View Full Version : DSL πρόβλημα...
forwardS
03-10-2004, 11:41
Η κατάσταση έχει ως εξής. Την Παρασκευή έλαβα ένα τηλ. από τον ΟΤΕ λέγοντας ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου. Κάνω λοιπόν τη σύνδεση του μόντεμ, κάνω και αίτηση στη forthnet,παίρνω username, κωδικό κ.λ.π και παρόλο το σετάρισμα δεν μπορώ με τίποτα να μπω internet.
To φωτάκι dsl του zyxel είναι μόνιμα πράσινο.
Το act αναβοσβήνει πράσινο.
Το PPPoE φωτάκι δεν ανάβει με τίποτα στο PPPoA και αναβοσβήνει πράσινο στο PPPoE και LLC.
και τα 2 τελευταία τεστ του zyxel 650h είναι fail.
Τι στα κομμάτια συμβαίνει??? Ο Οτέ μου λέει πως είμαι συνδεδεμένος και η Forthnet δεν μπορεί να βγάλει άκρη.
Δοκίμασε καταρχάς σε ΡΡΡοΑ.
forwardS
03-10-2004, 16:54
το έχω δοκιμάσει πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Το configuration είναι καθόλα σωστό αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μπω ιντερνετ. Κανονικά δεν έπρεπε το PPPoE φωτάκι να είναι συνέχεια αναμένο?
το έχω δοκιμάσει πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Το configuration είναι καθόλα σωστό αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μπω ιντερνετ. Κανονικά δεν έπρεπε το PPPoE φωτάκι να είναι συνέχεια αναμένο?
Μόνο αν έχεις σετάρει τον ρούτερ να δουλεύει σε PPPoE.
forwardS
03-10-2004, 18:02
λύθηκε το πρόβλημα παίδες ...
έβαλα username otenet@otenet.gr , password otenet
το otenet μου έδωσε ip adress (ενώ πριν ήταν πάντα 0)
όταν έβαλα τα της φορθνετ μου έβγαλε αρχικά πάλι 0 και μετά από λίγο... λολ
ΕΧΩ DSL ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
Για να καταλάβω...
Το otenet@otenet.gr είναι demo account ???
forwardS
03-10-2004, 21:53
:) ευχαριστώ παιδιά
@apotsi δε νομίζω. Πάντως ιντερνετ δεν εμπαινε με αυτή τη ρυθμιση, μου έβγαλε όμως στο μενού του zyxel ip address (που πριν ήταν 0). Αυτό μου το πρότεινε ένα παλικάρι από το adslgr.gr. Τώρα υποθέτω ότι είχε κολλήσει το zyxel και έκανε τα δικά του, δεν ξέρω, αλλά μετά αφού ξαναέβαλα (και δεν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη φορά) τα στοιχεία της φορθνετ μου έδωσε και αυτή περιέργως ip address
περίεργο μεν αλλά πραγματικότητα
καλα downloads !!!! (χε χε ξερω και εγω κανα 20ημερο ειμαι on και εχω τρελαθει)
princess
03-10-2004, 23:18
γιατι δεν πιανει και στο alcatel αυτοοοοοοο??????? :065: :089: :065: :089:
:) ευχαριστώ παιδιά
@apotsi δε νομίζω. Πάντως ιντερνετ δεν εμπαινε με αυτή τη ρυθμιση, μου έβγαλε όμως στο μενού του zyxel ip address (που πριν ήταν 0). Αυτό μου το πρότεινε ένα παλικάρι από το adslgr.gr. Τώρα υποθέτω ότι είχε κολλήσει το zyxel και έκανε τα δικά του, δεν ξέρω, αλλά μετά αφού ξαναέβαλα (και δεν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη φορά) τα στοιχεία της φορθνετ μου έδωσε και αυτή περιέργως ip address
περίεργο μεν αλλά πραγματικότητα
Πολύ κουφό φαντάζει αυτό που έκανες για να έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της γραμμής.
Πιστεύω ότι μάλλον ήταν σύμπτωση και απλά εκεί την στιγμή ενεργοποιήθηκε η γραμμή σου... αλλά δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα ... απλά είναι κουφό...
:064:
forwardS
04-10-2004, 00:20
αφού το λαμπάκι adsl ήταν μόνιμα πράσινο από την Παρασκευή, άρα ενεργοποιημένη δεν ήταν ήδη η γραμμή? Ίσως δεν ήμουνα full enabled όπως λένε. Πάντως από την Παρασκευή παιδευόμουνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα και με τις ίδιες ρυθμίσεις.
princess
04-10-2004, 00:27
εσενα ηταν μονιμα πρασινο απο την Παρασκευη... αρα γιατι δεν μπορουσες να μπεις; Σε εμενα αναβοσβηνει πορτοκαλι-πρασινο συνεχεια... και δε φτανει τιποτα στη vivodi... Θεωρητικα αν πρασινισει το ρημαδι θα εχω κανει το ρημαδοLogin επιτελους! ετσι μου λενε απο τη vivo τουλαχιστον!)
forwardS
04-10-2004, 00:40
μπορεί να είχα πράσινο, αλλά η forthnet δε λάμβανε τίποτα με όσους συνδυασμούς και αν προσπάθησα. Η φορθνετ μου είπε ότι μάλλον κάποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρχει με τη γραμμή. Σε αυτά πάντως άκρη δε βγάζεις.
forwardS
04-10-2004, 00:43
πριγκιπέσσα να προτείνω κάτι?
δε του λες "δούλεψε" σαν τον Γκέλλερ μπας και έρθει στα ίσα του λολ??
princess
04-10-2004, 00:47
μα εχω βαλει και βλεπω τον γκελερ στο Pc και συγκεντρωνομαι κι ολας (πρασινισε διαολε, πρασινισε), τι αλλο να κανω να παρω ενα τηλ στον alter λες;
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.