PDA

View Full Version : καθυστερηση ανοιγμα my computer και connect to internet

stel
24-03-2006, 10:30
για σας
ειμαι καινουργιος ειδα το site τις λυσεις σας και απεφασισα να πω το προβλημα μου.
εχω ενα lab pc με XP prof ,SP2 με symantec antivirus.
απο την στιγμη που ανοιξω το pc για μιση ακριβως ωρα δεν ανοιγει το my computer,δεν συνδεομε με το internet και τιποτε δεν ανοιγει στην κατω μπαρα στα εικονιδια ειτε αριστερα ειτε δεξια.
Μολις περασει η μιση ωρα ολα δουλευουν.
Εκανα καθαρισμο με ολα τα προτεινομενα απο φιλους αλλα τιποτε.
Παρολο που δεν ξερω τιποτε γιατι δεν ειμαι και μικρος πιστευω οτι ειναι λειτουργικο.
Καποιος φιλος ειπε μπορει να φταιει το symentec antivirus.
Υποψιν το pc το εχω τρια χρονια και το προβλημα το εχω εδω και τρεις μηνες ξαφνικα[με τα ιδια στοιχεια επι τρια χρονια].
Επισης συνδεομε και με το δικτυο της εταιρειας γιατι συχρονιζω καποια δεδομενα.[μεσω του smartbackup]. το οποιο και αυτο το πειραξα και δεν ξερω πως να το κανω [δεν με πειραζει].
Ο υπςυθυνος του δικτυου εφυγε απο την εταιρεια και δεν το πειραζω [reboot] οπως λετε γιστι μετα θα χασω τις παραμετρους ειτε της συνδεσης στο internet μεσω δικτυου ειτε συχρονισμου.
Ζητηστε οτι θελετε και προτεινετε και σας ενημρωνω
Ευχαριστω
Στελιος

Greek
24-03-2006, 10:42
Αγαπητέ φίλε Καλως ήρθες στην παρέα μας.....

Xm... από τα λεγομενά σου καταλαβαίνω το προβλημα έχει να κάνει με το δίκτυο . Θα ήθελα να δώσει 2-3 πληροφορίες.

Αν είναι σε δικτυο υπολογιστών και Domain ή προσωπικό υπολογιστή.
Η καθυστέρηση σε τέτοια πράγματα συνήθως οφείλεται είτε σε θέμα DNS είτε επειδή ψάχνει Domain Controller να επιββεβαιώση το δικτυο. Ειδικά αν έχες και offline folders να συνδεθείς μάλλον προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει σύνδεση ώστε να ενργοποιήσει το κοινόχρηστο αρχείο. Μάλλον κάποια αλλαγή πρέπει να έχει γίνει στο SMart Back Up το οποίο και προκαεί την καθυστέρηση....Αν μπορείς κοίτα τις ρυθμίσεις χωρίς να πειράξεις τίποτα και πές μας......

stel
24-03-2006, 14:34
Αγαπητέ φίλε Καλως ήρθες στην παρέα μας.....

Xm... από τα λεγομενά σου καταλαβαίνω το προβλημα έχει να κάνει με το δίκτυο . Θα ήθελα να δώσει 2-3 πληροφορίες.

Αν είναι σε δικτυο υπολογιστών και Domain ή προσωπικό υπολογιστή.
Η καθυστέρηση σε τέτοια πράγματα συνήθως οφείλεται είτε σε θέμα DNS είτε επειδή ψάχνει Domain Controller να επιββεβαιώση το δικτυο. Ειδικά αν έχες και offline folders να συνδεθείς μάλλον προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει σύνδεση ώστε να ενργοποιήσει το κοινόχρηστο αρχείο. Μάλλον κάποια αλλαγή πρέπει να έχει γίνει στο SMart Back Up το οποίο και προκαεί την καθυστέρηση....Αν μπορείς κοίτα τις ρυθμίσεις χωρίς να πειράξεις τίποτα και πές μας......

το ιδιο προβλημα εχω οταν ειμαι σπιτι και συνδεομε με dialup συνδεση.
Τις ιδιες καθυστερησεις εχω στο ανοιφμα του my computer ειτε ειμαι στι σπιτι ειτε ειμαι στο γραφειο.
Το προβλημα δεν ειναι μονο στην συνδεση αλλα γενικα δεν τρεχει κανενα προγραμμα μεσω του my computer ουτε δε απο την κατω μπαρα [start ...
Ευχαριστω για την συνεργασια ειμαι ολο αυτια????? για να διορθωσω το προβλημα εφοσον μου δινετε ηευκαιρεια
Στελιος

regent
24-03-2006, 21:51
Τέτοιας φύσης προβλήματα είχα όταν έτρεχαν τα Norton SystemWorks στο συστημά μου, χωρίς να καταλάβω ποτέ από που προέρχονταν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο (αυτή τη στιγμή) να επεκταθώ αλλά επίσης δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθούσε καθώς το πρόβλημα παρουσιαζόταν συνεχόμενα αλλά σε άσχετα μεταξύ τους χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικές εγκλαταστάσεις λειτουργικού. Η λύση (για μένα) ήταν η αλλαγή antivirus. Εύχομαι να βρεις λύση το συντομότερο.

NGF
24-03-2006, 22:38
Μπορει να ειναι θεμα προγραμματος οπως ειπε και ο regent οπως antivirus. Και εγω στο παρελθον ειχα norton και μου εκανε κατι παραξενα.....

stel
25-03-2006, 00:35
τελικα να το βγαλω φιλοι μου να ησυχασω και εγω.
Ομως πως θα το βγαλω λαμβανοντας υποψιν οτι τωρισμενα προγραμματα μεταξυ αυτων και ο Norton εχει μπει απο τον υπευθυνο του δικτυου και εχουμε προβλημα απεγκαταστασης μενοντας μεσα υπολλειματα.
Αν γνωριζετε πεστε μου με σιγουραδα να το πεταξω και στην συνεχεια ποιο να βαλω
Ευχαριστω