View Full Version : Διλημα
Παιδια ερωτηση: Ημουν αποφασισμενος να παρω το Fortron 550W αλλα με εκαναν να μπω σε σκεψεις τα εξης:
1.ΔΕΝ ειναι ΑΤΧ 2.0 αρα ισως χρειαστει να το αλλαξω συντομα
2.Εχει 170 ευρω!!!!!!!
Τη γνωμη σας :D
Γιατί θες να δώσεις τόσα?
Αν σκοπός είναι το OC , καλύτερα άσε αυτό που έχεις και πάρε ένα Α64 με τα ίδια λεφτά ή κάνε αναβάθμιση στον CPU σου.
Μεγαλύτερο ποσοστο αναβάθμισεις έχεις έτσι ...
Θα δωσω το δικο μου στην γυναικα ρε γιαυτο θα αλλαξω και λεω να παρω κατι να μου μεινει λιγο
Δεν λεει...πολλα λεφτα και οπως ειπες θα το αλλαξεις συντομα...
Το αλλο κακο ειναι οτι απο κει και περα αναλογης αποδοσης ειναι μονο τα 600αρια τα καλα των αλλων μαρκων πχ Enermax Noisetaker 600W που μαλλον θα κανει ακομα περισσοτερα χρηματα και δεν το βρισκω ακομα...
Κοίτα το 530W της Fortron. Eίναι αρκετά φτηνότερο!
Χμ θα το κοιταξω αυριο νασαι καλα...Για τι διαφορα μιλαμε?
Στα 140 πρέπει να παίζει!Μπορεί και παρακάτω.
Και παλι ειναι πολλα...για μενα...
Μάριε δες το OCZ.
Ενταξει μην στραβωθεις κιολας καθως το βλεπεις. :D Δεν ειναι και η επανασταση στα τροφοδοτικα! Απλα εχει την μελλοντικη συμβατοτητα που ζητας.
Αμα θες παρε τηλ να στο φερω αν ερθω αθηνα το σουκου να παιξεις 1-2 μερες.
overclocked
01-10-2004, 14:36
enermax
Παιδιά, καλό το Tagan και το Enermax αλλά το Fortron παίζει σε άλλη κατηγορία.
Nαι με τα 170€ ας ειναι σε οποια κατηγορια θελει...
Nαι με τα 170€ ας ειναι σε οποια κατηγορια θελει...
Και το 530 που είναι στα 130-140 παίζει σε άλλη κατηγορία.
Επίσης δε σου είπε κανείς να το αγοράσεις..Το thread το άνοιξε ο icy o οποίος προφανώς δε θεωρεί τα €130 απαγορευτικά για PSU.
Ο καθένας απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που αντέχει τσέπη του.
.
Ο καθένας απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που αντέχει τσέπη του.[/QUOTE]
ε μην παιρνεις και ορκο.....λεω εγω τωρα....
ε μην παιρνεις και ορκο.....λεω εγω τωρα....
Τουλάχιστον αυτό πρέπει να συμβαίνει. Σίγουρα πάντως δε μπορεί να κάνουμε υποθέσεις με το αντίθετο.
Μου φαίνεται λογικότερο, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό των €170 να του προτείνεις ένα αντίστοιχης κατηγορίας με €130 και όχι ένα κατώτερο που κοστίζει €100 - εκτός αν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά του βέβαια!!
Μου φαίνεται λογικότερο, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό των ?170 να του προτείνεις ένα αντίστοιχης κατηγορίας με ?130 και όχι ένα κατώτερο που κοστίζει ?100 - εκτός αν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά του βέβαια!!
Σωστότατος!
Και το 530 που είναι στα 130-140 παίζει σε άλλη κατηγορία.
Επίσης δε σου είπε κανείς να το αγοράσεις..Το thread το άνοιξε ο icy o οποίος προφανώς δε θεωρεί τα €130 απαγορευτικά για PSU.
Ο καθένας απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που αντέχει τσέπη του.
Δεν ειπα κατι αλλο....
Απλα την γνωμη μου ειπα...Εγω φυσικα και δεν θα το αγορασω...
Δεν του επεβαλα εξαλου να μην το παρει :001:
Απλα για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...για psu...
Την γνωμη μου ειπα και δεν διαχηριστηκα τα οικονομικα κανενος...
Τελικα ΔΕΝ θα το παρω μην αγχωνεστε.Δεν θα παρω κανενα...Και επισης δεν καταλαβα οτι θες να μου κανεις διαχειριση καθε αλλο απλα πηγες να με συνετισεις κατα ενα τροπο...
Chrismist
01-10-2004, 20:06
Παιδια, τι παραπανω εχουν αυτα τα "αλλης κατηγοριας" Fortron?? Aφου με enermax/tagan/truepower εχεις και ποιοτητα και καλες τασεις... ή μηπως δεν αρκουν τα 480 watt?? Δε λεω, αν εχεις λεφτα και θες κατι ακριβοτερο παρτο.. αλλα ποιος ο λογος?
Τελικα ΔΕΝ θα το παρω μην αγχωνεστε.Δεν θα παρω κανενα...Και επισης δεν καταλαβα οτι θες να μου κανεις διαχειριση καθε αλλο απλα πηγες να με συνετισεις κατα ενα τροπο...
Eγω ειπα την γνωμη μου...ο Shaman ειπε οτι κανω διαχειριση στα οικονομικα..
Παιδια, τι παραπανω εχουν αυτα τα "αλλης κατηγοριας" Fortron?? Aφου με enermax/tagan/truepower εχεις και ποιοτητα και καλες τασεις... ή μηπως δεν αρκουν τα 480 watt?? Δε λεω, αν εχεις λεφτα και θες κατι ακριβοτερο παρτο.. αλλα ποιος ο λογος?
Ψάξε λίγο στα ξένα forum (δυστυχώς τα Fortron δεν είναι πολύ γνωστά εδώ).
Θα διαπιστώσεις οτι το "μικρό" Fortron των 400W βγάζει στα ζόρια σχεδόν τα ίδια watt με το 480 TruePower. Καταλαβαίνεις τι γίνεται στα μεγαλύτερα μοντέλα. Τα Fortron είναι τόσο καλά που, παρά τις σχετικά ακριβές τιμές, θεωρούνται πολύ καλά όσον αφορά το value for money - ειδικά το 530!!Στα $130 στην Αμερική είναι το πρώτο τροφοδοτικό που σου προτείνουν.
Μόνο τα PC P&C είναι καλύτερα αλλά κοστίζουν ακόμα ποιο ακριβά!!
Stelaras
01-10-2004, 20:54
Το Fortron 550W εχει δυο 12αρες γραμμες των 18Α , σε σχεση με το 530W που εχει μια.
Για overclocking χρειαζεσαι το δυνατον περισσοτερα Watt. Ασε που με τις Nvidia 6800 , τα 480W δεν τα βλεπω αρκετα ...
Eγω ειπα την γνωμη μου...ο Shaman ειπε οτι κανω διαχειριση στα οικονομικα..
Δεν είπα αυτό. To post μου ήταν σαφέστατο.
Ειπες...εκτος αν κανεις διαχειριση στα οικονομικα του icy20..
Τεσπα δεν χρειαζεται παραπανω συζητηση...Την απαντηση την εδωσε ο icy20...
κρατα το enermax που εχεις και ασε της αγορες!!!
εγω θα επερνα antec true control 550 :077:
Ειπες...εκτος αν κανεις διαχειριση στα οικονομικα του icy20..
Τεσπα δεν χρειαζεται παραπανω συζητηση...Την απαντηση την εδωσε ο icy20...
Οτι πεις αφεντικό.
Ασε γιωργο παραλιγο να την παθω...Τελικα εννοειται θα κρατησω το δικο μου εφοσον πανε τα λεφτα :(
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.