PDA

View Full Version : Παιχνιδια Carrefour

Varvaros
06-06-2006, 04:25
Περιμενα με τη γυναικα στο 6o ταμειο του carrefour οσο η μπροστινη προσπαθουσε να πληρωσει με την πιστωτικη της και καθυστερουσε ολη η σειρα, εκει που χαζευα ειδα πιο περα στα ηλεκτρικα ενα καλαθι που ειχε τιτλους παιχνιδιων pc,xbox,playstation 2.

Οι τιτλοι ειχαν οντως ολοι σχεδον 9,90€, αριθμος που μου εδωσε το ερεθισμα να φυγω λιγο απο την ουρα, κι ετσι ειπα να παρω αυθεντικο το Championship Manager 5 για pc να το στειλω δωρο του αδελφου μου που ειναι πορωμενος με τα παλια manager μιας και εχω γεννεθλια την αλλη εβδομαδα (βλεπετε εχω τη συνηθεια να κανω εγω δωρα οταν γιορταζω στους αλλους, περισυ του ειχα κανει η/υ δωρο)

Απλα με εχει προβληματισει κατι ρε παιδια, κατω σε ενα κιτρινο πλαισιο γραφει:

CM5 Online Trial Offer!

και ερωτω τωρα:

Το παιχνιδι ειναι ολοκληρο και απλα εχει και προσφορα να παιξεις καποιες ωρες στους servers τους online, ή γενικοτερα ειναι trial?

Δεν θελω να το στειλω και να γινω ρεζιλι, φανταστειτε ο λαλακας που κανει δωρα demo, αλλα και παλι δεν θελω να το ξεσφραγισω για να το δοκιμασω.. οποτε το εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο απο carrefour;

Apostolis_21
06-06-2006, 10:18
Νομίζω ότι πρέπει να είναι μία έκδοση για on line gaming,χωρίς να είναι πλήρης, σου δίνει τη δυνατότητα να μπείς σε ένα forum και να παίξεις για λίγο καιρό,και μετά θα σου ζητήσει registration (με το ανάλογο τίμημα).Έτσι έγινε και με ένα RPG που μου έδωσαν δώρο με τη σύνδεση DSL που έκανα.Επειδή δεν παίζω εγώ RPG,την έδωσα σε ένα φίλο μου και μου είπε αυτά που σου έγραψα.Αν ισχύει κάτι άλλο,θα το δούμε στα επόμενα posts.

:117:

doubleh
06-06-2006, 10:32
Για το online ισχύει αυτό.
Το παιχνίδι είναι ΟΚ, δηλαδή μπορεί παίζει κανονικά στο μηχάνημά του.

KMPcTec
06-06-2006, 15:07
Υπάρχει μία πατέντα που σκέφτηκα, αλλά στοιχίζει λιγάκι παραπάνω :(

Πάρε ένα παιχνίδι για σένα και τσέκαρέ το. Αν είναι όλα OK, αγοράζεις άλλο ένα και κάνεις το δωράκι σου σφραγισμένο.

Δλδ όπως και να χει χάνεις 9.90 (Ή παίρνεις 2 κόπιες αν είναι καλό, ή αν δεν είναι κρατάς τη δικιά σου ως άχρηστη). Πάντως σώνεις την ... υπόληψή σου.

cabrinha
06-06-2006, 17:52
Μια χαρα θα παιζει το παιχνιδι. Απλα αν θελει να παιξει καποιος μεσω διαδικτυου θα μπορει αρχικα να το κανει δωρεαν αλλα αργοτερα θα χρειαστει να πληρωσει.

AquaSonic
18-06-2006, 18:29
μπορείτε να πείτε και άλλους τίτλους που έχει μπας και βρούμε κάτι που να αξίζει? γιατί τα περισσότερα είναι...

Varvaros
18-06-2006, 18:37
ενταξει ειναι full fullαρισμενο το παιχνιδι, κανενα προβλημα.

φιλε aquasonic σορρυ δεν κρατησα να σημειωσω καταλογο, περνα μια βολτα απο carrefour να δεις και να μας πεις :) (αν υπαρχουν ακομη)

Nikolas_A
07-07-2006, 00:09
- 521 Ταγμά Πεζοναυτών -
......................παλια..

Πόσο παλιά;

Νικόλας

Edit: Ααα! Βλέπω πράσινο μπερέ, άρα όχι πολύ παλιά...

Varvaros
07-07-2006, 00:11
Πόσο παλιά;

Νικόλας

4 χρονια απο τοτε που τελειωσε η θητεια αλλα αυτο ειναι ασχετο με το thread που ανοιξα, αμα θες ελα σε Pm σειρα.