View Full Version : Δεν συνδεεται στο internet ο internet explorer!
Το προβλημα μου ειναι το εξης απλο: μετα απο ενα προσφατο φορματ στο pc μου και την επανεγκατασταση ολων των προγραμματων συν των SP1+SP2, παρατηρησα οτι ο internet explorer (v.6 SP1) δεν μπορει να μπει σε καμια σελιδα (ουτε καν στου router, μιας και εχω ADSL). Απο το "internet options" και μετα στο "LAN settings" επελεξα το "automatically detect settings", αλλα παλι τιποτα. Σημειωτεον, οτι ολα τα αλλα προγραμματα (firefox, media player, antivirus κλπ) συνδεονται κανονικα στο ιντερνετ! Ανοιγει και χτυπαω καποια σελιδα, απλα δεν κανει τιποτα, χωρις ομως να κολλαει. Μενει μια λευκη σελιδα και το σηματακι των windows κουνιεται, δειχνοντας οτι φορτωνει αλλα τιποτα! Εχω το avast antivirus και το zone alarm firewall, τα οποια παρολο που τα απεγκατεστησα ή τα απενεργοποιησα, δεν εγινε τιποτα! Εκανα σκαν για ιους, spyware, αλλα παλι τιποτα!
Καμια αλλη προταση? Να κανω παλι φορματ?
Ξεκλίκαρέ τα όλα στο internet options στην καρτέλα connections εμένα έτσι παίζει κανονικά επίσης άμα έχει καμία σύνδεση pstn σβήστη ή κοίταξε μην είναι default.Τέλος δές αν έχεις βάλει κανένα firewall μπάς και δεν τον αφήνει.Αυτά μπορούσα να σκεφτώ προς το παρόν......
maddoctor
16-05-2006, 07:05
Μήπως είναι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Connect offline?
Μπα... τιποτα απο αυτα δε δουλεψε. Ουτε Connect offline ηταν επιλεγμενο, ουτε καμια PSTN εχω. Παω για 2ο φορματ!
...η πας να ξαναπερασεις τον internet explorer. Κατεβασε τον απο microsoft και κανε install. Εαν δεν πετυχει τοτε μπορεις να κανεις reinstall τα windows απο πανω χωρις να χασεις αρχεια/ρυθμισεις. Μην πας κατευθειαν σε format. Ξερεις ποσες φορες εχω γλυτωσει format εξαιτιας οποιασδηποτε βλαβης με το reinstall αλλα πρωτα κατεβασε ie και ξαναπερνα τον
maddoctor
16-05-2006, 23:36
Επιδιόρθωση του Internet Explorer και του Outlook Express
Αν συναντήσατε προβλήματα με τον Internet Explorer με μοναδική πιθανή λύση την επανεγκατάσταση του, υπάρχει η δυνατότητα Repair. Πηγαίνετε στο Έναρξη (Start)>Eκτέλεση (Run) και γράψτε την εντολή rundll32.exe setupapiInstallHinfSection Defaultlnstall 132 %windir%\lnf\ie.inf. To μόνο που χρειάζεστε εφεξής είναι το CD των Windows XP. Επίσης, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω της Registry. Πηγαίνετε στο Start>Run και γράψτε την εντολή Regedit. Εντοπίστε το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}. Στη συνέχεια επιλέξτε την καταχώρηση Islnstalled και από το μενού επιλέξτε Αλλαγή (Modify). Αλλάξτε την τιμή του πεδίου από 1 σε 0 και κάντε επανεκκίνηση στο σύστημα σας. Επίσης, η ίδια διαδικασία ισχύει και για το Outlook Express, αλλάζοντας το 1 σε 0 στο κλειδί Islnstalled που βρίσκεται κάτω από το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}.
Πηγή: Maddoctor's Lair :)
Tην άδεια του δημιουργού την πήρες? :p
Σωστος ο doctor! Τι λεω και εγω να τον κατεβασεις
Ασχετο αλλα δεν πιστευω να χρησιμοποιησεις ie. firefox for ever!
Χρησιμοποίησε την φωτοαλεπού... FireFox 4ever!!!
Σωστα, firefox 4 ever, συμφωνω και επαυξανω! Αλλα ελα που ο πατερας μου θελει να παιζει ταβλι στο msn και δεν τρεχει σε αλλο browser περα απο ie!! Τελικα εκανα παλι φορματ, αφου ουτως ή αλλως ειχα βαλει ελαχιστα προγραμματια μιας και το προηγουμενο φορματ ειχε γινει λιγες μερες πριν. Αυτο που ειπατε το να κανω reinstall τον ie, το δοκιμασα. Τον κατεβασα απο τη microsoft, αλλα κατα την εκτελεση μου εβγαζε οτι εχω την ιδια ή νεοτερη εκδοση. Τεσπα, ευχαριστω για τη βοηθεια, τωρα δουλευει ρολοι!
Αληθεια, πως γινεται το reinstall στα windows? Επιλεγοντας κατα την εγκατασταση να αφησεις το δισκο ως εχει? Οι εφαρμογες μετα λογικα δε θα δουλευουν που ειναι εγκατεστημενες, ετσι?
maddoctor
18-05-2006, 19:20
Ξεκινάς την εγκατάσταση κανονικά, του λες να πάει να την κάνει εκεί που έχεις ήδη τα Windows και απλώς σου διορθώνει ότι προβληματικό αρχείο έχεις.
Οτι σου ειπε o doctor! 0% data loss
σου κανει τα windows καινουργια και οταν ξαναγυρισεις τα παντα ειναι οπως πριν αλλα χωρις τυχον βλαβες. Ψαξε το λιγο και αν δεν βρεις ακρη τοτε πες μας για πιο αναλυτικες οδηγιες!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.