PDA

View Full Version : Vivodi Isp Πως ?

tefra
05-10-2004, 00:28
Ρε παιδες θελω να κανω συνδεση νεα με vivodi Μονο isp σε λιγες μερες τελειωνει η netkey αλλα δεν ξερω που να την κανω απο οτι εμαθα πρεπει να κανεις αιτηση να την στειλεις με fax και να καταθεσεις τα λεφτα σε μια τραπεζα ή να πληρωσεις με πισθωτικη . Δηλαδη δεν μπορουμε πλεον να κανουμε συνδεση πχ 3μηνη προπληρωμενη οπως με την 56Κ σε καποιο εξουσιοδοτημενο μαγαζι ? Εχω μαυρα μεσανυχτα καποιος με Vivodi μπορει λιγο να ξεκαθαρισει την ομιχλη που με δερνει ? :090:

princess
05-10-2004, 00:31
Αν εισαι Αθηνα τα γραφεια τους ειναι στην πλατεια Βικτωριας (στην Γ Σεπτεμβριου, ακριβως πανω απο το Fantasy shop). Μη φας φρικη με το κτιριο -εγω ημουν ετοιμη να την κοπανησω να πω την αμαρτια μου- θα κανεις την αιτησουλα σου και ουτε fax ουτε currier ουτε τιποτα!

tefra
05-10-2004, 00:33
κανω την αιτηση πληρωνω και φευγω ? και σε ποση ωρα ειμαι connected ? τι ακριβως χρειαζομαι για την αιτηση ?

princess
05-10-2004, 00:43
δεν ξερω τι ακριβως γιατι εσυ θελεις μονο isp... ριξε μια ματια στο site (εγω εκανα ολοκληρη διαδικασια, εξουσιοδοτηση σε ΟΤΕ κλπ κλπ). Χρειαστηκα εναν ημερολογιακο μηνα για να γινει η συνδεση -να παρουν τη γραμμη απο τον ΟΤΕ, να μου στειλουν το μοντεμ, να μου σπασουν και λιγο τα νευρα γιατι υπηρχε προβλημα με το vpn απο τον ΟΤΕ... ). Προφανως εσυ θα χρειαστεις ελαχιστο χρονο αφου εχεις ηδη τη γραμμη και τα υπολοιπα!

tefra
05-10-2004, 00:50
βοηθησες σημαντικα thanks ξερει τωρα κανεις τι ακριβως χρειαζεται για την συνδεση isp (εννοω αφμ τιποτα κουλα δεν ξερω ...) ? οποιος θελει να συμπληρωσει κατι μην διστασει παρακαλω , απο οτι ηξερα εκανε και το πλαισιο συνδεσεις Vivodi αλλα ολη μερα που επερνα τηλεφωνο ητανε πολυ απασχολημενοι για να το σηκωσουν (πλαισιο στουρναρη)

princess
05-10-2004, 00:57
http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=247

επειδη μαλλον ψιλοβλακειες λεει το site σχετικα με το τι χρειαζεται καλυτερα παρε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα τους! Ειναι ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι στο τηλεφωνο -οταν παρουσιαστει κανα προβλημα και σφιξουν οι ... ειναι που τα κανουν κολαση!

tefra
05-10-2004, 01:16
πολυ ωραια κοιτωντας λιγο την αιτηση το Δ.Ο.Υ τι ειναι ?

princess
05-10-2004, 01:20
η εφορια που ανηκεις; δε νομιζω να χρειαζονται αν εκδοθει απλη αποδειξη κι οχι τιμολογιο η κατι τετοιο!

tefra
05-10-2004, 01:23
οπως καταλαβες δεν ανοικω ακομα !

princess
05-10-2004, 01:30
παιδι μου τι να την κανεις τη ΔΟΥ; Ουτε το ΑΦΜ θα πρεπει να χρειαζεται λογικα... δε θα σου κοψουν τιμολογιο στο κατω κατω (εμενα μου ζητησαν βεβαια ΑΦΜ.... αλλα επαιζε και η συνδεση)

didymos
05-10-2004, 08:45
ΔΟΥ θα γράψεις αν θέλεις να σου στέλνουν τιμολόγιο, π.χ. αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις εταιρία.

Γιατί δεν κάνεις το άλλο; Μίλα με καμιά κοπελιά στο τηλ. και πες της να σου στείλουν την αίτηση με courier και να την παραλάβουν με δική τους χρέωση. Αν η σύνδεση που θα κάνεις είναι αορίστου χρόνου (όπως η δική μου) θα μπορείς να πληρώνεις μέσω τράπεζας ή μέσω ταχυδρομείου (εννοείται και μέσω πιστωτικής).
Εγώ πάντως fax στην όλη διαδικασία δε θυμάμαι να έστειλα.

tefra
05-10-2004, 08:56
δεν θελω αοριστου χρονου θελω να προπληρωνω το χρονο που θελω . Αυτο το κανω τωρα διοτι θελω να πειραματιστω με πολλες εταιριες και να συγκρινω επειδη ειναι αρχη ισως μετα τα χριστουγεννα να δοκιμασω αοριστου χρονου

tefra
08-10-2004, 10:18
ρε παιδια βοηθεια πηρα τηλεφωνο στον αντιπροσωπο και καλα της vivodi στην γ' σεπτεμβριου και λεει οτι δεν κανει συνδρομες στο internet !!!! Βοηθεια γρηγορα γιατι σημερα πρεπει να κανω συνδρομη η παλια συνδεση (netkey) λειγει σημερα !!!!

tzoulis
08-10-2004, 10:43
Πάρε στο helpdesk της vivodi 13880 από σταθερό, νομίζω είναι χωρίς χρέωση.

@princess, από ποιότητα πως πάει η γραμμή το σκέφτομαι κι εγώ αν και τα λεφτά είναι πολλά μαζί με το internet :093:

DVD_GR
08-10-2004, 14:37
παιρνω σε αυτο το νουμερο 3 μερες και ολη την ωρα ειναι ολα κατηλλειμενα...
επισης δεν μπορω να κατεβασω τα pdf που εχουν τις αιτησεις....
τα νευρα μου...

tefra
08-10-2004, 15:30
τελικα η διευθυνση για συνδρομες στο Internt ειναι γ σεμπτεμβριου 101. Πρεπει να περιμενεις κανα 20λεπτο και θα το σηκωσουν .

princess
08-10-2004, 19:36
tzoulis δεν ειμαι και πολυ ειδικη για να σου πω απο ποιοτητα (φανταζομαι εννοεις ταχυτητα γιατι δεν εχω dsl phone ειμαι μεσω οτε). Αν σου λεει κατι κατεβαζω με 35 καπου απο το winmx (και μαλλον καπου δεν εχω κανει σωστα καποιες ρυθμισεις σε Ports κλπ... ψαχνοντας παω!). Εμενα παντως μου ερχεται μια η αλλη με τα οσα πληρωνα στονΟΤΕ και δεν ειμαι πια υποχρεωμενη να περιμενω να παει δεκα η ωρα για να ριξω τις παραγγελιες η απλα να σερφαρω.... Οποτε μαλλον καλυτερα μου ερχεται!

tefra
08-10-2004, 19:52
εμενα μου ερχεται παντως 6-7 ευρω το διμηνο ακριβοτερα απο πριν αλλα adsl ειναι αυτο.
39 ευρω το παγιο την διμηνια χωρις φπα με 56κ πληρωνα 40-45 ευρω internet παλι διμηνια
23.90 η μηνια συνδεση καπου τοσο ειχαν και οι συνδεσεις για 56 πριν κανα 7μηνο 80 οι τρεις μηνες

οποτε για μενα ****λεει

οντως princess αυτο το να παει δεκα η ωρα στο λαιμο μου ειχε καθησει !!!

DVD_GR
08-10-2004, 22:55
@tefra σοβαρα εννοεις 20λεπτο??απλα γιατι ξερω οτι στα τηλ στυλ 13880 η χρεωση ειναι υπεραστικου....

princess
08-10-2004, 23:35
@tefra σοβαρα εννοεις 20λεπτο??απλα γιατι ξερω οτι στα τηλ στυλ 13880 η χρεωση ειναι υπεραστικου....

νομιζω οτι τα 13880 ειναι χωρις χρεωση, κατι τετοιο λεει και στο site της vivo

tefra
08-10-2004, 23:50
Και εγω νομιζω οτι ειναι free ααα μην μου βαζεις τωρα αλλες εννοιες ...

tefra
13-10-2004, 19:43
Οι ανθρωποι της Vivodi Παντως ειναι ελεηνοι παιδες εκαναν να με συνδεσουν 5 μερες . Ειναι τι να πω τρισαθλιοι . Εγω προσπαθωντας να τους πιεσω μετα τις 2 μερες αυτοι μου το κλειναν στην μουρη , μου ελεγαν ψεματα και με κοροιδευαν επρεπε να παω ξανα στα γραφεια και να κανω φασαρια για να με συνδεσουν , ειναι ..... τι να πω ... τελικα με συνδεσαν μετα την φασαρια που εκανα αλλα δεν με βλεπω να μενω για πολυ μετα απο οσα μου εκαναν .

didymos
14-10-2004, 11:13
Προσωπική εμπειρία: Το helpdesk της Vivodi μπορεί να μην είναι τεχνικά καταρτισμένο αλλά ευγενικοί είναι και με το παραπάνω!!