View Full Version : Hotmail επί πληρωμή !!!
assasine
02-10-2004, 01:23
Η microsoft θα χρεώνει στο εξής την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hotmail με 20$ το χρόνο. Με δεδομένο οτι έχει κατά τα λεγόμενά της 187 εκ. ενεργούς χρήστες της υπηρεσίας αυτό αντιστοιχεί σε 3,74 δις $ ετησίως. Πάει για καλή μπάζα, δεν νομίζετε; Φυσικά το κάνει για το καλό μας, πολεμάει το spam...
Συμπλήρωμα.
Θα χρεώνεται η ανάγνωση των γραμμάτων μέσω outlook - outlook express $20 για το plus και $100 για το premium
Περισσότερα στο http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/3697286.stm
princess
02-10-2004, 01:28
και γω λεω να συνεχισω το flash mail, πολυ καιρο το εχω εγκαταλειψει....
acn mail rulezzzzzzzzzzzzzzz...
Gmail rulez ... for now !!!
kagelar34
02-10-2004, 01:37
για πότε από 180 εκ γίνονται 20 εκατομμύρια μέσα σ'ένα χρόνο χαμπάρι δεν παίρνει
Gmail rulez ... for now !!!
:039:
Παιδια μιλατε για το νορμαλ Hotmail η για το Plus???
Φωτιά και κατάρα στo "Καυτο" mail.
Παιδια μιλατε για το νορμαλ Hotmail η για το Plus???
Μακάρι να χρεώσει το απλό για να μας δώσει άλλο ενα λόγο να το αφήσουμε
Ουστ :070:
Παράτησε τον ΙΕ στην μοίρα του και πολλοί άρχισαν να ξαναγυρνάνε σε άλλους ( Mozilla, Firefox, Opera ).
Αντί να αναβαθμίσει το hotmail για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό διώχνει ουσιαστικά τους χρήστες.
Αναγκάστηκε να βγάλει χαζές και πετσοκομμένες εκδόσεις των Windows στην Ασία για να μην την ξεσκίσει το Linux.
Καθυστέρησε υπερβολικά το SP2 και ακόμα περισσότερο καθυστερεί την 64bit έκδοση των ΧΡ....
.... κάτι δεν πάει καλά στην Microsoft.
maddoctor
02-10-2004, 09:55
Μα καλά είναι σοβαροί!?Όταν οι άλλοι έχουν αρχίσει να δίνουν σωρό από GB τσάμπα, αυτοί θα χρεώνουνε τις υπηρεσίες τους!?Μα καλά τόσο ******* είναι!?:118: :118:
Panafonet για τσάμπα internet και email αλλά και τα 3 GB (http://unitedemailsystems.com/) που συνέστησε ο Greek είναι και αυτά πολύ καλά και τσάμπα!!!:077: :077:
Καλα τους εχει φαει η μ@λ@κι@ εκει στην microsoft...
Καλυτερα να κανει τετοια να απομακρινομαστε ολο και ποιο πολυ απο αυτη....
Αφου ρε παιδια εδωσαν 250 mb γιατι λετε οτι δεν κανουν τιποτα?2,5 φορες πανω απο yahoo.Που ειδατε οτι θα γινει συνδρομητικο και το απλο hotmail?
Αφου ρε παιδια εδωσαν 250 mb γιατι λετε οτι δεν κανουν τιποτα?2,5 φορες πανω απο yahoo.Που ειδατε οτι θα γινει συνδρομητικο και το απλο hotmail?
Την ίδια απορία έχω και γω. Λογικά δε θα μας έστελναν μαιλ?
PlanetmanR5
02-10-2004, 14:44
oταν το βαλουν σε εφαρμογη ισως και σου στειλουν!απο αυτους τιποτα να μην παριμενεις!!
Δεν θα γίνει συνδρομιτικό... θα κοπουν τα POP3 και forward... Οι νέοι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν ΡΟΡ3 και σταδιακά θα κοπεί και στους παλιούς. Το htomail για μένα είναι τελειωμένο εδώ και πολύ καιρό.
http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=523
Τρελό άδειασμα άμα συμβεί κάτι τέτοιο.....όχι οτι το πολυγουστάρω αλλά έχω πολύ παλιό account το οποίο με την πάροδο του χρόνου έγινε βασικό και πλέον αναντικατάστατο:mad: . Πρέπει να του αναγνωρίσω οτι στα τόσα χρόνια δεν έχω λάβει ούτε 1!!!! τσοντο-mail spam fam tram και λοιπά ενοχλητικά e.mails.
Τρελό άδειασμα άμα συμβεί κάτι τέτοιο.....όχι οτι το πολυγουστάρω αλλά έχω πολύ παλιό account το οποίο με την πάροδο του χρόνου έγινε βασικό και πλέον αναντικατάστατο:mad: . Πρέπει να του αναγνωρίσω οτι στα τόσα χρόνια δεν έχω λάβει ούτε 1!!!! τσοντο-mail spam fam tram και λοιπά ενοχλητικά e.mails.
Εμένα βασικά ερχόταν τα spam με τη σέσουλα μέχρι που παράτησα τον ΙΕ για τον Opera/Mozilla.
Απο τότε τα πράματα είναι σίγουρα καλύτερα
Και τωρα για pop email τι κανουμε?Το gmail θα εχει pop3 και ασ ειναι με πληρωμη
forwardS
12-10-2004, 00:16
250mb? Είναι σίγουρο αυτό γιατί στον hotmail λογαριασμό μου είμαι ακόμα με τα 2mb...
250?? και εγω ειμαι ακομα στα 2ΜΒ ... ποτε εγινε ρε παιδια αυτο? η μεταβαση στο yahoo απο τα 6 στα 100ΜΒ εγινε αυτοματα.στο hotmail τι γινετε?
250?? και εγω ειμαι ακομα στα 2ΜΒ ... ποτε εγινε ρε παιδια αυτο? η μεταβαση στο yahoo απο τα 6 στα 100ΜΒ εγινε αυτοματα.στο hotmail τι γινετε?
Αγγουρια εγινε στο yahoo αυτοματα.Οσοι ειχαν ελληνικα επρεπε να αλλαξουν τη γλωσα και τη χωρα τους για να παρουν τα 100.Νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει και στο Hotmail.
forwardS
12-10-2004, 18:40
είναι κανείς τεσπα που έχει 250mb χώρο στο Hotmail?
Εγώ πάντως μετακόμισα προς yahoo μεριά
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.