PDA

View Full Version : MSN PLUS - ΠΟΛΥ TROJAN Γ@ΜΩΤΟ...

viper
02-10-2004, 13:57
Το εχει δοκιμασει κανεις?Ωραιο προγραμματακι,δινει πολλες δυνατοτητες στο ΜSN αλλα απο τη στιγμη που το εγκατεστησα εχει τρελαθει το Ad-watch και το Spysweeper στις επιθεσεις που μου γινονται.Τι να κανω?Ειναι καποια αρχεια που κανουν τη ζημια η πρεπει να βγαλω ολο το προγραμμα?

viper
02-10-2004, 18:42
Παιδια τα εχω καθαρισει ολα με spysweeper+spybot+ad-aware και δε βρισκει τιποτα κανενα προγραμμα τωρα πια.Ωστοσο το ad-watch βρισκει συνεχεια οτι πανε να γινουν αλλαγες στο registry και στο search bar και το shield του spysweeper βαραει οτι παει να αλλαχθει το home page του IE.
Πως μπορω να βρω τι κανει τη ζημια?Ο ΙΕ βγαζει που και που 1 ασχετη toolbar.

n1ck0s
02-10-2004, 19:44
Ήσουνα λιγάκι απρόσεχτος... Την έχω πατήσει και εγώ. ¨οταν το MSN Plus! εγκαθίσταται σε ρωτάει αν δέχεσαι να εγκατασταθεί και το "sponsor software". Οι περισσότεροι από κεκτημένη ταχύτητα πατάνε "I Accept" χωρίς να δουν ότι ακόμα και αν επιλέξεις "I Decline" η εγκατάσταση προχωράει κανονικά. Οπότε μπορείς να εγκαταστήσεις Plus! χωρίς spyware.

Τι έiχα κάνει δεν θυμάμαι για να το βγάλω, είχα παιδευτεί όμως και το είχα κάνει με το χέρι καθώς Ad-ware και Spybot δεν το είχαν καθαρίσει τελείως... Θυμάμαι μόνο ότι είχα σβήσει κάτι καταλόγους "180Solution" από τα Program Files με το χέρι και κάτι αντίστοιχες εγγραφές από Registry.

BloodyHeaven
02-10-2004, 20:06
Φίλε viper εγώ θα σε απογοητεύσω. Ένας φίλος έκανα την εγκατάσταση του ίδιου προγράμματος και δεν μπόρεσε να το καθαρίσει με anti-spyware ούτε με απεγκατάσταση έγινε τπτ γιατί απλά όλα γίνονται μέσω registry τα οποία δεν καθαρίζουν με uninstall. Μία λύση που ίσως δουλέψει είναι το hijackthis που θα βρεις ύποπτα αρχεία στην registry και θα πρέπει να σβήσεις δια χειρός (προσοχή όμως διότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν προβάλει μόνο ύποπτα entries αλλα και πολλά που χρειάζεσαι οπότε θέλει πολύ προσοχή και ίσως και τύχη). Αλλιώς και αυτό που έκανε ο φίλος μου FORMAT! :045:

viper
02-10-2004, 22:54
Βασικα εκανα 2 πραγματα που φαινονται να δουλευουν.
1)Εσβησα οτι ασχετους φακελους βρηκα στο Program Files.Υποψην οτι μονο απο DOS με αφηνε.. :013: :013:
2)Απενεργοποιησα το PLUS να φορτωνει στο Startup.
Η απορια μου ειναι.Αν τρεξω το Plus θα αρχισει παλι τα ιδια?

n1ck0s
03-10-2004, 13:25
Αφού ρε συ σου απαντάω παραπάνω. Αν το ξαναβάλεις πατάς "I Decline" όταν σε ρωτάει για το sponsor προγραμμα

BloodyHeaven
03-10-2004, 13:37
Για το sponsor πρόγραμμα φίλε n1ck0s μπορεί να έχεις δίκιο αυτό δεν σημένει όμως πως αν κατα την εγκατάστηση το κάνει decline δεν θα εγκαταστήσει μαζί και κάποια spyware... για μένα καλό θα ήταν viper αν θες να ξαναεγκαταστήσεις το πρόγραμμα να χρησιμοποιήσεις κάποια install suite όπως το ashampoo uninstall οπότε αν ξαναντιμετωπίσεις τα ίδια προβλήματα η απεγκατάσταση αυτη την φορά να είναι πολυ πιο απλή και εύκολη

n1ck0s
03-10-2004, 17:29
ρε παιδια μην μπερδεύεστε... το sponsor prog ειναι το spyware. δεν προκειται να σου ελεγε ποτέ πάτα εδώ και 8α σου εγκαταστήσω spyware...

τεσπά, αν κάνεις αυτό που σου είπα ΔΕΝ εγκαθιστά spyware/malware/adware ή οτιδήποτα άλλο περίργο στο PC σου. Χρησιμοποιώ to Plus! εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς προβλήματα.

viper
03-10-2004, 22:42
Λοιπον οπως ειπα και πριν, σε περιπτωση που καποιος την πατησει και βαλει ACCEPT και φαει το spyware στη μαπα, ας κανει οτι εκανα εγω πιο πανω.

Παντως μετα περασα το 3.2 και ολα οκ.