PDA

View Full Version : ADSL + VIVODI στην Περιοχη μου (ΟυΑοΥα)

tefra
17-07-2004, 01:04
οκ προχτες εμαθα οτι επιτελους υπαρχει adsl στην περιοχη μου και καταχαρηκα ! Επισης σημερα εμαθα οτι και η vivodi υποστηριζει την περιοχη μου και ξετρελαθηκα καθως παλαιοτερα το ματι μου ειχε παρει πολυ καλα λογια για Vivodi σταθερη τηλεφωνια + adsl και για τιμες και για ταχυτητα ! Ομως με ξενερωσε ενας γνωστος μου λεγοντας μου οτι οι ταχυτητες που πιανει δεν ειναι καλες εχει πεσει μεγαλη κινηση και το bandwitch (το γραφω σωστα ?) συνεχεια μειωνεται και οτι η εταιρια δεν εχει την δυνατοτητα να αναβαθμισει γρηγορα τις υπηρεσιες της . Τι απο αυτα ισχυει ? Ξερω οτι ολα αυτα καπου θα ειχαν ξαναειπωθει αλλα θελω να μαθω τι συμβαινει τωρα ! :119: :119:

Linos80
17-07-2004, 01:17
Vivodi εχω κι εγω 256 (by ΟΤΕ ομως) και παει αψογα σε θεμα download.
Μετραει πολυ το DSLam στο οποιο εισαι (τα Siemens πανε κατα γενικη ομολογια καλυτερα) και η αποσταση απο αυτο.

Chris2004
17-07-2004, 02:13
Εγώ έχω Vivodi με γραμμή Vivodi, πιάνω άψογες ταχύτητες 41-42 max με 384, δεν έχει πέσει ποτέ η σύνδεση, τώρα το καλοκαίρι κάνει προσφορά οτι γλιτώνεις κάποιο εφάπαξ. Βάζεις και Voice over DSL και καταργείς τον πΟΤΕ το οποίο είναι 9€ το μήνα(λιγότερο απο του ποτέ) έχεις 150λεπτα χρόνο ομιλίας δωρεάν για εθνικές κλήσεις, και φθηνότερες χρεώσεις απο τον πΟΤΕ...τι άλλο θές;