View Full Version : Προβλημα με NFSU
Λοιπον το προβλημα ειναι οτι οταν συνδεω το χειριστηριο που εχω στο pc τοτε το need for speed παει σε slow motion αλλα σε υπερβολικο slow motion, δεν μπορω να παιξω καθολου. Την τελευταια φορα που το ειχε κανει ηταν πριν κανα χρονο και λυθηκε αφου εκανα format (πραγμα που δεν σχεδιαζω για τωρα). Δοκιμασα να απεγκαταστησω και εγκαταστησω need for speed αλλα τιποτα. Εβγαλα-εβαλα drivers απο χειριστηριο αλλα τιποτα (αν και δεν χρειαζεται στα xp). Και δεν θυμαμαι ποτε αρχισε αυτο. Μπορει κατι να το προκαλεσε και εγω να πηγα να παιξω 1 μηνα μετα-οποτε αντε να βρω τι γινεται. Το χειριστηριο ειναι Thrustmaster Firestorm Dual Power 3 (http://www.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T40&fam=5)
soulclaimer
19-07-2006, 17:11
Γιατί δε δοκιμάζεις ένα restorάκι σε προηγουμενο σημείο?
Το σκεφτηκα αλλα δεν υπαρχουν restore σημεια για τοτε που αρχισε το προβλημα. Εχουν σβηστει εδω και καιρο
soulclaimer
19-07-2006, 17:57
Δες και τις ρυθμισεις για το USB μες sto BIOS.
To χειριστηριο αυτο υποστηριζει δονηση ή force feedback??Αν ναι κανε μια δοκιμη να το απενεργοποιησεις στο παιχνιδι, αν το εχεις ενεργοποιησει βεβαια.Γιατι κατι παρομοιο μου εχει συμβει με το force feedback σε τιμονιερα. Δε νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα σου αλλα αξιζει μια δοκιμη :)
Υποστηριζει δονηση. Οκ θα προσπαθησω να μπω στα settings γιατι ειναι υπερβολικα αργο το slow motion και να κλεισω τη δονηση αν και οπως θυμαμαι ποτε δεν εβαζα δονηση απλος μηπως δεν θυμαμαι καλα για την τελευταια φορα..
Καληνυχτα!
Τελικα οπως θυμομουν ηταν κλειστη η δονηση. Το παιχνιδι παιζει μια χαρα και το προβλημα απο οτι φαινεται ηταν οι drivers που εχτες εβγαλα για να βαλω ενα προγραμμα της εταιριας που λεγεται calibration tool. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω παντος ειναι πως πριν αφου παντα ειχα drivers επαιζε το παιχνιδι και ξαφνικα σταματησε.
Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Το εχω λιωσει αρκετες φορες αλλα ηρθε η ωρα για μια ακομη φορα διορθωνοντας τα λαθη του παρελθοντος σε οτι αγοραζα....
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.