PDA

View Full Version : Office XP

anmichalis
05-10-2004, 12:56
Το κουφο του αιωνα!!

Ρε παιδες ακουστε προβλημα εχω αρκετα DOC αρχεια τα οποια μερικα απο αυτα οταν τα ανοίγω με το WORD μου ανοιγουν κανονικα αλλα με ενα μειωνεκτιμα ειναι ολα στα κινεζικα! στην κυριολεξια μου τα βγαζει με την κινεζικη γλωσσα κ δεν μπορω να την αλλαξω με τιποτα! εν το μεταξυ και σε αλλων υπολογιστή μου κανει το ιδιο πραγμα δοκιμασα μεσα απο το Word να αλλαξω γλώσσα αλλα τιποτα τα regional settings ειναι σωστα ρυθμισμενα... και δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι οταν τα ανοιγω με το WORDPAD κ τα αποθηκευω απο εκει, μετα το WORD τα ανοιγει μια χαρα (το WORDPAD τα διαβαζει στα ελληνικα)

παιδια ευχαριστω ελπιζω να μου βρητε κανενα μαγικο να το φτιαξω το προβλημα

apotsi
05-10-2004, 13:03
Κάνε μιά πλήρη απεγκατάσταση του Office και ξαναδοκίμασε. Αν και στην αρχή θα μπορούσες να δοκιμάσει με ένα απλό repair μπας και βγάλεις άκρη.

Greek
05-10-2004, 13:55
Όταν λές Κινέζικα εννοείς κινέζικά ή απλά άσχετους χαρακτήρες?
Μήπως είναι κάποιοα fonts που δεν τα υποστηρίζει? Δοκίμασες να τα ανοίξεις πχ με το Wordpad? Ή με το Openoffice που είναι free υπάρχει στα προηγούμενα cd του PC magazine?

Orthodox
06-10-2004, 00:17
Και γω για fonts θα σου έλεγα αλλά υπάρχει και η περίπτωση αν έχεις βάλει το Systran να σου δημιουργεί το πρόβλημα…

Nazzz
06-10-2004, 00:30
το systran κανει παπαδες στα office

anmichalis
07-10-2004, 16:12
τα κοιταξα ολα ρε παιδια σας λεω τιποτα δεν γινεται 8α κανω μια απεγκατασταση και θα δω ! το περιεργο ειναι οτι μου τα βγαζει κινεζικα, κινεζικα(τι γλωσσα ) και οχι ακαταλαβιστικουσ χαρακτηρες !!! αυτο ειναι το κουφο γραμματοσειρες δεν πρεπει να ειναι γιατι με το wordpad τα ανοιγω κανονικα και αμα απο εκει τα κανω copy paste sto office δεν εχω προβλημα μου τα βγαζει κανονικα :012: αφιστε τα σκουρα τα πραγματα!! θα κανω μια επανεγκατασταση και 8α σας πω τι εγινε ευχαριστω παντωσ :026: :026: