PDA

View Full Version : Πρόβλημα με το ghost run στο LFS.

JimRx-8
02-05-2006, 04:45
Έχω ένα πρόβλημα με το ghost run. Όταν έκανα αποσυμπίεση το ghost run και έτρεξα το LFSGrun.exe τότε ενώ έγραψε όλα οκ, μόλις έκανα γύρο σε μία πίστα τότε μου έβγαζε το μύνημα "ERROR:gcPath CreateVertexBuffer failed" και δεν έμφανιζόταν το αμάξι "φάντασμα". Η έκδοση που έχω είναι η Q. Μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει;

Υ.Γ. Το πάσχα δεν είχα υπολογιστή και δεν έπαιξα καθόλου LFS online, αλλά απ' ότι βλέπω στο forum έχετε κάνει πολλές μάχες... Από αύριο θα μπαίνω και εγώ :)

migf1
02-05-2006, 09:50
Πρέπει να είναι προβληματικό αυτό το πρόγραμμα γενικώς. Ο Μιχάλης μόλις έγινε S2 Lisenced πήγε να ξεκλειδώσει το LFS και δεν μπορούσε με τίποτα, λόγω του GhostRun. Μόλις το έβγαλε, όλα ΟΚ!

JimRx-8
02-05-2006, 15:02
Κρίμα γιατί βοηθάει πολύ στην βελτίωση των χρόνων να βλέπεις τον καλύτερο σου γύρο. Ελπίζω να το διορθώσουν.

nexis72
02-05-2006, 15:22
Εμένα πάντως μου δουλέβει κανονικά. Ούτε ένα μικρο προβληματάκι δέν μου έχει κάνει εώς τώρα. Δέν το έχω δοκιμάσει με την έκδοση Q παρα μόνο με την τελευταία έκδοση U. Και το να μήν μπορείς να ξεκλειδώσεις το LFS τρέχοντας το GhostRun δέν μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα καθότι το ξεκλειδώνεις τρέχοντας απλά το LFS και μετά τρέχεις το GhostRun όποτε θές. Άν και είναι πολύ πιό ενδιαφέρον να κατεβάζεις τους χρόνους μαζί με άλους καθότι μιλάς κιόλας σου λένε και οι άλοι τι κάνουν κλπ.. Και απο ότι βλέπω εγώ τουλάχιστον για αυτόν και μόνο τον λόγο δέν με βλέπω να το πολυχρησημοποιώ τελικά..

EDIT
Χμμμ. Μετά απο τέστ που έκανα σε δύο τρείς πίστες είδα οτι κάποιες στιγμές μου βγάζει και μένα αυτό το πρόβλημα.. Συνεχίζοντας στον επόμενο γύρο δέν μου το ξαναέκανε έπαιζε κανονικά το Ghost..Δέν έχω καταλάβει πότε το κάνει.

migf1
02-05-2006, 18:07
Δηλαδή να το βάλω άφοβα το GhostCar;

nexis72
02-05-2006, 19:31
To GhostRun δουλεβει ώς εξής. Τρέχεις το αρχείο του gostrun και αυτό αναλαμβάνει απο μόνο του να τρέξει το LFS. Άν δέν ασχοληθείς με το Ghostrun και τρέξεις το παιχνίδι κανονικά δέν υπάρχει το Ghostrun πουθενά. Πιστεύω οτι δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς αλλά δέν κόβω και το χέρι μου.. Μπορεί και να πειράζει κανένα config του LFS άν και δέν νομίζω..

migf1
02-05-2006, 20:43
Α οκ, κανένα πρόβλημα τότε! Ευχαριστώ!

JimRx-8
02-05-2006, 22:14
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το ghost run τρέχει από δικό του αρχείο .exe και το αρχικό lfs.exe το αφήνει όπως είναι. Δοκίμασε το και πες μας αν λειτουργεί κανονικά σε εσένα. Σήμερα εγω παρατήρησα ότι σε συγκεκριμένες πίστες με συγκεκριμένα αμάξια το ghost run λειτουργεί!!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λειτουργεί στα υπόλοιπα

migf1
03-05-2006, 02:32
Από αύριο Δημήτρη. Να το κατεβάσω κιόλας, γιατί δεν το έχω κατεβάσει καν ακόμα το πρόγραμμα.

KMPcTec
03-05-2006, 09:52
Το δοκίμασα και εγώ με S2 και patch U περασμένα και META εγκατεστημένο το Ghost. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Jim για πέσε σε ποιον συνδυασμό σου βγάζει πρόβλημα να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι μήπως και το ξεδιαλύνουμε το ζήτημα

JimRx-8
03-05-2006, 16:22
Στην οθόνη που βγάζει το LFS όταν ξεκινάει γράφει ότι έχω την S2 Alpha 0.5 Q. Όσο για το ghost run έχω την έκδοση 1.1. Πάντως σήμερα κατέθεσα λεφτά στην τράπεζα για να αποκτήσω και εγώ S2 lisence και θα κατεβάσω τα τελευταία patch για το LFS και λογικά θα λειτουργήσει. Σαν Demo μπορώ να κατεβάσω τα τελευταία patch???

migf1
03-05-2006, 16:35
Παιδιά, μόλις το κατέβασα το GhostCar και διάβασα το readme του. Σε ένα σημείο γράφει:

"LFS will give you a 'Unknown command' error when using
the ghost commands, which can be ignored."

Δεν το δοκίμασα ακόμα (σε λίγο).

ΥΓ. Ωραίος ο, ωσονούπω S2 Lisenced, Δημήτρης! :)

KMPcTec
03-05-2006, 20:51
Σαν Demo μπορώ να κατεβάσω τα τελευταία patch???

Μπορείς κανονικά και με το νόμο.

Για πες όμως ,σε σε ποιά πίστα και με ποιό αμάξι σου εμφανίζει το πρόβλημα...

JimRx-8
03-05-2006, 21:17
Σχεδόν σε όλες και με όλα τα αμάξια δεν βγάζει καθόλου τον γρήγορο γύρο. Μία φορά πήρα το LX7 και έπεξα σε μία πίστα dragster και έβγαλε τον γρήγορο γύρο κανονικά..Ακόμη μία φορά λειτούργησε αλλά δεν θυμάμαι που...

KMPcTec
03-05-2006, 21:26
Μάλλον κάτι πρέπει να παίζει με τα patch που δεν έχεις εγκαταστήσει τότε. Παρότι δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου μοντ 2-3 πίστες που δοκίμασα με FOX ήταν όλες οκ...

Δοκίμασες να το ξαναεγκαταστήσεις;

JimRx-8
03-05-2006, 21:36
Ναι το έσβησα και το ξανα έγραψα αλλά τίποτα...Καλά δεν πειράζει θα βάλω τα πατσάκια και μάλλον θα είμαι οκ.

migf1
03-05-2006, 21:45
Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε ΚΑΘΟΛΟΥ και ποτέ. Ούτε ονλάιν ούτε οφλάιν. Μήπως κάνω κάτι λάθος;;;; Στο φάκελο του LFS το ξεζιπάρισα και τρέχω το LGFGrun.exe... πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

JimRx-8
03-05-2006, 21:52
Οχι δεν χρειαζεται τίποτα άλλο. Θα έπρεπε να δουλέψει αλλά όπως φαίνεται δεν... Ποια έκδοση του LFS έχεις?

migf1
03-05-2006, 21:53
Οχι δεν χρειαζεται τίποτα άλλο. Θα έπρεπε να δουλέψει αλλά όπως φαίνεται δεν... Ποια έκδοση του LFS έχεις?
S2 Alpha 0.5U

JimRx-8
03-05-2006, 22:01
Άρα μπορεί να μην διορθωθεί με τα πατς... Κρίμα...