View Full Version : Περι C&C Generals
Ποια η γνωμη σας περι Command and Conquer Generals + Command and Conquer Generals Zero Hour (expansion) περι γραφικων, gameplay, ηχου και γενικα overall?
Καλό είναι αλλα οταν είχε βγει ηταν κάπως βαρυ
_daemon_
02-04-2006, 21:58
Κοίτα, άμα τα συγκρίνουμε με τα σημερινά παιχνίδια φυσικά και είναι πίσω σε όλους τους τομείς. Γενικότερα, το παιχνίδι δεν ήταν άξιος διάδοχος του Red Alert + Yuri's Revenge καθώς μόνο τα γραφικά και ο ήχος ήταν βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα. Λιγότερες μονάδες, tanks, κτήρια κλπ. Ούτε πλοία, ούτε τίποτα θαλασσινό (ακόμα θυμάμαι το θρυλικό καλαμάρι του red alert!) Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο
Necro{Demon}
02-04-2006, 23:07
όταν πρωτοβγήκε το χα χειριστεί αρκετά με φίλο σε lan...καλό ήταν αλλά βέβαια δεν είχα παίξει τα red alert, αλλά μόνο αυτό που χε βγει στο Ν64{εκπληκτικό και παλούκι}........μου άρεσε αλλά μόνος μου που έπαιζα με cpu από ένα σημείο και μετά το hard παραήταν easy!
Αν θελεις παντως να χαρεις τετοιου ειδους παιχνιδια παρε με τη μια τη συλλογη Command&Conquer the First Decade.Κανει 30 ευρω, εχει μεσα 12 παιχνιδια απο το πρωτο Command&Conquer και το Red Alert μεχρι κ το C&C Generals+ Zero Hour.Με λιγα λογια ολα τα θρυλικα C&C σε ενα πακετο.Εγω το πηρα κ ξετρελαθηκα!Ολες οι παιχνιδαρες που ελιωνα μικρος, αλλα κ σχετικα προσφατα με το Generals, σε ενα πακετο.Υποχρεωτικο να το εχουν οι φαν του ειδους...
stefanos9
03-04-2006, 14:08
To Generals/Zero Hour εχει το best-ever gameplay που εχει βγει ποτε σε RTS..
Λιωνεις online και ofline.
Aν και σε πολους λοιπουν στοιχεια παλαιωτερων C&C, οι ιδιοι το παραδεχονται απο μονοι τους.
Tα αλλα C&C εκτως απο ενα γρηγορο λησμονισμα, ειναι ουσιαστικα unplayable today.
Εχω παιξει red alert και οντως ηταν καλυτερο σε units. Το generals ειναι πιο ρεαλιστικο. Πολυ καλυτερα γραφικα, ηχος. Ειναι πιο φυσικο και αληθινο. Αλλα αυτο που μου την εσπασε ηταν οτι δεν εχει πλοια. Τι επαθαν στην ea και τους τη βαρεσε να τα βγαλουν?
Να Αγαπατε Αλληλους
06-04-2006, 18:47
περιμενετε να βγει κανενας καινουργιος τιτλος ;;
Προσωπικα δεν το βλεπω αλλα ευχομαι για να αναπληρωσουν το κενο των πλοιων και γενικα να βαλουν οτι εκανε αυτο το παιχνιδι να πεσει στα ματια πολλων.
IronRaven
06-04-2006, 23:55
όντως έχει περάσει πολύ καιρός να ακουστεί κάτι από Westwood , καταραμένη EA την έχει ρουφήξει για τα καλά :(
Ευχομαι να καταλαβουν οτι αυτο το παιχνιδι αξιζει και να βγαλουν κανα καινουργιο. Δηλαδη με το need for speed πως δεν σταματανε ποτε, ολο θα βγαζουν.
stefanos9
07-04-2006, 15:06
RED ALERT 3 αναμενεται να ειναι ο επομενος C&C τιτλος της ΕΑ...
Official δεν εχει ανακοινωθει παντως ...
Εσυ που το εμαθες? Στο ειπε φιλος σου που του το ειπαν και τετοια ή υπαρχει κατι εγκυρο?
stefanos9
07-04-2006, 15:48
http://pc.ign.com/articles/571/571432p1.html
IronRaven
13-04-2006, 19:08
ah υπέροχα μακάρι :)
Ohhh..!!! Αντε επιτελους γιατι εχω βαρεθει!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.