View Full Version : Προβλημα με shrink...........
Ενω ξεκιναει κανονικα σε αρκετες ταινιες βγαζει αυτο το μηνυμα και κατι αλλα που εχουν σχεση με την μνημη καμια φορα.......... Αποτελεσμα; Να μην μπορω να κανω backup αρκετες ταινιες. Την αλλη φορα που μου το ξανακανε απλα εβγαλα την επιλογη sharp απο εκει που λεει analysis και παραδοξως το εγραψε. Τωρα ομως δεν πιανει τιποτα. Εχω το τελευταιο shrink. To μηνυμα που μου βγαζει το εχω κανει attach. Οποιος μπορει να βοηθησει.............. Α, οι ταινιες δεν ειναι κλειδωμενες. Απο περιοδικα ειναι.........
Sorry για το άσχετο αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις το DVD Decrypter που είναι το καλύτερο για rip/backup ?
Και μετά για εγγραφή σε DVD βάζεις το DVD fab or cloneDVD
To δισκακι ειναι πεντακαθαρο απο γρατζουνιες. Δεν ειχα κανενα προβλημα με το shrink περα απο αυτο και η ποιοτητα του αν του βαλεις full analize ειναι αψογη. Λετε να το δοκιμασω να το κανω rιp και απο το recorder μηπως φταιει το dvd-rom;
Τελικα ξεκινησα να το δοκιμασω στο dvd-recorder αλλα το παρατησα στην μεση. Φοβαμαι να το καταπονω με rip. Μονο μια φορα εκανα οταν το πρωτοπηρα και αυτο ηταν. Αντε το πολυ να βαλω να διαβασει κανα ταλαιπωρημενο δισκακι που δεν το διαβαζουν τα αλλα drives. Εκτοτε κανω ολα τα rip με το pionneer 120 που εχω. Δοκιμασα παρολα αυτα να γραψω μια αλλη ταινια στο ηδη καταπονημενο απο το πρωι (με τοσες αποπειρες για rip) pionneer 120. Κανονικα και με τον νομο την εγραψε. Με τις ιδιες ρυθμισεις, με τα ιδια settings και ελαχιστο πιο γρηγορα απο οτι διαβαζε το dvd με την ταινια που μου κανει νερα. Τι να υποθεσω; Χαλασμενο δισκακι; Θα δοκιμασω να βαλω σε ΡΙΟ το dvd rom. Μηπως και φταιει επειδη ειναι σε dma2 mode τωρα (για την συγκεκριμενη ταινια μιλαω). Καμια αλλη ιδεα; Μαλλον δισκακι ε; Γιατι ομως το κανει ολο μεχρι και το 99% και μολις παει να δειξει 100% βγαζει σφαλμα προγραμματος και οχι crc error;
Χμ....... Προσπαθησα να το γραψω με το clonedvd ετσι οπως ειναι αυτουσιο -παντα απο το pionneer- και κολλησε παλι βγαζοντας κατι σαν crc σφαλμα στο 50κατι % αν θυμαμαι καλα. Μετα βλεποντας καλυτερα το dvd απο κατω διαπιστωσα οτι εχει κατι αμυδρες κιλιδες διασπαρτες οι οποιες δεν φευγουν με τιποτα. Μηπως σε αυτο οφειλεται το οτι δεν μπορω να το γραψω; Αυριο θα το δοκιμασω σε ενα lg dvd και ενα ricoh recorder να δουμε. Εμενα παντως τελικα μου φαινεται οτι το dvd εχει προβλημα..... Παντως ρε gmt οταν το βαζω να παιξει παιζει κανονικα, χωρις κοψιματα και τετοια. Αν ειχαν οι κιλιδες σχεση δεν θα θα εκανε νουμερα στην αναπαραγωγη;
Hemispasm
17-10-2004, 02:46
δοκιμασε με το decrypter στο dvd rom και κανε post το error - μην πειραξεις το DMA :)
maddoctor
17-10-2004, 18:32
Κατα πρώτον εάν προσέξετε η εικόνα δείχνει 100% Encoding.Αυτό σημαίνει ότι το dvdshrink έχει φτιάξει τα αρχεία και δεν μπορεί να ξεκινήσει την εγγραφή στο dvd.Μου το έχει βγάλει και εμένα αυτό κανά δύο φορές, χωρίς να έχω βρει τον λόγο ακόμα.Πάντως μπορείς να κάνεις τα εξής.Κοιτάς που έχεις αποθηκεύσει τα έτοιμα αρχεία του dvd απο το dvdshrink, και ανοίγεις το nero στην εγγραφή του dvd video.Παίρνεις τα αρχεία και τα πετάς στο παράθυρο για εγγραφή, βάζοντας για όνομα του δίσκου το όνομα της ταινίας στις επιλογές όμως (όχι joliet και χωρίς κενά ανάμεσα στις λέξεις).Κάψε την ταινία και είσαι έτοιμος!:023:
Καλημερα παιδια. Λοιπον ακουστε εδω παραξενα πραγματα......... το δοκιμαζω χθες στο pc του γαμπρου μου. Εχει LG dvd-rom και ricoh 4X +r recorder....... Το lg (παντα με τις ιδιες ρυθμισεις το shrink με τις οποιες κανει προβληματα στο δικο μου) το διαβασε το δισκακι κανονικα και με τον νομο! Πανω που αρχισα να χαιρομαι, εκει που παει να γραψει το ricoh τον *****! Βγαζει ενα error απο το πουθενα και σταματαει! Τελοσπαντων λεω ας γραψω απο τον υποκαταλογο τα αρχεια dvd που εχει κανει το shrink με το nero. Στο ιδιο δισκακι το εγραψα και ας ειχε γραψει λιγο, πιο πριν..... Τα εκανα ολα add στο σχετικο πλαισιο αλλα δεν εκανα την διαδικασια με την ονομασια της ταινιας. Οπως και να εχει ΔΕΝ επαιξε η ταινια παρολο που γραφτηκαν τα αρχεια. Παιζαν μονο επιμερους τα αρχεια και χωρις υποτιτλους.... Ετσι γυρισα σπιτι και εκανα κατι το οποιο επρεπε να ειχα κανει εξ' αρχης. Βαζω το recorder μου να κανει rip και write την ταινια. Το lite-onακι 832s τα καταφερε απλα αψογα...... Ουτε λαθη ουτε τιποτα. Συμπερασμα ; Το δισκακι δεν ειχε τιποτα. Απλα εμεις ειμαστε για αλλαγη dvd-rom.......... Παντως δεν θελω να ξανακανω rip με το lite-on. Η δευτερη μολις απο τοτε που το πηρα και αυτο γιατι ηταν ζορικα τα δισκακια που εβαζα, στο pionneer που εχω...... Εμ, και bulk και απο cosmodata (το pionneer) τι περιμενεις;;;;;;;;;
maddoctor
18-10-2004, 10:23
Καλημερα παιδια. Λοιπον ακουστε εδω παραξενα πραγματα......... το δοκιμαζω χθες στο pc του γαμπρου μου. Εχει LG dvd-rom και ricoh 4X +r recorder....... Το lg (παντα με τις ιδιες ρυθμισεις το shrink με τις οποιες κανει προβληματα στο δικο μου) το διαβασε το δισκακι κανονικα και με τον νομο! Πανω που αρχισα να χαιρομαι, εκει που παει να γραψει το ricoh τον *****! Βγαζει ενα error απο το πουθενα και σταματαει! Τελοσπαντων λεω ας γραψω απο τον υποκαταλογο τα αρχεια dvd που εχει κανει το shrink με το nero. Στο ιδιο δισκακι το εγραψα και ας ειχε γραψει λιγο, πιο πριν..... Τα εκανα ολα add στο σχετικο πλαισιο αλλα δεν εκανα την διαδικασια με την ονομασια της ταινιας. Οπως και να εχει ΔΕΝ επαιξε η ταινια παρολο που γραφτηκαν τα αρχεια. Παιζαν μονο επιμερους τα αρχεια και χωρις υποτιτλους.... Ετσι γυρισα σπιτι και εκανα κατι το οποιο επρεπε να ειχα κανει εξ' αρχης. Βαζω το recorder μου να κανει rip και write την ταινια. Το lite-onακι 832s τα καταφερε απλα αψογα...... Ουτε λαθη ουτε τιποτα. Συμπερασμα ; Το δισκακι δεν ειχε τιποτα. Απλα εμεις ειμαστε για αλλαγη dvd-rom.......... Παντως δεν θελω να ξανακανω rip με το lite-on. Η δευτερη μολις απο τοτε που το πηρα και αυτο γιατι ηταν ζορικα τα δισκακια που εβαζα, στο pionneer που εχω...... Εμ, και bulk και απο cosmodata (το pionneer) τι περιμενεις;;;;;;;;;
Εγώ πάντως όταν βλέπω τα δύσκολα σε ένα dvd, κάνω το rip στο liteon 832S χωρίς δεύτερη σκέψη....και έχω κάνει πολλές.Οπότε μην αγχώνεσαι! :098:
Παλι τα ιδια προχτες σε μια ταινια........ Ξανα errors. Το εγραψε με την δευτερη προσπαθεια.......... Μου φαινεται τα παιζει το Pionneer.Μαλλον ειμαστε για κανα dvdrom καινουριο. Καμια προταση;;;;;;;;;;;;;;;;
Y.Γ. Να του δωσω κανα amoxil με το σπρει καθαρισμου μπας και στρωσει γιατρε; :)
Την ίδια ερώτηση έχω κάνει εδώ πριν 3 μήνες.
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=459
Ακόμα βέβαια δεν έχω πάρει κανένα, αλλά κλίνω προς την πρόταση του Sean.. :D
Σημερα μας μαμησε κανονικα το pionneer! 1 ωρα και 47 λεπτα για να κανει encoding και να γραψει ενα dvd (διαρκεια 75+47=122 λεπτα)!!!!!!!!!!!!!! Χωρια το analize που του ειχα βαλει να κανει, το οποιο εκανε αλλα 40 λεπτα.......... Συνολο; 2 ωρες και 10 λεπτα για να
γραψει ενα dvd. Οταν εκανε encoding αρκει να σας πω οτι το transfer rate ηταν μετα βιας 1mb το δευτερολεπτο........ Θεμα προβληματικου dvd-rom η προγραμματος η θεμα δισκου dvd; Το οποιο ηταν αψογο επι την ευκαιρια απο κατω........... Αυτο που μου κινει την περιεργεια ειναι οτι σε μερικα dvd δισκακια μεσα σε μιση ωρα αν τα κανει απλη αντιγραφη (με το alcohol πχ) το εχει κανει....... Με το shrink γιατι ετσι;;;;;;; Μηπως φταιει οτι το βαζω να κανει full αναλυση και sharp για καλυτερη ποιοτητα;
maddoctor
24-10-2004, 21:13
Με το shrink γιατι ετσι;;;;;;; Μηπως φταιει οτι το βαζω να κανει full αναλυση και sharp για καλυτερη ποιοτητα;
Εννοείται ότι αυτό φταίει.Εάν δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα dvd χωρίς την επιλογή sharp, θα δεις ότι θα γίνει πιο γρήγορα.Μάλιστα εάν η ποιότητα της συμπίεσης είναι εώς το 70%, δεν το χρειάζεσαι.Για πιο κάτω, πρέπει.:003:
Ρε παιδια αν ειναι δυνατον!!!! Δοκιμασα να γραψω καποιες ταινιες που δεν γραφοντουσαν με τιποτα με το 3.2 με το παλιοτερο 3.17 και τις εγραψε αψογα.......... Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι δεν εχει επιλογες sharp smooth κτλ. το 3.17. Τι εγινε ρε παιδια;;;;;;
Μηπως τελικα ειναι θεμα προγραμματος και οχι dvdrom; Αν και το τελευταιο σημερα που πηγα να γραψω ενα vcd ενω πηγε χαλαρα μεχρι το 80% (με το alcohol 120%) απο εκει και περα βογκαγε και εκανε περιπου 35-40 λεπτα να φτασει το 100%......... Μηπως εχουν μεριδιο και τα δισκακια που γραφω; Γιατι τα περισσοτερα τα περνω απο περιοδικα και εφημεριδες και τετοια.........
Εvo8-By-m-diox
11-10-2007, 16:31
Αν και πολύ παλιό το thread το ξεθάβω για να μην ανοίξω άλλο...Γράφω ταινίες εδώ και 1-2 χρονια....αυτό το error m το έβγαζε μονο στις γρατζουνισμένες ταινίες..ΜΟΝΟ εδώ και 1 μια περίπου m το βγάζει ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ συχνά..!!Τι μπορεί να φτάει τόσο ξαφνικά....
PS:ούτε ρυθμίσεις στο πρόγραμμα άλλαξα ούτε driver ούτε tpt!!
tacticalcube138
11-10-2007, 16:53
Το DVD Shrink έχει σταματήσει να αναπτύσσεται εδώ και καιρό, όπως και το DVD Decrypter.
Ως εκ τούτου δεν μπορεί να παρακάμψει τα νέα κλειδώματα, όπως το arccos της sony.
Οπότε χρησιμοποίησε το DVDFab Decrypter που είναι και δωρεάν και κάθε τόσο ανανεώνεται:
http://www.dvdfab.com/free.htm
Αν δεν σου κάνει ούτε αυτό, υπάρχουν και τα shareware.
Ανοίξτε το dvd και κάντε του ένα καθαρισμό με μπατονέτα και οινόπνευμα βρε παιδιά,πιθανός εχει πιάσει σκόνη και δέν διαβάζει σωστά.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.