 22:46
Αααααααααααααχχχχχχχχχχχ γιατι μου μαυριζετε την ψυχη βραδιατικαααααααααα.....

Linos80
29-09-2004, 22:46
Πρωτα θα δαγκωσω τους ευχαριστημενους πελατες της περιοχης που με πηραν στο λαιμο τους και μετα τους vivodιδες ολους μαζι!!!!

Χαχαχαχαχα...
Ποιον εννοει αραγε? :D

Samael
29-09-2004, 22:47
Χειμαρρος η πριγκιπεσσα!! :D

Ελπιζω να λυθουν συντομα τα προβληματα γιατι περιμενω κ γω τον πΟΤΕ να με συνδεσει(εδω κ 1 μηνα)

princess
29-09-2004, 22:59
τα εχει παρει στο κρανιο η πριγκηπεσσα και θα αρχιζει να βριζει πριγκηπικα σε λιγο! Το ωραιο ειναι οτι η γραμμη μπηκε απο τον ΟΤΕ (μεσω vivodi) ακριβως σε ενα -ημερολογιακο- μηνα! Και τωρα την εχω και τη χαιρομαι!!! (Γελα τακη γελα, οταν βγεις στο δρομο προσεχε μη σου ερθει κανενα speedtouch στο κεφαλι μονο!)

couveland
30-09-2004, 00:38
Παρόμοια πράγματα έχω δει και εγώ τις τελευταίες βδομάδες. Οχι με DSL, αλλά κατευθείαν στο backbone γνωστού provider (επισκέπτης είμαι εκεί). Προσπαθούμε να δουλέψουμε και κατεβάζει με 20Κ περίπου (ενώ το απόγευμα ξεκινάει από 120ΚΒyte/sec, έχω δει και 1MB/sec). Η γραμμή από το κτίριο στο backbone, τσεκαρισμένη, είμαστε μόνοι μας. Ρωτήσαμε λοιπόν τον provider (είπαμε, πρόκειται για δουλειά) και αφού το έψαξαν είπαν ότι γενικά έχουν οι γραμμές με εξωτερικό πρόβλημα τελευταία, είναι γεμάτες. Ψιλιάζομαι ότι φταίνε οι πολλές DSL που δίνονται.

Αφήστε μας να δουλέψουμε ρεεεεεε ...

nemo23
30-09-2004, 01:06
Και γω έχω το ιδιο προβλημα παιδια ισως κάνουνε κανα update τους server... ποιος ξέρει...

Greek
30-09-2004, 08:03
Εγώ , από την άλλη , κατεβάζω μια χαρά , μέσοσς όρο περίπου 33-35κ ενώ πολλές φορές χτυπάει και 40.

NARSIS
30-09-2004, 09:06
δεν εχω vivodi εγω ρε παιδια ΟΤΕΝΕΤ εχω και παλι τα ιδια. σας λεω κατι αλλο θα φταιει. οντως μερικοι με το dsl συνδεονται σε site και κατεβαζουν ταινιες 24 ωρα ολοκληρα, μην πω για εβδομαδες. μετα πως να μην καταρευσει το συστημα, ειδικα οταν οι μισοι υπαλληλοι του ΟΤΕ εχουν προσληφθει με βυσμα και δεν μπορουν να προβλεψουν την κινηση της αγορας.
to princess : η πολιτικη των ιδιωτικων εταιριων ειναι η ευγενεια για να σε καλμαρουν. φαντασου να μη σε επξυπηρετουν και να σου κλεινουν και το τηλεφωνο καταμουτρα. θα ξαναγοραζες απο αυτες μετα; μαλλον οχι. και θα ζητουσες και τα λεφτα σου πισω. ε... καπως ετσι κανω και εγω καμια φορα ειτε ως εργαζομενος, ειτε ως πελατης...ειρωνεια, ε;

didymos
30-09-2004, 09:19
Προς Πριγκηπέσα:

Το πρόβλημα συγχρονισμού το είχα κι εγώ και ακόμα χειρότερο πρόβλημα ήταν που δε μπορούσα να μιλήσω με τον κόσμο με το DSL Phone γιατί πλέον δεν τους άκουγα καν! Μέχρι που πήρα τηλ. τη Vivodi και ένας ευγενέστατος κύριος, ο κύριος Γωργαράς (ή κάπως έτσι νομίζω), τεχνικός, όχι μόνο με βοήθησε να λύσουμε μαζί το πρόβλημα, αλλά έκατσε και γύρω στη μισή ώρα να μου εξηγεί γιατί συνέβη αυτό και το άλλο και το παράλλο! Προσφέρθηκαν μάλιστα να έρθει τεχνικός τους να μετρήσουν τη γραμμή μου!! Την ίδια μέρα κιόλας!!!

princess
30-09-2004, 11:31
θα συνεχισω να παιρνω τηλεφωνο τοτε μεχρι να πετυχω τον εν λογω κυριο... (εχω οχτω ονοματα ως τωρα που εχω μιλησει να τα εκατοστησω!). Η μεχρι να μιλησω με καποιον που να μου πει πως θα απελευθερωσω τη γραμμη μου για να παω σε αλλο Provider!!!! Αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα με τις ταχυτητες δε θα το αντεξω!! Θα ανεβω στην ταρατσα να κανω το κοκκορι!

Samael
30-09-2004, 12:17
Aπλα ζητα τον κατευθειαν ;)
Πες οτι εισαι η κ.Χ κ θα σε συνδεσουν

maddoctor
30-09-2004, 14:12
Παιδιά το πρόβλημα μάλλον είναι γενικό.Έχω ένα φίλο που στην δουλειά έχουν dsl, HOL.Η δουλειά του είναι κέντρο.Συνέχεια έχει προβλήματα, απορυθμίζεται ο router που έχουνε,πέφτει η γραμμή και δεν έχουνε internet καθόλου τις ώρες εργασίας και έρχεται λίγο πριν σχολάσει και άλλα τέτοια θαυμάσια.Στην Ελλάδα είμαστε παιδιά, τι περιμένατε!? :021: :021: :021:

EvilHawk
30-09-2004, 14:47
Οσοι έχετε προβλήματα με τίς ταχύτητες προσπαθήστε να εντοπίσετε που ακριβώς υπάρχει πρόβλημα ακολουθώντας το FAQ: Χαμηλή ταχύτητα σε ADSL, τι φταίει; (http://www.adslgr.com/forum/thread6075.html).
Ειδικά για τα προβλήματα τον τελευταίο καιρό με την Vivodi υπάρχει ένα τεράστιο thread πολλώv σελίδων στο aDSLgr.com (http://www.adslgr.com/forum/thread9517.html), απο ότι φαίνεται έχει αρχίσει η σταδιακή αποκατάσταση των προβλημάτων!

EvilHawk
30-09-2004, 14:49
Και γω έχω πρόβλημα, αλλά όχι στην ταχύτητα, απλά αποσυγχρονίζεται για 5 λεπτά όποτε του καπνίσει, 8-10 φορές τη μέρα.

Με τί σύνδεση, modem/router & τί προγράμματα τρέχεις την ώρα των που αποσυγχρονίζεται?

apotsi
01-10-2004, 09:56
Δεν θα το πιστέψετε....
Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ στο κινητό και μου είπαν ότι θα πρέπει να πηγαίνει καλύτερα τώρα, γιατί πριν δύο μέρες κάναν αναβάθμιση. Το βράδυ ειδικά που δεν υπάρχει και πολύ κίνηση θα πρέπει, μου λέει, να είναι πολύ καλά. Τα πρωινά, συνέχισε, έχει πολύ κίνηση και γι' αυτό υπάρχουν κάποια προβληματάκια.

Ονομάζεται ο ευγενικότατος αυτός κύριος Γεωργαλάς και είναι από τα DSL Ηλιούπολης.

Μιλάω πάντα για περιοχή Ηλιούπολης (210-993.....)

Linos80
01-10-2004, 17:27
Πραγματι!!!!!!!!
Επιτελους φαινεται να πηγαινει σταθερα καλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε...

JiMk
01-10-2004, 17:31
Τι να μου πείτε και σεις ρ παιδιά.... εδώ έπεσεκεραυνός, και κάικε το DSLam του ΟΤΕ.. ΕΛΕΙΝΟ????

ThorLite
01-10-2004, 18:00
δεν εχω vivodi εγω ρε παιδια ΟΤΕΝΕΤ εχω και παλι τα ιδια. σας λεω κατι αλλο θα φταιει. οντως μερικοι με το dsl συνδεονται σε site και κατεβαζουν ταινιες 24 ωρα ολοκληρα, μην πω για εβδομαδες. μετα πως να μην καταρευσει το συστημα, ειδικα οταν οι μισοι υπαλληλοι του ΟΤΕ εχουν προσληφθει με βυσμα και δεν μπορουν να προβλεψουν την κινηση της αγορας.
to princess : η πολιτικη των ιδιωτικων εταιριων ειναι η ευγενεια για να σε καλμαρουν. φαντασου να μη σε επξυπηρετουν και να σου κλεινουν και το τηλεφωνο καταμουτρα. θα ξαναγοραζες απο αυτες μετα; μαλλον οχι. και θα ζητουσες και τα λεφτα σου πισω. ε... καπως ετσι κανω και εγω καμια φορα ειτε ως εργαζομενος, ειτε ως πελατης...ειρωνεια, ε;

Ενας απο αυτους ειμαι και εγω αλλα DSL γι αυτο βαλαμε αρχικα για να κατεβαζουμε 24/7,εγω παντως μηνες ολοκληρους κατεβαζω σε λιγο θα κλεισω τον ενα χρονο DSL ε τοσο μηνες κατεβαζω κι ολας..... :082: :082: