PDA

View Full Version : l2 pvp server

xristos
27-03-2006, 23:34
καλησπέρα παιδιά. λοιπόν ακούστε θέλω έναν server full pvp (με μεγάλα rates)
απλά επειδή βαριέμαι ελεεινά, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει server που απλά να πηγαίνεις σε ένα npc και να σου δίνει το 2ο proffesion ??? (εάν λέω noobia sorry:) αλλά θέλω βασικά να δω μόνο κάποια χαρακτηριστικά μίας class).

Εάν πάλι δεν γίνεται κάτι τέτοιο πείτε μου κάποιον δοκιμασμένο από εσάς server με λίγο σχετικά lag, από Ευρώπη και το σημαντικότερο να δουλεύουν όλα τα skills ή τουλάχιστον τα πιο σημαντικά.

ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια. Παρακαλώ απαντήστε μου λίγο asap :)

cakrit
28-03-2006, 07:10
www.carnagel2.com
Aνεβαίνεις πολύ γρήγορα μέχρι το 70. Τα quest items τα αγοράζεις. Τα όπλα μέχρι και Α τα αγοράζεις. Δουλεύουν όλα τα skill του C3 και τώρα φτιάχνονται του c4 και το καλύτερο είναι οτι ο admin μένει στην Ελλάδα. Άρα και τα events είναι σε normal ώρες και το downtime είναι μέχρι τώρα ελάχιστο.

xristos
28-03-2006, 09:58
σε ευχαριστώ πολύ φίλε. να σε ρωτήσω επειδή στο site δεν βρήκα τα rates μήπως μπορείς να μου τα πείς??

ευχαριστώ πολύ

edit:αα και πόσο κόσμο έχει γενικά??

να βρίσκω κανέναν για pvp:)

cakrit
28-03-2006, 10:45
35x είναι το exp....
απο κόσμο δεν γίνεται κανα τρελό μπάχαλο, αλλά έχει αρκετό... και πάρα πολλούς έλληνες. Βασικά 0-60 γίνεσαι σε 1 με 2 μέρες.. από εκεί και εμπρός ζορίζει λίγο και ιδιαίτερα μετά το 74

xristos
28-03-2006, 11:05
ty πολύ.
βασικά για abyss walker λέω να ξεκινήσω στον bnb αλλά από σο ξέρω δεν δουλεύει το σημαντικότερο skill του, το critical power από lvl 4 kai πάνω.

ξέρεις εσύ κάτι για αυτό το class??

ή να πάω στη κοινή λύση του phantom ranger??

Greek
28-03-2006, 11:26
Κανε εναν Warlord... Αν έχεις και πολυ κατεβαζεις πολυ κόσμο ταυτοχρονα....

steve_m
04-04-2006, 07:23
Διαλεξε και παρε:

http://l2.hopzone.net/index.php?lnk=lineage2&start=0