PDA

View Full Version : call of cthulhu

underachiever
07-05-2006, 22:35
για οσους εχουν διαθεση, το προτεινω ανεπιφυλακτα, 3d action με καλη και ελαφρια engine γραφικων, και ωραιο σεναριο με βαθος. καινουριο ειναι υπ'οψην.

PlanetManos
07-05-2006, 22:50
Πάρα πολύ καλό!

medthom
08-05-2006, 12:46
το έχω στην κατοχή μου το game αλλα που χρόνος...πάντως απο οτι ειδα σε screens ειναι φοβερό! Lovecraft rules!

Zakkorn
08-05-2006, 13:55
Είναι καινούργιο για PC γιατί απ'ότι ξέρω έχει κυκλοφορήσει για XBOX πριν έναν χρόνο περίπου.
Τα γραφικά είναι προηγούμενης γενιάς αλλά δεν ενοχλούν ούτε επιρρεάζουν αρνητικά το παιχνίδι.
Έχει ωραία εφφε για να δώσει μια γευση το τι αισθάνεται ο ήρωας (αν και ζαλίζουν λίγο) σε κάποιες καταστάσεις, που δίνουν μια άλλη νότα στο παιχνίδι.
Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή.
Από πλευράς action σαν 1st person shooter είναι λίγο άγαρμπα φτιαγμένο. Εξάλλου δεν βασίζεται και πολύ εκεί όσο σε εξερεύνηση και ιστορία.

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη κυρίως για την πλοκή αλλά ως τώρα έχει καταφέρει να με απορροφήσει στο κόσμο του.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οπαδούς του H.P. Lovecraft και σίγουρα σε οπαδούς Horror. :023:

medthom
08-05-2006, 23:06
το αρχισα δεν αντεξα! Πρωτη εντυπώση πολύ καλή!Μελανό σημειο ο χειρισμός και το συστημα saves (κλασικό κονσολάδικο)!!! ΕΛΕΟΣ ειχαν απο default στην κινηση to πισω το κουμπι Χ!!!!!! WAXD!!!!!?? δεν λεω όμως καταπληκτική ατμοσφαιρα...κριμα που για να το παιξεις πρεπει να ειναι βραδυ...ετσι θα πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο βράδυ!!!

tsallinia
08-07-2006, 00:44
ασχετο το ασημενιο κλειδι απο lovecraft αξιζει?

sonic
08-07-2006, 02:36
Το ασημένιο κλειδί είναι το τελευταίο μέρος μιας τριλογίας, και το καλύτερο είναι IΜΟ το πρώτο, H ονειρική αναζήτηση της Αγνωστης Κανταθ (?) The Dream-Quest of Unknown Kadath

tsallinia
08-07-2006, 15:31
το αγαπημενο μου ειναι η περιπτωση του τσαρλσ ντεξτερ γουορντ.ειδικα οταν καταλαβα οτι εξελισοταν σε ενα απο τα αγαπημενα μου adventure(necronomicon)

tsathoguah
10-08-2006, 00:04
Το παιχνίδι έχει καλό σενάριο; Βασισμένο σε μια απ'τις καλύτερες ιστορίες Lovecraft, το Shadows over Innsmouth! Εϊναι απτά καλύτερα fps που χω παίξει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει ένα απίστευτο bug, 1 savepoint πριν το τέλος. Άγρια ξενέρα. Αξίζει πάντως για τα bosses (όχι, θα κρατηθώ κ δε θα πω τπτ). Για τους οπαδούς Cthulhu Μythos, δε το συζητώ...πρέπει να ντο παίξουν όπωσδήποτε!

Τα Silver Key, At the gates of the Silver Key, Dreamquest of Uknown Kadath είναι από τις πιο αγαπημένες μου γιατί είναι στο κλίμα των ρομαντικών Lord Dunsany και Clark Ashton Smith...Επίσης, Facts Concerning the Late Arthur Jermyn and His Family κ The Stranger άλλα 2 διαμάντια!

Baracuda
10-08-2006, 00:30
αυτό με τα saves είναι όντως πρόβλημα