PDA

View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ TRACING!!

viper
16-07-2004, 15:07
Eπειδη μιλαω με διαφορα ατομα σε messengers θελω να ξερω πως μπορω να βρισκω αν οντως ειναι αυτοι που λενε, δηλαδη αν λεει οτι ειναι Γαλλος πχ, να μην ειναι κανεις απο την Λαμια...Ξερω μονο την εντολη netstat που δειχνει τα connections και εχω και 1 προγραμμα που βαζεις το IP και σου βρισκει σε ενα χαρτη ολο το route.
1η απορια:Στο netstat φαινονται τα ip αυτων που μιλας στα messenger???
2η απορια:Πως ξεχωριζεις τα ip των ατομων που μιλας απο τα υπολοιπα παραξενα που βγαινουν στη λιστα του netstat??

Βοηθηστε ρε παιδια..

fantacid
17-07-2004, 02:10
netstat -n για να βλεπεις τις ip k port σε νουμερα.
ενα /h θα σε βοηθησει.

DarthMoul
17-07-2004, 12:31
Eπειδη μιλαω με διαφορα ατομα σε messengers θελω να ξερω πως μπορω να βρισκω αν οντως ειναι αυτοι που λενε, δηλαδη αν λεει οτι ειναι Γαλλος πχ, να μην ειναι κανεις απο την Λαμια...Ξερω μονο την εντολη netstat που δειχνει τα connections και εχω και 1 προγραμμα που βαζεις το IP και σου βρισκει σε ενα χαρτη ολο το route.
1η απορια:Στο netstat φαινονται τα ip αυτων που μιλας στα messenger???
2η απορια:Πως ξεχωριζεις τα ip των ατομων που μιλας απο τα υπολοιπα παραξενα που βγαινουν στη λιστα του netstat??

Βοηθηστε ρε παιδια..
1. Εφόσον η σύνδεση γίνεται peer to peer και όχι μέσω server φαίνονται. Αλλιώς θα φανεί η ip του server.
2. κλείνεις ότι άλλο κάνει σύνδεση με το internet (εκτός από το firewall) και περιμένεις λίγα λεπτά πριν ξανακάνεις netstat.

Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει και η εντολή traceroute. Νομίζω ότι τα windows την έχουν ως tracert

viper
17-07-2004, 14:00
1. Εφόσον η σύνδεση γίνεται peer to peer και όχι μέσω server φαίνονται. Αλλιώς θα φανεί η ip του server.
2. κλείνεις ότι άλλο κάνει σύνδεση με το internet (εκτός από το firewall) και περιμένεις λίγα λεπτά πριν ξανακάνεις netstat.

Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει και η εντολή traceroute. Νομίζω ότι τα windows την έχουν ως tracert

Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Για tracing εχω προγραμμα αλλα θελει να του βαλεις το ip για να πιασει δουλεια.Το θεμα ειναι να βρω τη σωστη ip του ατομου που μιλαω.

viper
18-07-2004, 01:24
Παιδια βοηθηστε!!!Θα φαω τα μουστακι μου (που δεν εχω)!!Μιλαω με τον soler στο msn και οταν μου στελνει κατι, αυτος βλεπει με το netstat το ip μου ενω εμενα δε μου βγαινει η δικια του.Τι γινεται??

*doggy*
05-08-2004, 11:18
αν peer to peer και δεν το βλεπεις μαλλων σε κοβει το firewall κανε του και ενα ping να δεις πεστου να ριξει το firewall για λιγο εστω για δοκιμη (γενικα οτι τον προστατει)

ERMOULIS
25-08-2004, 14:42
Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΕTSTAT ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ .ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΦΎΓΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.
ΕΥΡΕΣΗ ΙΡ
ΓΙΑ ΙΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ.
ΓΙΑ ΙRC XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ /DNS <ΝΙCKNAME>

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΟST ΤΟΥ (Π.Χ. FORTHNET ,B-ONLINE,ΚΛΠ...)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ PORTS (TO IRC XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ
6667 ,ΤΟ ΜSN ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 80 ΕΙΝΑΙ WEBPAGES

TΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤRACING ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΩ ΤΟ NEOTRACE, ΑΥΤΟ ΕΧΩ
ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ SERVER ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Η ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ) Η' ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η' ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ (PROXY,WINGATE..) H AΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒACKBONE (KAI NA ΦAINETAI ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ... :003: