PDA

View Full Version : Το Wii γεννιέται...

Necro{Demon}
30-04-2006, 00:21
Αφήνω το video να μιλήσει. Ακόμα και οι 56άρηδες φοείλουν να περιμένουν λίγα λεπτά αν είναι Nintendo fans!

Wii video (http://revolution.nintendo.com/)

nintendo.gr--Wii (http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=625)

Valouris
30-04-2006, 01:02
Πολλοί έχοουν καταδικάσει το νέο όνομα του Revolution...μπορεί να είναι πολύ χαζό όνομα, αλλά και τα Google, Yahoo, GameBoy, Virgin, Amazon δεν είναι εξίσου παράξενα; Κατά τη γνώμη μου η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος είναι μία αρκετά έξυπνη κίνηση. Η Nintendo κίνησε πολύ το ενδιαφέρον ολόκληρου του gaming κόσμου. Τα μάτια όλων είναι πλέον πάνω της και στην παρουσίαση που θα γίνει στην φετινή Ε3. Αν καταφέρει και δείξει πολλά και καλά εκεί, η επιτυχία της κονσόλας είναι εγγυημένη...

Necro{Demon}
30-04-2006, 11:15
Διάβασα μάλιστα πως η Nintendo κάνει ένα διαγωνισμό, και ένας τυχερός στη φετινή Ε3, θα είναι πάνω στη σκηνή και θα ΠΑΙΞΕΙ πρώτος μπροστά σε όλους το Wii!

outlaw
30-04-2006, 15:29
Πως κάνεις όταν πατάς το σαπούνι κατα λάθος στη μπανιέρα και απογειώνεσαι?...Wiiiiiiiii......γκντούπ. 1α με το uber-cyber χειρηστήριο που θα ξεσήκωνε τα πλήθη (λες και το input αποτέλεσε ποτέ παράγωντα gameplay και γενικά το σούπερ ατού μιας κονσόλας) τώρα τ όνομα....oh yes. Πάντως τώρα ταιριάζει γάντι με Mario, Pokemon, Kirbi, Yoshi, Pipi the fakidomidi και άλλα mature splater bloodbathed fps που έχουν κάνει πάταγο σ αυτή την εταιρία.

Necro{Demon}
30-04-2006, 17:16
Πως κάνεις όταν πατάς το σαπούνι κατα λάθος στη μπανιέρα και απογειώνεσαι?...Wiiiiiiiii......γκντούπ. 1α με το uber-cyber χειρηστήριο που θα ξεσήκωνε τα πλήθη (λες και το input αποτέλεσε ποτέ παράγωντα gameplay και γενικά το σούπερ ατού μιας κονσόλας) τώρα τ όνομα....oh yes. Πάντως τώρα ταιριάζει γάντι με Mario, Pokemon, Kirbi, Yoshi, Pipi the fakidomidi και άλλα mature splater bloodbathed fps που έχουν κάνει πάταγο σ αυτή την εταιρία.

Γιατι αποδοκιμάζεις αυτά τα παιχνίδια, ενώ αποκλείεται α μην έχεις λιώσει έστω λενα super mario?

outlaw
30-04-2006, 17:44
Να κι ο Nintendo fan που έχασε το χιούμορ in the quest of glory :)......πλάκα κάνω Necro. Ναι Mario έχω λιώσει στα 8 μου στο NES πιο μετά στο GB......αλλά zuper 3d και κονσόλα 300+ € και πάλι Mario, δε μου κάθετε καλά. Ίσως Diddy Kong splater carmmagedon racing, αλλά και πάλι είναι too much για τα γούστα μου....θα χω εφιάλτες το βράδυ :082: