PDA

View Full Version : GSkill....άφαντες ρε παιδί μου

outlaw
03-10-2004, 20:11
Δεν γνωρίζω εάν προσπάθησε κάποιος άλλος να τις παραγγείλει, αλλά μιας και το link για την παραγγελία τους μοιράζετε απλόχερα σε όλο το νέτ είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου...

Βλέπω και εγώ το περιβόητο link για την προσφορά σε Ευρώπη. Στέλνω το mail στον μπαρμπα-Wu-Chan-Fu-Man-Chu. Μου απαντά αμέσως ευχαριστώντας για το ενδιαφέρον μπλα μπλα μπλα.....και ότι σε λίγο η συνάδελφός του Joan-Κάτι... θα μου έδινε λεπτομέρειες. Μου στέλνει mail και αυτή με τα σχετικά γλειψίματα... και μου ζητά κατάθεση σε τράπεζα της Taiwan, με ανταποκρίτρια στην Αμερική. Απόρησα με αυτό και ζητάω ευγενικά μία ανταποκρίτρια τράπεζα στην Ελλάδα (και να πω ότι δεν τους το πα)......καμία απάντηση.

Μιλάω με έναν φίλο στην Αμερική που εμπορεύεται Hardware και του ζητάω να ψάξει λίγο μήπως και τις βρει. Μου απαντά ότι το τηλέφωνο που έχουν δώσει στο site τους δεν ισχύει και οτι ΔΕΝ έχουν αντιπρόσωπο στην Αμερική και ΔΕΝ του απαντάνε στα mail.

Μιλάω με γνωστό στην OCZ ζητώντας του να ψάξει και αυτός (όχι με την ιδιότητα του υπαλλήλου της OCZ αλλά επειδή μένει στην Καλιφόρνια). Μου απαντά ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

Απορώ για το τι συμβαίνει.

Samael
03-10-2004, 21:06
Εμενα παντως δε καναν το κοπο να μου απαντησουν καν ακομα....
4-5 μερες εχω που εστηλα το μαιλ....

outlaw
04-10-2004, 11:17
Τους ξαναέστειλα email (στον μπαρμπαWu) εξηγόντας την κατάσταση και πρίν απο λίγο μου ήρθε αυτό :

To start with, please noted that the United World Chinese Commercial Bank
change name to
CATHAY UNITED BANK. There's no movemnet in the remittance information.

Furthermore, the Citibank is the corresponding bank in Greece for CATHAY
UNITED BANK..

Please let me know if you do it for us, I will trace the payment for you.
Have a nice day.

Thanks and Best regards,
Joan Chou
G.SKILL International Co.,Ltd

Τι διάολο....μέσα σε 3 μέρες άλλαξε όνομα η τράπεζα?

ARJ
04-10-2004, 11:46
Ειναι τοσο καλες μνημες που αξιζει τον κοπο να μπει κανεις σε ολη αυτη τη διαδικασια?
Γιατι δεν παιρνεις απο pc-memory-upgrade η απο καπου αλλου?
Ρωταω γιατι και εγω ψαχνομαι για μνημες?

outlaw
04-10-2004, 11:56
Κοίτα, στου μπαρμπα-pc τις αναβαθμίσεις, μνήμες με τα TCCD έχει μόνο η Mushkin και ζητάει για τα 2x512 μόνο 350€ (ή 330€ δεν θυμάμε ακριβώς). Η υποτιθέμενη προσφορά (μακάρι να ναι) της GSkill σου δίνει 2x512 με 210€ τελική και μεταφορά με την FEDEX στο σπίτι σου, με τα μεταφορικά να τα πληρώνει η GSkill.

sakattack
04-10-2004, 12:28
Κατ'αρχην περιμενε να δεις στο νετ αν αλλοι τις πηραν ή τους εκλεψαν.

Στη συνεχεια, αν καταλαβα καλα μπορεις να κανεις δουλεια μεσω Citibank?
Αυτο ειναι πολυ καλο, απευθυνσου σε ενα καταστημα, και ζητησε διευκρινησεις για την κινεζικη τραπεζα,
και για ολη τη διαδικασια να σου πουν κατα ποσο θα εισαι καλυμμενος ή μετα θα ψαχνεις και δεν θα βρισκεις?

Παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι περιεργο μια επιχειρηση να ζηταει καταθεση σε τραπεζα και να μη δεχεται πιστωτικες καρτες. Ενταξει να ειναι λιγο επιφυλακτικοι με τις καρτες, αλλα αν δεν δεχονται μια καρτα απο διεθνη τραπεζα πχ visa απο citibank, ακουγεται λιγο υποπτο. Γιατι με την καρτα εισαι εξασφαλισμενος σε περιπτωση απατης, και θα τους κυνηγησει η εταιρεια, ενω με μεταφορα χρηματων δεν βλεπω πως θα δικαιωθεις αν δε σου στειλουν το προιον? και ποιος θα τους κυνηγησει μετα?

Ρωτα παντως και στην τραπεζα.

Piratis
04-10-2004, 12:33
Δεν γνωρίζω εάν προσπάθησε κάποιος άλλος να τις παραγγείλει, αλλά μιας και το link για την παραγγελία τους μοιράζετε απλόχερα σε όλο το νέτ είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου...

που αλλού έχεις δει το link αυτό; αν είναι σε αλλα ξένα forum δε ρωτάς και από εκει αν έχει κάνει κανείς παραγγελία.
έστειλα και γω email στον φου και περιμένω ελπίζω να μη μου πεί άλλη τράπεζα. πάντως στο site της gslink όντως τον έχουν με το ίδιο Mail ως αντιπρόσωπο Αμερικής. τώρα μπορεί να είναι τιμητικός τίτλος και ουσιαστικά να μην είναι στην αμερική.

Samael
04-10-2004, 16:31
To τοπιο ειναι θολο κ δε κανω τπτ μεχρι να ξεκαθαρισει λιγο...
Η υπομονη ειναι υπερτατη αρετη αλλωστε ;)

outlaw
04-10-2004, 20:20
Κατ'αρχην περιμενε να δεις στο νετ αν αλλοι τις πηραν ή τους εκλεψαν.

Στη συνεχεια, αν καταλαβα καλα μπορεις να κανεις δουλεια μεσω Citibank?
Αυτο ειναι πολυ καλο, απευθυνσου σε ενα καταστημα, και ζητησε διευκρινησεις για την κινεζικη τραπεζα,
και για ολη τη διαδικασια να σου πουν κατα ποσο θα εισαι καλυμμενος ή μετα θα ψαχνεις και δεν θα βρισκεις?

Παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι περιεργο μια επιχειρηση να ζηταει καταθεση σε τραπεζα και να μη δεχεται πιστωτικες καρτες. Ενταξει να ειναι λιγο επιφυλακτικοι με τις καρτες, αλλα αν δεν δεχονται μια καρτα απο διεθνη τραπεζα πχ visa απο citibank, ακουγεται λιγο υποπτο. Γιατι με την καρτα εισαι εξασφαλισμενος σε περιπτωση απατης, και θα τους κυνηγησει η εταιρεια, ενω με μεταφορα χρηματων δεν βλεπω πως θα δικαιωθεις αν δε σου στειλουν το προιον? και ποιος θα τους κυνηγησει μετα?

Ρωτα παντως και στην τραπεζα.Φίλε μου δεν με απασχολεί τι κάνουν οι "άλλοι" users. Μπορεί να μένουν Αμερική, Καναδά ή κάπου πιο High. Εάν κάποιος έχει παραγγείλει απο Ελλάδα ευχαρήστως να ρισκάρω. Δεν αποσκοπώ στην δημιουργία κλίματος απλά όπως ανέφερα μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου αυτή.
Αύριο θα πάω σε κάποια citybank να ρωτήσω. Η 2η τράπεζα που μου δώσανε (η μετονομασμένη 1η δηλ. κατ' αυτούς) είναι γνωστή πλέον. Η μετονομασία έγινε πολύ καιρό πρίν και ίσως απο κεκτημένη ταχύτητα μου δώσανε την παλιά. Πάντως μεταφορά χρημάτων στην Ταϊβάν=μίζα για την τράπεζα=πολύ περισσότερα απο τα 210€ τελικό κόστος. Αλλά πιο σίγουρα θα σας πώ αύριο.

Samael
05-10-2004, 12:32
Aπο οτι λεει ενας παλικαρος στη Γερμανια του πηραν 12ε για τη μεταφορα σε Ταιβανεζικη τραπεζα.
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42817&page=4

Να δω κ ποτε κ αν θα παραλαβει το πραμα τωρα....

Piratis
06-10-2004, 15:36
τρίτη μέρα και για μένα χωρίς απάντηση, πολύ μπερδεμένη ιστορία, δεν μπορώ σκεφτώ κανένα λόγο για τον οποίο σε κάποιους δεν απαντάνε.
Samael στο πιο πάνω forum ο Onepagebook είναι ο ίδιος με τον αντιπρόσωπο αμερικής; αν κατάλαβα σωστά δεν τον ρωτάς γιατί δεν απαντάει

ARJ
13-10-2004, 13:11
Κανενα νεο?

Piratis
13-10-2004, 13:33
εμένα δε μου απάντησαν καθόλου έτσι και αλλιώς η προσφορά τελείωσε. να δούμε για λίγο καιρό αν τις φέρει κανείς στην ευρώπη

Samael
13-10-2004, 16:39
Samael στο πιο πάνω forum ο Onepagebook είναι ο ίδιος με τον αντιπρόσωπο αμερικής; αν κατάλαβα σωστά δεν τον ρωτάς γιατί δεν απαντάει

Opps!Καλιο αργα παρα ποτε!

Ο τυπος μπηκε εκει για να προωθησει το προιον κ το εκανε αριστα ;)

Σε 1-2 βδομαδες θα εχουμε κ εισαγωγεα εδω Ευρωπη οποτε αραξτε...θα ερθουν κ οι pc4800 που πανε ακομα καλητερα απο τις 4400 :D

outlaw
15-10-2004, 14:25
H citybank είναι πανάκριβη κάνοντας την αγορά απο του pc τις αναβαθμίσεις.co.uk πιό συμφέρουσα. Δεν τους έστειλα ποτέ νέα για την "κατάθεση" και σήμερα έλαβα αυτό :

Good day. Please advise that your bank information and the remitter name once you do the payment for us quickly follow up with many thanks.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σεφτές με αυτά τα λιμάδια. Άρχισαν να κυκλοφορούν και άλλες φθηνές λύσεις με τα TCCD. Για να δούμε...

n1ck0s
25-10-2004, 13:56
Κάνε νέο για τισ GSkill. Κατάφερε κανείς να πάρει?

outlaw
25-10-2004, 17:07
Στην τελευταία μου επαφή μαζί τους μου απήντησαν αυτό :

Good day. It's all right, I know what your concern. Hopefully we have dealer over there ASAP for you get our latest products smoothly and quickly. Have a nice day.

Άσχετο διότι δεν τους είχα εκφράσει κάποια ανησυχία για τον τρόπο κατάθεσης απλά τους είχα πεί οτι δεν θα κάνω κατάθεση διότι η CityBank είναι πανάκριβη και το τελικό κόστος πλησιάζει τιμές dimmακίων στου μπαρμπα pc τις αναβαθμίσεις.co.uk που είναι και εντώς ΕΕ. Απ' οτι φένεται πάντως ψάχνουν dealers για την Ευρώπη οπότε σύντομα θα τις δούμε (όχι στο Ελλάδα....αλλά σε κανά UK, Germany κτλ.)

Piratis
25-10-2004, 17:25
στο site της gskill έχει βγάλει τρία Online Μαγαζιά ως αντιπροσώπους ευρώπης. το ένα δεν λειτουργεί τα άλλα είναι ένα βελγικό και ένα ολλανδικό. τις 4400 2,5-3-3-7 τις έχουν 280€. σχετικά καλή τιμή, δεν κοίταξα ακόμα με translator τι γράφουν γιατί δεν έχουν αγγλικές σελίδες ώστε να δω αν στέλνουν σε εξωτερικό.

GoriLLakos
25-10-2004, 19:40
Οτι στελνουν,στελνουν σιγουρα.......κ με πιστωτικη κ με wire transfer....απο αμερικα παντως ειναι πιο ακριβες.....

Piratis
25-10-2004, 21:45
η διαφορά αμερικής-ευρώπης είναι σε όλες τις μάρκες. Πως μπορείς να είσαι βέβαιος ότι στέλνουν εκτός τις χώρας τους?

Ujin
26-10-2004, 01:20
στο site της gskill έχει βγάλει τρία Online Μαγαζιά ως αντιπροσώπους ευρώπης. το ένα δεν λειτουργεί τα άλλα είναι ένα βελγικό και ένα ολλανδικό. τις 4400 2,5-3-3-7 τις έχουν 280€. σχετικά καλή τιμή, δεν κοίταξα ακόμα με translator τι γράφουν γιατί δεν έχουν αγγλικές σελίδες ώστε να δω αν στέλνουν σε εξωτερικό.
Ξέχασα να χρησιμοποιήσω μεταφραστή και παιδεύτικα λίγο, παρόλο που ξέρω 152 γλώσσες και διαλέκτους.
Κανένα από τα δύο δεν στέλνει στο Ελλαντα.

GoriLLakos
26-10-2004, 14:37
Το excaliber απο αμερικη στελνει κ ελλαδα μεσω wire transfer....!Αλλα βγαινει τελικα περιπου 354.....!

georgesod
26-10-2004, 19:54
Γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα ξέρει κανείς;

outlaw
26-10-2004, 20:42
Γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα ξέρει κανείς;
Μάλλον δεν ξέρουνε που βρίσκεται στον χάρτη....λολ. Ο verification provider τους πιθανόν να μην έχει πάρε δώσε με την Ελλάδα για επιβεβαίωση κωδικού κάρτας και στοιχείων αποστολής. Μπορεί επίσης να μην έχουν courrier με σύμβαση για αποστολή εδώ. Όπως και να έχει ένα mail σε αυτούς μπορεί να αποβεί πιο ουσιαστικό αφού και εγώ είχα παραγγείλει πράγματα απο την Πορτογαλία ενώ στο stie τους είχαν αποστολή μονο εντώς της χώρας και με ένα-δύο mail κανονίστικε και μου τα στείλανε.

georgesod
26-10-2004, 21:00
Πάντως αν βάλεις και τα μεταφοτικά θα έρθει το ίδιο με geil ultrax ή ocz. Και γω σκεφτόμουν για gskill αλλά μάλλον θα πάω για geil. Αυτές οι 2 φοράν το ίδιο pcb;

outlaw
26-10-2004, 21:41
Πάντως αν βάλεις και τα μεταφοτικά θα έρθει το ίδιο με geil ultrax ή ocz. Και γω σκεφτόμουν για gskill αλλά μάλλον θα πάω για geil. Αυτές οι 2 φοράν το ίδιο pcb;Δεν έχω ιδέα. Πρόσφατα έπαιξε link με review bench μνημών αναφορικά με την επίδραση του pcb στο oc. Μάλιστα σαν τσιπάκια επιλέχτικαν τα TCCD και νομίζω έπαιζαν και οι GSkill και οι Geil στο review (και Muskin και OCZ και άλλη μια άγνωστη μικρή εταιρία). Δεν το συγκράτησα όμως. Κάνε και εσύ μια έρευνα στο forum και άμα το βρείς πόσταρέ το (αντίστοιχα και εγώ)...

Edit: Το βρήκα....

http://www.legitreviews.com/article.php?aid=53

GoriLLakos
27-10-2004, 01:27
Βρε παιδια οι gskill εχουν tccd....ωραια?Δεν ειναι αναγκη να παρουμε gskill γιατι κ ολες αυτες εχουν tccd(τελος του ποστ).....ολες αυτες αμα ψαξεται στο xs θα δειτα οτι ανεβαινουν σχεδον ολες απο αυτες αρκετα πολυ....το μονο που πρεπει να κοιταμε λιγακι παραπανω μιας κ κλοκαρουμε ειναι να εχουν pcb brainpower μιας κ ανεβαινουν καλυτερα(περιπου 10MHz)....!Σας παραθετω την λιστα...

TCCD
Adata PC4500 Vitesta
Adata PC4800 Vitesta
Apacer PC4000
Centon Advanced DDR
Corsair PC3200XL
Corsair XMS PC3200C2 Rev4.1 2-3-3-6-1T
Geil UltraX pc3200 ~ Brainpower PCB
Gskill PC4400 (various) ~ Brainpower PCB
Kingston HyperX PC 3200ULK2
Mushkin PC3200 Rev.2
OCZ PC3200 Rev.2 ~ Brainpower PCB
OCZ PC3700 Platinum EL
Patriot Extreme Performance PDC5123200+XBLK ~ Brainpower PCB
PQI 3200 Turbo 2-2-2-5 ~ Brainpower PCB
Samsung PC4000 CL3

GoriLLakos
27-10-2004, 01:31
ΥΓ απο excaliber τις στελει ελλαδα μονο μετα απο καταθεση σε τραπεζα αλλα βγαινει τελικη περιπου 360+ ευρω.....επιβαιβεωνω 1000%,αλλα δυστηχως εσβησα το mail που μου στειλανε....!

outlaw
27-10-2004, 01:32
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...αλλά...με τις GSkill έπαιζε να πάρεις 2x512 με 210€ τελική. Γι αυτό έγινε όλη αυτή η συζήτηση αφού ήταν με διαφορά οι φθινότερες. Τώρα το που κατέληξαν (γκουχ γκουχ.....350+€) είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και δυστυχώς απέδειξε οτι στο Ελλάντα προσφορές δεν υπάρχουν (αν δεν ήτανε απάτη βέβαια). Τώρα όπως λές πολύ σωστά ψάχνουμε και για άλλες με TCCD....

GoriLLakos
27-10-2004, 01:43
Ναι το ξερω αυτο για το 210 τελικη.....δυστηχως κ εγω απο τοτε περιμενω εκεινη την ****γραμματεα του κυριου WU να απαντησει,αλλα τιποτα....!Για τις pc3200ocz rev2 εχω δει κατι 300+ κ τρελαινομαι....!

ΥΓ.....βλεπω αυτο το θρεντ μεσα στην καρδια σου το εχεις...! ;-p

Piratis
27-10-2004, 12:21
Βρε παιδια οι gskill εχουν tccd....ωραια?Δεν ειναι αναγκη να παρουμε gskill γιατι κ ολες αυτες εχουν tccd(τελος του ποστ).....ολες αυτες αμα ψαξεται στο xs θα δειτα οτι ανεβαινουν σχεδον ολες απο αυτες αρκετα πολυ....το μονο που πρεπει να κοιταμε λιγακι παραπανω μιας κ κλοκαρουμε ειναι να εχουν pcb brainpower μιας κ ανεβαινουν καλυτερα(περιπου 10MHz)....!Σας παραθετω την λιστα...

TCCD
Adata PC4500 Vitesta
Adata PC4800 Vitesta
Apacer PC4000
Centon Advanced DDR
Corsair PC3200XL
Corsair XMS PC3200C2 Rev4.1 2-3-3-6-1T
Geil UltraX pc3200 ~ Brainpower PCB
Gskill PC4400 (various) ~ Brainpower PCB
Kingston HyperX PC 3200ULK2
Mushkin PC3200 Rev.2
OCZ PC3200 Rev.2 ~ Brainpower PCB
OCZ PC3700 Platinum EL
Patriot Extreme Performance PDC5123200+XBLK ~ Brainpower PCB
PQI 3200 Turbo 2-2-2-5 ~ Brainpower PCB
Samsung PC4000 CL3

αν και προσφατα μπήκα στο χορό για Tccd από το σχετικό ψάξιμο που έκανα στα τυπικά χαρακτηριστικά οι Gskill είναι καλύτερες ανεξάρτητα και από την τιμή. τώρα στην πράξη τι ισχύει μάλλον δεν μπορείς να είσαι βέβαιος γιατί δεν έχουν δοκιμαστεί.
οι Adata θεωρούνται σε γενικές γραμμές value πακέτο για overclockers με μέτριες επιδόσεις και έχουν πρόβλημα με dual channel και για αυτό δεν πωλού νται σε ζευγάρια.
οι ocz 3700 platinum έιναι πανάκριβες.
Για τις υπόλοιπες 3200 μου φαίνεται πολύ ρίσκο να μπεις σε όλη αυτή την διαδικασία για μνήμες που είναι πιστοποιημένες μόνο για 400 mhz. όσο καλό να είναι το τσιπάκι και το pcb είναι πολύ ρίσκο , άσε που όπως λέγεται στα forum του εξωτερικού δεν έχεις κέρδος με μεγάλες τάσεις στις TCCD. από την άλλη βέβαια αυτό είναι και θετικό γιατί το chip θα σου δείξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του με λογικά ρεύματα.

GoriLLakos
27-10-2004, 19:34
Για τις υπόλοιπες 3200 μου φαίνεται πολύ ρίσκο να μπεις σε όλη αυτή την διαδικασία για μνήμες που είναι πιστοποιημένες μόνο για 400 mhz.

εχεις δει τις 3200 οταν 300αριζουν????Κ ομως τ κανουν.....

όσο καλό να είναι το τσιπάκι και το pcb είναι πολύ ρίσκο .

Μπα δεν νομιζω....γιατι λες οτι ειναι ρισκο....τυποποιημενα ειναι αυτα....

, άσε που όπως λέγεται στα forum του εξωτερικού δεν έχεις κέρδος με μεγάλες τάσεις στις TCCD. από την άλλη βέβαια αυτό είναι και θετικό γιατί το chip θα σου δείξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του με λογικά ρεύματα.

Μα αυτο ειναι το χαρακτηριστικο αυτων των μνημων....οτι με 2.6-2.8 ποιανεις το μεγιστο με καλα timmings....αντιθετα με bh-5 k EB που χρειαζονται αρκετο ρευματακι παραπανω για να ανεβουν επιθυμητα....

Shaman
27-10-2004, 20:35
H διαφορά Βασίλη είναι οτι η GSkill σου εγγυάται MHz και timings κάτι που δεν το κάνει ούτε η OCZ ούτε η AData. Ξανακοίτα τα πρώτα posts του onepagebook στο Xtreme και θα καταλάβεις.

GoriLLakos
27-10-2004, 23:23
Ναι,καταλαβα τι θες να πεις....

Piratis
06-11-2004, 01:44
βρήκα και ένα γερμανικό μαγαζί που τις έχει http://www.mips-computer.de/ . ο μεταφραστής δεν βγάζει σχεδόν καθόλου νόημα. αν ξέρει κανέις γερμανικά ας πει τι γίνεται.
πάντως άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία και μάλλον θα καταλήξω στις
adata 4500 ή ocz platinum Rev. 2. .
Για την adata με φοβίζει το dual channel και για τις ocz η χαμηλή πιστοποιημένη ταχύτητα. δεν είμαι σίγουρος ακόμα

SLN
06-11-2004, 02:51
OCZ EL Platinum 4200 (Λογικα θα ειναι κατιτις ακριβοτερες απο τις 3700 EL Platinum που εχουν 360 στο pc-memory-upgr.!!
Τα καλυτερα TCCD.... Ακουνε και στο ρευμα...
Παντως ακουγεται οτι ετοιμαζονται και νεα Hynix chips που θα ακουνε στο ρευμα!
Λεφτα να εχουμε να ξοδευουμε!

Piratis
06-11-2004, 03:27
τις 3200 ocz εννοούσα σορυ αλλά ξέχασα να το γράψω ( οι 4200 που λες έχουν TCCD σίγουρα ?) 300 περίπου έκαναν πριν λίγο καιρό. τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έχει ανέβει και άλλο το πετρέλαιο λολ

SLN
06-11-2004, 03:35
Oι 4200 platinum εχουν TCCD. Οι gold 4200 ΔΕΝ εχουν....

GoriLLakos
09-11-2004, 15:43
Εστειλα μειλ στο pc-mem-up...σε 2-3 εβδομαδες ειναι διαθεσιμες οι ocz 4200 el....τιμη αγνωστη...!Μαλλον για gskill με βλεπω...

outlaw
09-11-2004, 15:50
Μαλλον για gskill με βλεπω...
Τόσο καιρό που το συζητάμε, έπρεπε να τις είχαμε ήδη, να τις είχαμε κάψει, να τις είχαμε 300αρίσει και να μασταν ευχρηστιμένοι. Αντιθέτως όλο γι αυτές μιλάμε και πουθενά. Εγώ εγκατέλειψα και πήρα OCZ 3500EB να τελειώνω. Φιλική συμβουλή (αν και είμαι αντίθετος τέτοιας συλλογιστικής, στην προκειμένη περίπτωση όμως επιβάλλετε).....υπομονή παιδιά. Φαντάσου να τις πάρεις τώρα (άμα τις βρείς) και σε κανα μήνα να φέρει του μπαρμπα pc οι αναβαθμίσεις τίποτα OCZ με rev2 TCCDs που να ακούνε τα 3.2-3.3v....θα τραβάνε όλοι τις κ@λότριχές τους ομαδικώς. Θα είναι αμαρτία να έχεις κάνει αγόνα δρόμου να βρείς τις GSkill και μετά να δώ ποστ σου ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και να τις σφάζεις αφού δεν θα λένε μία....

Piratis
09-11-2004, 16:59
έχεις ακούσει τίποτα συγκεκριμένο για rev2 TCCD? αν μιλάμε για το μέλλον γενικά σίγουρα κάποια στιγμή θα βγουν καλύτερες μνήμες
Αν επιτρέπετε με ποιο σκεπτικό πήρες 3700EΒ αντί για παράδειγμα 3200 rev2 που υποτίθεται έχει ουσιαστικά ίδιες επιδόσεις με gskill, ίδια τσιπάκια TCCD και brainpower.
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις γιατί ρωτάω..

outlaw
09-11-2004, 18:51
έχεις ακούσει τίποτα συγκεκριμένο για rev2 TCCD? αν μιλάμε για το μέλλον γενικά σίγουρα κάποια στιγμή θα βγουν καλύτερες μνήμες
Αν επιτρέπετε με ποιο σκεπτικό πήρες 3700EΒ αντί για παράδειγμα 3200 rev2 που υποτίθεται έχει ουσιαστικά ίδιες επιδόσεις με gskill, ίδια τσιπάκια TCCD και brainpower.
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις γιατί ρωτάω..
Φήμες-φήμες-φήμες. Αλήθεια σου λέω. Απλά κάπου το διάβασα σε κάποιο πόστ για συζήτηση που έγινε στο extr.org. Ξέρεις τώρα "παιδιά άκουσα οτι ο john p overclocking killer έμαθε απο την κουνιάδα του μπαρμπα Wu που της το είπε ο....." μπλα μπλα.....οτι θα βγούν TCCDs rev.2 που ακούνε καλά στο ρεύμα. Δεν μου ακούστικε και παράλογο αν αναλογιστείς οτι τα tccd όμορφα ανεβαίνουν (χαλαρώνοντας στην πορεία τα timings) αλλά δεν ακούν στο ρεύμα.

Τις 3500ΕΒ (όχι 3700ΕΒ) τις πήρα διότι είναι 1G (2x512) και τις βρήκα σε σχετικά καλή τιμή (τώρα είμαι με 2x256 BH-6) και με 2.9 που δίνει το Epox περίπου θα 240αρίσουν (3-2-2-11) ενώ με τα ΒΗ είμαι στα 225 (2-2-2-11).
Όσο πήρα τις 3500ΕΒ δεν έπαιρνα 2x512 ούτε με σφαίρες (εκτώς απο τίποτα value ram).

Piratis
10-11-2004, 13:31
outlaw καλόκαυτες. μάλλον παρατάω και γω τις gskill. βαρέθηκα να ψάχνω και να περιμένω

Piratis
21-11-2004, 12:54
πληροφοριακά για όσους ενδιαφέρονται ακόμα για Gskill
Τελικά ήρθαν μόνο που από τα 210€ έφτασαν 302€... http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp
η τιμή είναι πολύ κοντά σε PQI 307 Και OCZ plat rev2. 310 οπότε το τοπίο είναι κάπως θολό.

και μάλιστα από ότι είδα τώρα δεν είναι αυτές με 2,5-3-3-7 στα 550 αλλά με 2,5-4-4-8. όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία η διαφορά εκτός από το ότι μάλλον δεν θα πηγαίνουν και πολύ πιο πάνω :confused:
άντε να δούμε θα κάνει κανείς τον κομάντο να τις δοκιμάσει. :068:

SLN
21-11-2004, 21:58
Ελα ρε! φερανε Gskill?!??!?! Αντε γεια!
Εννοειται οτι δεν παιρνω τις 2.5-4-4 αλλα αυτο δεν μειωνει καθολου το ευχαριστο γεγονος!!

outlaw
21-11-2004, 22:30
Ε Χριστούγεννα έρχονται, "κάποια λιμάδια θα πέσουν να τις πάρουν" (ξέρετε τώρα....αυτοί που το συξητάνε σε διάφορα forums-λέμε τώρα-και τους τρέξανε τα σάλια) σκεφτήκανε και φέρανε.

Πάντως και οι ADATA pc4800 (ddr600) TCCDs φοράνε. Σε τι timings δεν το βρήκα...(μόνο ενα CAS3 πήρε το μάτι μου)

Piratis
21-11-2004, 23:45
(ξέρετε τώρα....αυτοί που το συξητάνε σε διάφορα forums-λέμε τώρα-και τους τρέξανε τα σάλια)

Καλή ώρα σαν εμάς δηλαδή :077:

SLN
21-11-2004, 23:49
Πάντως και οι ADATA pc4800 (ddr600) TCCDs φοράνε. Σε τι timings δεν το βρήκα...(μόνο ενα CAS3 πήρε το μάτι μου)

Οπως και οι 4400...
Στα 4800 ειναι 3-4-4 και στις adata δεν σου εγγυαται το 300αρι σε dual channel λειτουργια αλλα το καθε dimm μονο του οτι θα πιασει 300.