PDA

View Full Version : Titan Quest Demo

S1mon
10-05-2006, 23:19
Βγήκε το demo του αναμενόμενου diablo-clone, βασισμένο και στην ελληνική μυθολογία Titan Quest. Είναι 490mb και μπορείτε να το βρείτε στο GamersHell.com (http://www.gamershell.com/news/30179.html)

Γιάννης
11-05-2006, 01:47
Το κατέβασα και το εγκατέστησα. Φαίνεται πολύ καλό γενικά αλλά παρατήρησα ότι παντού και σε όλα τα μενού μου έγραφε <<not found>> αντί να γράφει αυτό που έπρεπε να γράφει. Το έκανε σε κανέναν άλλον αυτό;

varelasj
11-05-2006, 02:09
Το κατέβασα και το εγκατέστησα. Φαίνεται πολύ καλό γενικά αλλά παρατήρησα ότι παντού και σε όλα τα μενού μου έγραφε <<not found>> αντί να γράφει αυτό που έπρεπε να γράφει. Το έκανε σε κανέναν άλλον αυτό;
-ΟΤ-Χμμ να σου πω ρε Γιαννη αυτον τον Αγιασμο που σου ελεγα τελικα τον εκανες??:104: -ΟΤ-

Γιάννης
11-05-2006, 02:20
Απ' ότι μπορείς να δεις όχι! :p

Εσύ το έβαλες το demo και ήταν κανονικά τα menu του;

S1mon
11-05-2006, 14:02
Όντως έχει πρόβλημα... Σε μένα δεν δημιούργησε το shortcut και όταν το έτρεξα απ' το *.exe, αντί για Single Player, Options κτλ. γράφει παντού Tag not found... το ίδιο και στα submenus με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αλλάξω τις επιλογές των γραφικών.

Edit: το παιχνίδι όπως είπε κι ο Γιάννης, φαίνεται πολύ καλό, με πολύ όμορφα γραφικά. Το κακό είναι ότι και μέσα στο παιχνίδι όπου θα είχε text, γράφει πάλι tag not found... Τώρα παρατήρησα πόσα πολλά text έχει ένα diablo-clone! Από το όνομα του hero, τα quick slot bar (και λοιπές μπάρες), items, mana, health, tips, dialogues και πολλά άλλα... (όλα "tag not found")

Οπότε περιμένουμε για patch!

Γιάννης
11-05-2006, 16:16
Είπα κι εγώ, πάλι σε ruc έπεσα; Πάντως παρατήρησα επίσης πως με απείραχτες όλες τις επιλογές του παιχνιδιού είχα με το ζόρε ένα σταθερό 30 fps. Και μιλάμε για opteron 165@2400 1:1 και 6800gs@485/1100. Βέβαια ήταν playable το παιχνίδι αλλά με ξενερώνει το γεγονός ότι έχουν καλομάθει όλοι και βάζουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις στα παιχνίδια. Εάν εμφανιζόντουσαν τα μενού του παιχνιδιού κανονικά και δοκίμαζα σε 1280χ1024 (από μόνο του ήταν 1024), τότε τι θα γινόταν; Unplayable; Αν ενεργοποιούσα και τυχόν εφέ που δεν τα είχε στο τέρμα; Μόλις βγει κανά πατς και διορθωθεί το θέμα με τα μενού τότε θα τα ψαχουλέψω και θα επανέλθω. Αυτό το παιχνίδι το είχα σταμπάρει από καιρό σε screenshots του gamespot.com και το συμπάθησα από την πρώτη στιγμή, ελπίζω να μη με απογοητεύσει...

cv01302
12-05-2006, 19:39
Σιγά μην περιμένετε patch!
Με το που αρχίσει το game και σας βγάλει στην αρχική οθόνη, πηγαίντε στο τρίτο tag (από πάνω), είναι τα options. Θα σας βγάλει μια καινούρια οθόνη με τέσσερα tags, πλέον οριζόντια. Εσείς παραμείνετε στο πρώτο, και στην τελευταία επιλογή κάτω κάτω (είναι και η μοναδική που μπορείτε να διαλέξετε κάτι, όλες οι υπόλοιπες είναι για tick ή όχι), αλλάξτε το σε κάτι (οτιδήποτε).
Πάντως για τα πρακτικά, έχει English, Francais , Espanol, Italiano, Deutsch (κατά αυτή τη σειρά, προσωπικά έβαλα στην τύχη την τελευταία τέρμα κάτω). Μετά κάντε κλικ στο button που θα μπορεί πλέον να πατηθεί (κουμπί "οκ", βρίσκεται ακριβώς αριστερά από το τέρμα κάτω δεξιά button). Έπειτα βγείτε στο desktop (quit, είναι το τελευταίο - έκτο tag), και ξαναφορτώστε. Διαλέξτε πλέον τη σωστή γλώσσα. Απολαύστε ;)

S1mon
12-05-2006, 22:33
Να 'σαι καλά, μας ξελάσπωσες πάλι! Το δοκίμασα και έπιασε! (Μετά είδα ότι έγραφες πως θέλει και restart το ρημάδι για να το πάρει, και απογοητεύτικα στην αρχή). Για να δούμε λοιπόν τι λέει το demo...

punkro
02-06-2006, 13:25
Καλοκαιράκι με diablo clone δεν ειναι ασχημα. Το diablo II καλοκαιρακι είχε βγει...:)))

punkro
03-06-2006, 23:51
Απελπιστικα μικρο:(( Η γεύση ήταν καλή πάντως;)
Simon , τελικά τι από όλα που μας πληροφορείς κατά καιρούς παίζεις; Δεν έχεις εκφραστεί ποτέ

S1mon
04-06-2006, 18:51
Εννοείς αυτή την περίοδο; Για να είμαι ειλικρινής εδώ και κάνα μήνα μόνο emulators από gameboy - gameboy advance και snes! Το oblivion το άφησα στη μέση απ' το Πάσχα, αν και μάλλον θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Βασικά λόγω εργασιών δεν έχω διάθεση να βάλω κάποιο βαρύ παιχνίδι που θα καθίσει το pc, και θα περιμένω και για loading, και προτιμώ να παίξω lost vikings και super mario land / bros / world. Που και που κάνα ματς στο Pro 5. :024:

Το Titan Quest μου έκανε θετική εντύπωση, και ελπίζω το full game να μην γίνεται εύκολα μονότονο. Κατα τ' άλλα δεν με έχει τραβήξει ιδιαίτερα κάποιο απ' τα καινούρια games που είδα, και δεν μπορώ να ξεχωρήσω κάποιο που θα μου μείνει. Το neverwinter nights 2 περιμένω με ενδιαφέρον, καθώς και το runaway 2 και το sam & max!

S1mon
05-06-2006, 21:36
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Ιουνίου

nognir
28-06-2006, 10:23
Ρε παιδιά από χθες που έβαλα το demo κάθε τρεις και λίγο όταν παίζω μου κλείνει το pc από μόνο του και μετά από 2-3 on/off στο psu ξανανοίγει. Το έχει πάθει και κανένας άλλος αυτό; Μπας και είναι bug...

giorgos th.
28-06-2006, 10:38
καπου διαβαζα στο νετ πως το κανει σε πολλους αυτο.κανα Bug λογικα ναι.

Zakkorn
28-06-2006, 10:39
Ρε παιδιά από χθες που έβαλα το demo κάθε τρεις και λίγο όταν παίζω μου κλείνει το pc από μόνο του και μετά από 2-3 on/off στο psu ξανανοίγει. Το έχει πάθει και κανένας άλλος αυτό; Μπας και είναι bug...

Ότι το demo έχει bug που πετάει έξω, έχει.
Το να μου κλείνει το PC δε μου έτυχε και να ανοίγει με μερικά on/off του psu, δε μου έτυχε.
Σίγουρα στο κάνει μόνο στο demo του Titan Quest?
Μου μυρίζεται περισσότερο υπερορφόρτωμα λόγω ζέστης.:017:

nognir
28-06-2006, 11:20
Θερμοκρασίες σε load έχω 45 cpu, 34 chipset, 60 gpu (οι τιμές από nTune) οπότε μάλλον bugs... Πάντως μου το ξανάκανε πριν λίγο χωρίς να παίζω TQ

Zakkorn
28-06-2006, 11:48
Θερμοκρασίες σε load έχω 45 cpu, 34 chipset, 60 gpu (οι τιμές από nTune) οπότε μάλλον bugs... Πάντως μου το ξανάκανε πριν λίγο χωρίς να παίζω TQ

Κάνε κανα δυο τεστακια με κανένα bench για cpu και κανένα 3Dmark, και να τα αφήσεις για καμιά ώρα να bencάρουν, έτσι για να είσαι σίγουρος από πλευρά θερμοκρασίας.
Το λέω γιατί χθές ο ανηψιός μου, μου ανέφερε restarts στο δικό του pc όταν έπαιζε κάποια παιχνίδια. Και τελικά ήταν λόγω ζέστης.

nognir
28-06-2006, 12:16
Μετά από 2 3dMark05 όλα καλά... οπότε θα ήταν της στιγμής

DarthVader
19-07-2006, 23:48
Επαναφέρω το θέμα μετά από 20 μέρες , αλλά για το κανονικό παιχνίδι και όχι το demo.
Επίσης γεμάτο bugs και crashes. Με το σύστημα της υπογραφής σε 1024x768 όλα low κολλάει απίστευτα. Άντε τα χαμηλά frames τα δέχομαι, αλλά κάθε τρεις και λίγο crash στο dektop και λίγο πιο αραιά εντελώς κόλλημα μόνο με χειροκίνητο restart φτιάχνει. Και σε ένα φίλο μου τα ίδια. Σε κάποια fora λένε μάλιστα ότι σε αυτούς με τα original δισκάκια κολλάει περισσότερο από τα πειρατικά (μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό). Και το τελευταίο που μου έκανε κόλλησε ξαφνικά και ενώ είχα προχωρήσει αρκετά (περίπου 12 ώρες) δεν αναγνωρίζει το χαρακτήρα μου στην αρχική σελίδα αλλά μου ζητάει να φτιάξω καινούριο... Άδικος κόπος δηλαδή πάνω που είχα αρχίσει να κολλάω.
Αν δεν βγει κανά patch της προκοπής δεν το ξαναπιάνω...

Zakkorn
20-07-2006, 10:17
Σχετικά με τα crashes το παιχνίδι κολλάει σε πολύ περισσότερο σε αυτούς που δεν το έχουν original.
Αυτό το λέω και από πείρα και από οτι στα official forums οι όσοι το έχουν original crashάρουν ελάχιστα.

Εγώ για παράδειγμα το είχα πειρατικό με το που βγήκε και επείδη η κατάσταση με τα crash ήταν αηδεία, το αγόρασα.
Και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Γιατί και το παιχνίδι μ' άρεσε πολύ και τα crashaρίσματα εξαφανίστηκαν.
Ούτε χρειάστηκε να κάνω unistall προγράματα όπως το daemon tools.
Το ίδιο έπαθε και ένας φίλος μου, συν ότι δεν μπορούσαμε να το παίξουμε και online, οπότε και αυτός με το που το πήρε, είπε αντε γεια στα crashαρίσματα.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και πολλοί άλλοι που και με original crashaρουν, όχι τόσο συχνά μεν, αλλά και μία φτάνει καμιά φορά για να χάσεις όλον τον χαρακτήρα δε.

Οπότε για όσους παίζουν το παιχνίδι συνιστώ συχνά backup το folder των saves, ώστε σε χοντρή περίπτωση με ένα απλό copy paste, να συνεχίσετε έστω και λίγο πιο πίσω από οτι είσασταν.

cv01302
20-07-2006, 20:52
Όπως είπα και στο άλλο thread, με rld 1.08 φτιάχτηκαν όλα τα crashes..

Zakkorn
20-07-2006, 22:05
Όπως είπα και στο άλλο thread, με rld 1.08 φτιάχτηκαν όλα τα crashes..

Κι όμως δεν φτιαχτήκαν σε πάρα πολλούς. :069:

Εξάλλου το 1.08 δεν ήταν παρά ένα ότι να ναι patch, για να ησυχάσουν λίγο τον κοσμάκη, μέχρι να βγει το επόμενο που θα είναι και το πιο μεγάλο από πλευράς διορθώσεων. :006:

Prof_Chaos
07-08-2006, 21:31
βοβερό παιχνίδι ..αλλά εν αναμονή του patch..

Zakkorn
09-08-2006, 22:03
βοβερό παιχνίδι ..αλλά εν αναμονή του patch..

Έχει βγει το 1.11 πριν λίγες μέρες και άλλο patch θες? :112: