PDA

View Full Version : Steering Wheel

regent
04-07-2006, 18:54
Χαιρετώ και μπαίνω κατ' ευθείαν στο θέμα.

Ο μικρός ο ξάδερφος πήρε pc και άρχισε να ζητάει εμμέσως πλην σαφώς περιφερειακά. Σαν δώρο λοιπόν σκέφτηκαμε να του πάρουμε μια τιμονιέρα. Καθώς ο μικρός δεν είναι και πολύ σταθερός στα γούστα του (η ηλικία βλέπετε) δεν θάλουμε να πάρουμε κάτι πολύ ακριβό που να μείνει αναξιοποίητο όταν ο μικρός βαρεθεί τα "ραλλάκια". Γι αυτό το λόγο έχουμε καταλήξει στις παρακάτω δυο προτάσεις:

1. LogiTech Formula Vibration (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1045&Nav_Section_Id=33&Catalog_Id=2&Product_Id=235629&Merchant_Id=1&sts_cid=3) - more info (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2217,CONTENTID=9489)
2. Trust GM-3300 VIBRA FORCE STEERING WHEEL (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.591047) - more info (http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=13152)

Οι ερωτήσεις που έχω είναι:
α) εαν η πρόταση της LogiTech περιέχει και πενταλς (δεν φαίνονται πουθενά εκτός από την τελευταία "alternate view" στο official site) και αν η εταιρεία είναι το ίδιο ποιοτική και στα λοιπά προιόντα της εκτός των Mouse και keyboards.
β) Τι θα πρέπει να προσέξω αν καταφέρω να τα δω από κοντά. (δεν έχω ξαναέρθει σε επαφή με κάτι τέτοιο) π.χ. Οι μοίρες περιστροφής διευκολύνουν αν είναι περισσότερες, η δυσκολία περιστροφής ίσως; Του μικρού δεν του αρέσει να χάνει οπότε θέλω κάτι πολύ εύκολο στη χρήση για να μην το αφήσει να αραχνιάσει από την πρώτη μέρα.
γ) Η πρόταση της LogiTech δεν φέρει εγγύηση;

Θα εκτιμήσω πολύ όλες τις απαντήσεις, καθώς και τις εναλλακτικές προτάσεις οι οποίες δεν θα υπερβαίνουν τις προαναφερθείσες τιμές κατά πολύ και θα είναι διαθέσιμες άμεσα (στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας) γιατί η αγορά θα γίνει αύριο (05/07) νωρίς το απόγευμα... Ευχαριστώ...

Jason
04-07-2006, 19:58
Εγγυηση εχουν ολα τα προιοντα της Logitech.Κ γω τιμονιερα της εταιριας εχω κ καλυπτεται κανονικα.Να ειναι η τιμονιερα ευκολη στη χρηση λιγο δυσκολο αν δεν παιξει αρκετα για να την μαθει.Το θεμα ειναι μην απογοητευτει με τη μια γιατι σιγουρα θα δυσκολευτει στην αρχη.Εκτος αν του βαλετε ευκολο παιχνιδι!Εγω οταν προτοπαιξα σε τιμονιερα ψιλοχαθηκα, αλλα μετα απο 1-2 μερες λιωσιματος εστρωσα!Επισης τιμονιερα χωρις πεταλια δεν εχει τυχει να δω ποτε μου!σιγουρα εχει!Οι μοιρες σχεδον σε ολες τις τιμονιερες ειναι 270.Μονο μερικες ακριβες εχουν περισσοτερες μοιρες κ μαλλον δε θα εκτιμιθουν ετσι κ αλλιως απο τον ξαδερφο σου γιατι ανεβαζουν τη δυσκολια!Οποτε με τις μοιρες ξεμπερδευεις κατευθειαν, μη σε απασχολησουν.Οπως μη σε απασχολησει κ η δυσκολια περιστροφης.Ολες οι τιμονιερες χωρις force feedback ειναι σχετικα ελαφριες κ δε θα υπαρξει προβλημα!Αν εχουν force feedback τοτε η αντισταση ρυθμιζεται.
Εγω θα προτεινα αυτην την τιμονιερα γιατι εχει κ το force feedback που ανεβαζει κατακορυφα την αισθηση στα παιχνιδια κ τα κανει κ πιο ευκολα κατα τη γνωμη μου.Ξεφευγει λιγο στη τιμη..

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1045&Nav_Section_Id=33&Catalog_Id=2&Product_Id=306926&Merchant_Id=1&sts_cid=3

regent
04-07-2006, 23:57
Jason
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. Ήταν κατατοπιστικότατη θα έλεγα. Απλώς μια ακόμα ερώτηση: θα προτιμούσες την πρόταση της Logitech σε σχέση με της Trust;

migf1
05-07-2006, 00:40
Εγώ θα πρότεινα να του πάρετε καλή τιμονιέρα από την αρχή. Είναι από τα αξεσουάρ που συνήθως τα αγοράζεις μια φορά!

PlanetmanR5
05-07-2006, 00:45
Εγώ θα πρότεινα να του πάρετε καλή τιμονιέρα από την αρχή. Είναι από τα αξεσουάρ που συνήθως τα αγοράζεις μια φορά!
Nαι αλλα λεει ο ανθρωπος οτι μπορει το ξαδερφακι του να αλλαξει γνωμη οπως ειναι και της ηλικιας και να μην παιζει αλλο ραλακια!
Νοιζω η προταη της logitech για αυτα τα χρηματα ειναι πολη καλη!
Και αυτην επελεξα και εγω!
Σε κανα 3ημερο θα την εχω!

regent
05-07-2006, 00:59
Ρε παίδες,
Κάτι ακόμα: ο τρόπος σταθεροποίησης της τιμονιέρας στην πρόταση της Logitech με ανησύχησε λίγο. Βεντούζες; Θα κάνουν δουλειά η θα τα πάρει ο μικρός και καμιά φορά που θα ξεκολήσει στη στροφή θα την στείλει από κάτω στο πεζοδρόμιο;

PlanetmanR5
05-07-2006, 02:06
Εισαι σιγουρος πως εχει βεντουζες?
Δεν νομιζω!
Αν οντως ειναι ομως ετσι και μενα με προβληματιζει λιγο

migf1
05-07-2006, 04:26
Εγώ πάλι νομίζω πως οι φτηνές τιμονιέρες είναι πεταμένα λεφτά. Πάρτε του καλύτερα ένα gamepad με αναλογικα sticks (τύπου Playstation). Τα καλά δεν ξεπερνούν τα Ε50,00. Αν του πάρετε φτηνή τιμονιέρα μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες να τα παρατήσει όντως τα ραλλάκια.

ΥΓ. Πόσο μικρός είναι ο μικρός;

regent
05-07-2006, 09:52
[QUOTE=migf1ΥΓ. Πόσο μικρός είναι ο μικρός;[/QUOTE]

9-10 χρονών είναι ο μικρός...

PlanetmanR5
05-07-2006, 15:38
Παντως ειναι μικρος για να μπορει να καταλαβει τη διαφορα της logitech απο μια ακριβοτερη αλλα και ας μαθει με ενα τιμονι στην αρχη με ικανοποιητικες δυνατοτητες και μετα ενα πιο ακριβο!
ουτως ή αλλως πιστευω πως και με το logitech θα εντυπωσιαστει αρκετα!
(το δοκιμασα μοιλς σημερα και εντυπωσιαστηκα και εγω)

regent
05-07-2006, 17:55
Παντως ειναι μικρος για να μπορει να καταλαβει τη διαφορα της logitech απο μια ακριβοτερη αλλα και ας μαθει με ενα τιμονι στην αρχη με ικανοποιητικες δυνατοτητες και μετα ενα πιο ακριβο!
ουτως ή αλλως πιστευω πως και με το logitech θα εντυπωσιαστει αρκετα!
(το δοκιμασα μοιλς σημερα και εντυπωσιαστηκα και εγω)

Χαίρομαι ιδιαίτερα με την τελευατία σου πρόταση καθώς αγοράστηκε η τιμονιέρα της Logitech του πρώτου post.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...

migf1
06-07-2006, 04:05
Χαίρομαι ιδιαίτερα με την τελευατία σου πρόταση καθώς αγοράστηκε η τιμονιέρα της Logitech του πρώτου post.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...
Καλορίζικο και... καλοτάξιδο να είναι! το τιμόνι :)

Δεν φαντάστηκα ότι μιλάγαμε για τόσο μικρό παιδί (οπότε κι αυτή η τιμονιέρα που του πήρατε είναι παραπανώ από ικανοποιητική).

Jason
06-07-2006, 16:58
Πειτε μας εντυπωσεις!