View Full Version : ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ???
crazyreaper
12-04-2006, 11:29
Ρε παιδες πειτε σας παρακαλω σαν πιο ειδικοι κ πιο λιωμενοι στα games :) πιο παιχνιδι αξιζει να σκασω 60+ για να το παρω?????ειμαι αναμεσα στο onimusha3, c&c the first decade η το prince of persia3???????????πειτε μου κατα την γνωμη σας πιο αξιζει πιο πολυ η πιο θα περνατε εσεις!!!!!εννοειται οτι δεν θελω να καταφυγω στην πειρατεια για να τα αποκτησω κ τα 3 οποτε ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!:120: :120: :120: :120: :120: :120: :120:
Μια ερώτηση, τα προυγούμενα Prince of Persia (Sands of Time και Warrior Within) τα έχεις παίξει?
Ρωτάω επειδή έχει βγει το Prince of Persia Triple Pack που έχει και τα 3 μαζί στην τιμή των 60 ευρώ.
Απλώς για ενημέρωση το αναφέρω.
60+ δεν κάνει μην τα παραλέμε. Το omnimusha 3 δε θα το πρότεινα, έχει ωραία video και τον jean reno αλλά ως εκεί. Το c&c first decade καλό για συλλεκτικούς σκοπούς αλλά προσωπικά δε θα έπαιζα ποτέ. Prince of persia το sand of time μου άρεσε πολύ, to warrior within δεν μου άρεσε και το 3 δεν το έχω παίξει, αλλά εκεί θα πόνταρα.
Braveheart1980
12-04-2006, 15:42
Παρε το oblivion...
Necro{Demon}
12-04-2006, 16:34
Παρε το oblivion...
εχει δυνατο μηχανημα?
Δεν έχεις πρόσβαση σε dsl να κατεβάσεις κανά demo;
Ειδικά στα παιχνίδια τα γούστα παίζουν μεγάλο ρόλο.
crazyreaper
17-04-2006, 13:11
Μια ερώτηση, τα προυγούμενα Prince of Persia (Sands of Time και Warrior Within) τα έχεις παίξει?
Ρωτάω επειδή έχει βγει το Prince of Persia Triple Pack που έχει και τα 3 μαζί στην τιμή των 60 ευρώ.
Απλώς για ενημέρωση το αναφέρω.
καλα κανεις κ το αναφερεις!!!!οσο για την ερωτηση σου πραγματικα δεν το ηξερα!!!! :(
καλα κανεις κ το αναφερεις!!!!οσο για την ερωτηση σου πραγματικα δεν το ηξερα!!!! :(
Φυσικά αν το παραγγείλεις από Amazon.co.uk ή ακόμα καλύτερα από Play.com (και αυτό αγγλικό είναι) θα σου βγει 24 ευρώ με ταχυδρομικά.
Μετά λέει γιατί η πειρατεία ανθεί στην Ελλάδα.:077:
tsallinia
18-04-2006, 00:31
εγω θα επαιρνα το gothic 1.θα δωσεις τα μισα λεφτα και θα εχεις να παιζεις για παρααααααααααααα πολυ καιρο"χε χε
εγω θα σου προτεινω να παρεις το prince of persia 3 γιατι απλα ειναι τελειο(κατα την γνωμη μου).εχω τερματισει ολα τα παιχνιδια αυτης της σειρας και μου αρεσαν πολυ,ειδικα το pop3. αλα ειναι λιγο μικρο και θα το τελειωσεις γρηγορα
soulclaimer
05-01-2007, 23:22
Τελευταίο πόστ: 18-04-06, 00:31
Αρχαιολόγος είσαι ρε mate?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.