View Full Version : L2 Official... Ποιος παίζει εκει και που? Details....
Η χαρα του παιδιού....Ο official.... Παιδεμα και απογοήτευση στα χαμηλά lvl , αποζημείωση με το καιρό.... Απλά χρειάζεται καλή παρέα και υπομονή για να περάσει κάποιος καλά. Και επειδή ( κρίνοντας απο τα nick ) βλεπώ αρκετούς Ελληναράδες να παίζουν μέσα , θα ήθελα να ξέρω ποσοι είναι από εδώ ώστε να μπορούμε να διευρύνουμε την παρέα μας..... Κάποιον πρέπει να χαιρετάμε και εκει μέσα τελοςπάντων αλλά και να αντλούμε Info...
Λοιπόν , στον hendemith έχω ένα ( Wannabe) warcryer με το όνομα Orcasti .....
Άμα με δείτε πείτε και ένα γειά...
apostolt
08-05-2006, 16:03
Καλα δεν νομιζω να περιμενεις και απο εμας να σου πουμε??
Υ.Γ Το nickname κλασικο ApsT
Υ.Γ Το nickname κλασικο ApsT
Λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή?:046:
Frost_frt
09-05-2006, 09:29
FrOsTfrt στο l2, αυτή την εποχή βόσκω στην gludin και xpάρω απέξω με παρέα...
18lvl darkelf fighter λέω να τον κάνω blade dancer
edit server: devianne
Είμαι στο δε παίζω να αρχίσω κι εγώ official αλλά φοβάμαι μη φάω κανα κόλλημα και βγάλω το καλοκαίρι στη giran αντί για καμία παραλία.. :P
Αν τελικά υποκύψω.. σε ποιο server είστε οι περισσότεροι ώστε να έρθω κι εγώ σε αυτόν?... Ξέρετε…. Adena plz και τέτοια…:064: :075: :056:
Ρε apsou τι lvl πήγες?? οχι τίποτα άλλο μόλις πας 70 να μπώ και γω να ζητάω items.... adena plix... buffs plix
apostolt
09-05-2006, 10:45
39 Ειμαι αλλα δεν παιζω.Τον bottarei ο Κωστας.Εγω δεν εχω και dsl αυτον τον καιρο και δεν ξερω τι παιζει........
Το δικό μου το orc έφτασ αισίως τα 36.... επικίνδυνη ηλικία ....αρχίζουν τα quests.... κλαψ ...κλαψ...
Έχω δίλλημα μεγαααάαααλοοοο...
OL ή WC?
Ο πρώτος είναι καλύτερος μεν αλλά δουλεύει από το παρασκήνιο.. ο άλλος είναι συνδιασμός Buffer & tank , έχει και το Vampyric....
Οι βασικές διαφορές όπως τις έχω δεί είναι:
O Overlord έχει πολλά Dbuff ( root , slow , madness , ΗP slow Regen κλπ κλπ) για τα τέρατα ή mass damage. Αν φοράει ρόμπα και έχει MP μπορεί να σώσει ένα ολόκληρο παρτυ με τα mass root /Heart of Paagrio.... χώρια που σε μεγάλο lvl έχει και το CP regen......
O Warcrier από την άλλη έχει πολλά buff για party μαζί και το vampyric rage το οποίο επιστρέφει την ζημιά σε ΗΡ πίσω στα μέλη της ομάδας. Επίσης λόγω των buff μπορεί να σολάρει και μόνος του ενω έχει και κάποια skill για mass damage...Είναι καλός αν δεν υπάρχει εύκαιρος κάποιο buffer και είναι η χαρά του τοξότη ή του daggera γιατί ανεβάζει το critical rate...
Έ ρε διλήματα που έχω ο άνθρωπος......
apostolt
11-05-2006, 14:16
Γιωργο αν δεν κανω λαθος overlord θα κανει ενα αλλο παιδι απο την clan οποτε καλο ειναι να γινεις wc για να εχουμε ολους τους buffer....
Ναι αλλά ο άλλος το κόβω για 14χρονο.... και δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει.... Ο OL θέλει ειδική φροντίδα... O WC απλά κάνει τα buff και τελειώνει εκει...
Θυμάσαι τα RAID Boss στον Ultimate.......
Γιωργο κανε οτι οποιον απο τους 2 σ'αρεσει να παιζεις περοσσοτερο.
Μην ξεχνας ειναι official και οτι επιλεξεις θα τον πας 75+ , δηλαδη θα λιωσεις μαζι του.
Μηπως θελετε να πω τα nick των char μου και σε ποιον server παιζω??????
Χμ............
Ας το κρατησω μυστικο καλυτερα!!!!!!!!!:110: :110:
Μηπως θελετε να πω τα nick των char μου και σε ποιον server παιζω??????
Χμ............
Ας το κρατησω μυστικο καλυτερα!!!!!!!!!:110: :110:
Θα σε ρουφιανέψω!!
Θα σε ρουφιανέψω!!
Ρουφ ε??????
Χμ..........
Εαν ρουφ τοτε no party(εννοειτε bot party μην το ξεχναμε!!!!!!!):040: :040: :040:
Ρουφ ε??????
Χμ..........
Εαν ρουφ τοτε no party(εννοειτε bot party μην το ξεχναμε!!!!!!!):040: :040: :040:
Καλά ντε :p
beisnikos_spi
14-05-2006, 14:26
Καλησπέρα κ από μένα, έχω έναν Phantom Ranger 54 lvl στον Teon.
Nickname: Carmelia
Lvl: 54
Class: Phantom Ranger
Clan: Cart00nS
Clan Leader: 13thAp0stle
Όποιος είναι Teon ας μου κάνει pm :P
Ωραία... Τέλειωσα τα quest για OL... Όλο το Σ/Κ μου πήρε , περί τα 700Κ adena , και έχασα 5-6 φορες... Άς είναι καλά ο clan leader στη cruma και ο ΚΤΜ με το έταιρο ήμισυ στο Ants lair που με βοήθησαν να περάσω κάποια quest γιατί αν το έκανα μόνος μου τώρα θα ήμουν 20lvl και άφραγκος.....
kapas^_^
23-06-2006, 20:10
Εγώ Παίζω Lionna :D 60 LvL Warlock (Human Summoner) Απλά Wc μαμάη Φίλτατε θα έχεις πάντα party k ειδικά μπορείς να σολάρεις χαλαρά χωρίς να χαλας όλο το Mp σου για 5 Buffs Βάζεις k μια Light που έχει καλο Mp regeneretion,Λιγο rest fast Exsp .K είσαι gg κατά την γνώμη μου :D αν μπεις Lionna Pm με το Nick μου είναι KapaS :D:D:D:D
Vediovis
07-12-2006, 19:53
ρε ! θα πάθω εγκεφαλικό τώρα...πείτε as soon as possible ποιος από εσάς έπαιζε ΤΈΩΝ και ήταν στην συμμαχία unFeeL :063: Νεκτάριος ο DA εδώ hehehe, έλεος αν θυμάστε και το rest τις παρέας Μορφέας,Οπτασία,Siena etc.
mathewspirou
10-02-2007, 12:35
Ή εγώ είμαι πολύ λιομένο ή εσείς δεν παίζετε ...
70 LVL Bladedancer στον Franz
Μορφεας ο necromancer? αμα λες γιαυτόν ήρθε franz και είναι στην Clan μας.
ToXiC - Patanegra Rulezz F*ck RussianMafia :P
Έπαιζα μέχρι και τον Γενάρη Devianne εγώ παίδες. Και εννοείται στη χρυσή εποχή του Noobwars.
Πάντα dwarf και πάντα bounty hunter(οι warsmiths είναι φλώροι :P )
Αλλά δεν πάλεψα. Δεν ανέβαινε ο φούστης ο νάνος και δεν είχα και ζωή...
Κανείς άλλος από τους αναφερθέντες servers; :D
apostolt
12-03-2007, 16:06
Ή εγώ είμαι πολύ λιομένο ή εσείς δεν παίζετε ...
70 LVL Bladedancer στον Franz
Μορφεας ο necromancer? αμα λες γιαυτόν ήρθε franz και είναι στην Clan μας.
ToXiC - Patanegra Rulezz F*ck RussianMafia :P
Ρε συ θα μας τρελανεις στην clan του Limo εισαι?Πως τα πατε εκει ολα καλα?
Ποιος θα το περιμενε Limo και Avatar στο ιδιο ally....
BOT_Spammer
13-04-2007, 00:06
Εδώ mathewspirou (άλλαξα λογιαριασμό γιατί δεν μου άρεσε το όνομα που είχα βάλει).. leader μας είναι ο Carlito ... Αντέ να μπείτε παλικάρια Franz γιατί μας έχουν πατήσει οι Ρώσοι να πούμε ..
ΥΓ Rest In Peace
Cr0m & Payback & MaStErChAoS
12 - 04 - 07 Τρία απο τα καλύτερα παλικάρια του " Ελληνικού Αγώνα " κατά του "Ρώσικου ζυγού" έφαγαν BAN !
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.