PDA

View Full Version : Νεα Games!!!!!!

Vayper
17-07-2004, 14:06
Τι νεα games κυκλοφορουν αυτη την εποχη???
Δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο και ειπα να αγορασω κανα παιχνιδακι της προκοπης για να ασχοληθω στον λιγο χρονο που εχω αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
Ποιο μου προτεινεται???
Γενικα δεν εχω προβλημα τι στυλ θα ειναι αλλα περισσοτερο συγκλινω προς strategy kai Rpg games.
Περιμενω απαντησεις απο τους fun:040::040:.

GoriLLakoS
17-07-2004, 20:47
Far Cry ειναι απο τα σχετικα καινουρια...αν θες κατι για διαρκεια κ ειναι κ πολυ σουπερ rpg ,παρε το balduhr's gate 2 : shadows of amn!παλιο αλλα καλο!Επισης αλλα καλα ειναι τα: C&C Generals,Grand Theft Auto,Unreal Tournament 2k4,παλιο αλλα εξισου καλο το starcraft k to expansion του broodwars!Επισης θα κυκλοφορησει το doom 3 κ αλλο καλο αλλα σε ραλυ ειναι το CMR4!

blkik
18-07-2004, 00:03
Συμφωνώ με το Baldur's Gate 2 πολύ καλό αλλά λίγο παλιό (2000). Αν και τεράστιο (χάνεσαι λίγο, ακόμα δεν έχω παίξει το expansion).
Πιο καινούργιο rpg της ίδιας εταιρέιας Neverwinter Nights. (Έχει 2 expansions)

Τα δυο παραπάνω είναι και τα κορυφαία χρησιμοποιούν επακριβώς τους κανόνες Rpg του avdanced Dungeons & Dragons 2nd(Baldurs Gate) ή 3rd (Neverwinter) edition.

Αν θες διαφορετικό άλλο rpg εντελώς διαφορετικό είναι το Morrowind της σειράς elder Scrolls III(το προγούμενο ήταν το Dagerfall). Παιζεις μόνο σου χωρίς πάρτυ και βλέπεις τον ήρωα όπως στα 3d shoot m up. (Αυτο παίζω τώρα me 2 expansions και αυτό).

Για strategy αυτή την περίοδο τα expansions των Rise o Nations:Thrones of patriot, Warcraft III: Frozen Thone και CivilazationIII: Conquests παίζουν άυτή την περίοδο

To broodwars κορυφαίο αλλα πολύ παλίο(1998 νομίζω)

Για ράλυ δεν το συζητάω Colin Mcrae 4
Από Action : Far Cry, PainKiller, Unreal Tournament 2004

Φαντάζομαι σε κάλυψα αλλά αν θες γίνομαι και αναλυτικότερος :030:
Και να φανταστείς αυτή την περίοδο αραιά και που πάιζω Morrowind

Vayper
18-07-2004, 01:13
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα αυτα τα παιχνιδια τα εχω(και ειναι και φοβερα).
Τι καινουργιο κυκλοφορει και θα κυκλοφορησει δεν μου ειπατε.
Καπου πηρε το ματι μου 1 νεο RPG σε στυλ DIABLO.Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο?

loubas
18-07-2004, 01:20
παιδες ξερει κανεις εαν εχουν :021: το toca race driver 2?
Βαρεθηκαμε να περιμενουμε... :117:

tefra
18-07-2004, 02:19
το Hitman 3 γιατι δεν το συζηταει κανεις ? εχω παιξει το 2 ειχα τρελαθει και θελω να το παρω ! Το εχει κανεις τι λεει ?

Linos80
18-07-2004, 02:22
Το Hitman Contracts ειναι κατα γενικη ομολογοια αξιολογο για τους λατρεις του ειδους και οχι μονο.Θεωρω οτι αξιζει να ασχοληθεις μαζι του, ιδιαιτερα απο τη στιγμη που σου αρεσε και το προηγουμενο! :029:

Kostas7GTR
18-07-2004, 02:54
Far Cry ...By far the best !!! Ακόμα το UT2004 θεωρείται πρόσφατο και ακόμα το suffering που βγήκε πριν λίγες μέρες... Σε λίγο καιρό Doom3 και HL2 !!!

Tigas
18-07-2004, 04:09
Far Cry ...By far the best !!! Ακόμα το UT2004 θεωρείται πρόσφατο και ακόμα το suffering που βγήκε πριν λίγες μέρες... Σε λίγο καιρό Doom3 και HL2 !!! και Counter Strike 2 kosta :079:

kallileo
18-07-2004, 11:17
το Hitman 3 γιατι δεν το συζηταει κανεις ? εχω παιξει το 2 ειχα τρελαθει και θελω να το παρω ! Το εχει κανεις τι λεει ?

Δε παιζεις καλυτερα το 1 που ειναι κλασσεις ανωτερο απο το 2.......

Arxagellos
23-07-2004, 12:38
Μιλας για το Sacred το οποιο ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ παιχνιδακι.

JiMk
23-07-2004, 13:02
και Counter Strike 2 kosta :079:

Ξέρεις που μπορώ να βρω το Torrent? :091:

Kostas7GTR
23-07-2004, 15:04
Ξέρεις που μπορώ να βρω το Torrent? :091:

Αν λές για το Counter Strike που βασίζεται στην μηχανή του Half Life 2 δεν νομίζω να υπάρχει torrent μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί το game ακόμα ! :022:

AC9800PBA
23-07-2004, 17:32

Κορφή το 3 αλλά πολύ μικρό :mad: σε 1weekα το είχα τελιώσει...αξίζει ώμος

Vayper
23-07-2004, 17:35
Αυτο το sacred εχει κυκλοφορηση????
Κανα καλο στρατιγικης εχει κανεις να μου προτεινει??

NoDsl
25-07-2004, 16:01
'Οσοι παίζετε το toca2 για δείτε το πουλάκι (http://www.cracks4u.com/?download/add/vdx-t2cg.rar.html) μπας και κελαιδά :101:

tefra
25-07-2004, 16:29
AC9800PBA βασικα δεν θυμαμαι καποιο action να το εχω τελειωσει σε περισσοτερο χρονο απο μια εβδομαδα !!! ΛοΛ εγω τα παχνιδια τα λιωνω !

Virus
25-07-2004, 19:19
ρε παιδες καμια καλη formula παιζει αυτο τον καιρο?Επισης κανενα παιχνιδι του στυλ ΝFSU???

Vayper
25-07-2004, 21:36
Πηρα το Sacred και το Max Payne2.
Το 1ο λεει πολλα.Το προτεινω να το παρουν οσοι θελουν Rpg games.
Το Max Payne2 δεν μου πολυγεμιζει το ''ματι'' ρε παιδια αλλα για να περασω λιγη ωρα καλο ειναι.

blkik
25-07-2004, 21:37
Vayper το Sacred κυκλοφόρησε είναι στο στυλ diablo. Εγω προτιμώ το diablo

Vayper
25-07-2004, 22:35
To ξερω Blkik οτι ειναι σε στυλ Diablo.Για αυτο το προτεινω.
Diablo ομως δεν θα ξαναβγει.ΕΙναι το καλυτερο rpg που εχω παιξει.

blkik
28-07-2004, 14:12
To Diablo δεν είναι Rpg vayper Ειναι Hack 'n Shlash (η κάπως έτσι)
Το diablo έχει στοιχεία Rpg αλλά καμία σχέση.
To Καλύτερο Rpg είναι το Baldurs Gate 2(που έπαιξα) και το Nevewinter (που δεν το επαιξα ακόμα).

bourlas
28-07-2004, 18:11
προσωπικη εμπειρια για sacred αρκετα καλο αλλα μου εσπασε τα νευρα παρα πολλα Bugs ακομα και με το τελευταιο update (πολυ προχειρα φτιαγμενο, τι σε νησια βγηκα που δεν μπορεις να πας πουθενα, τι κοσμο κουβαλαγα μαζι μου π.χ. η αποστολη που βρισκεις ενα παιδακι και το πας στη μανα του, τελειωσα ολο το παιχνιδι και ακομα εχω το παιδακι, ποσες φορες εχω κολησει και δεν μπορω να περπατησω διοτι πχ δεν παταω πουθενα ενω ειμαι κοντα σε γκρεμο, η π.χ. ο τελευταιος κακος πηγε και κρυφτηκε πισω απο την γυριστη σκαλα και αλλα πολλα)

Vayper
28-07-2004, 18:16
Bourlas μην μου λες τετοια και μολις το ξαναεγκατεστησα:104:
Κατσε να το προχωρησω λιγο να πω ενυπωσεις.

Giorgos
28-07-2004, 22:12
Βαλε το τελευταιο patch ( http://eng.sacred-game.com/changelog.php?) πριν αρχισεις το παιχνιδι.Βγηκε και το 1.7 beta. Οντως εχει πολλα bugs,τα περισσοτερα ομως εξαφανιστηκαν με το 1.66.Ειδικα αυτο που σε παιρνει στο νησι μετα το 1.66 δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε.

Kostas7GTR
28-07-2004, 22:39
[QUOTE=Vayper]Diablo ομως δεν θα ξαναβγει.QUOTE]

Ποτέ μην λές ποτέ ! Στα forums πολλά ακούγονται και λέγονται ! Λές η blizzard να αφήσει την ευκαιρία να χαθεί ? :023: :023:

blkik
28-07-2004, 23:24
Εγω πάντως το Sacred το εγκατέστησα και την μια μέρα και το απεγκατέστησα την άλλη. Δεν με ενθουσίασε αν και δεν το παιξα πολύ

Giorgos
28-07-2004, 23:44
Εγω πάντως το Sacred το εγκατέστησα και την μια μέρα και το απεγκατέστησα την άλλη. Δεν με ενθουσίασε αν και δεν το παιξα πολύ

Ουτε εμενα με ενθουσιασε :p

Kostas7GTR
29-07-2004, 02:33
Μάπα δηλαδή ? Και έψαχνα να το βρώ από ένα φίλο :(

Giorgos
29-07-2004, 10:23
Μάπα δηλαδή ?
Ακριβως το αντιθετο εννοω! Κοιταξε την φωτο στη προηγουμενη μου απαντηση.

viper
29-07-2004, 13:37
Εγω περιμενω για NFSU2 και για το Sparco Syndicate (καπως ετσι) που ειναι παλι σε στυλ NFSU και ειδα στο site του οτι εχει πραγματικες γκομενες και μαλιστα και κατι Katsumikoritsa!!! :110:

Kostas7GTR
29-07-2004, 15:40
Ακριβως το αντιθετο εννοω! Κοιταξε την φωτο στη προηγουμενη μου απαντηση.
Αχά ! Άρα θα το πάρω τελικά! Κάπου τόσο έχω πάιξει και το Final Fantasy X... :023:

Vayper
29-07-2004, 19:16
Kostas7GR ειναι οντως πολυ καλο.Μαλλον ο Blkik δεν το προχωρησε για να δει αν αξιζει.
Ειναι πορωση.

Οσο για το Diablo το ξερω οτι ακουγεται οτι μπορει να κυκλοφορησει κατι στο κοντινο μελλον.Ειπα απλα οτι ειναι το κορυφαιο του ειδους του.:045: :045:

Kostas7GTR
29-07-2004, 22:23
Ναι να δείς ώρες που έιχα σερί όταν έπαιζα το diablo 2 ! Έλεγα να το ξαναρχίσω αλλά 800x600 σε 22" οθόνη είναι λίγο μπλιάκ... :(

Vayper
02-08-2004, 11:17
Ουτε εμενα με ενθουσιασε :p
Γιωργο δεν αξιζει τελικα το παιχνιδακι.
Μονο 8ωρο εκλεισα χτες.:044: :044: Ποιος εγω!!Που δεν μπορω να κατσω πανω απο 2 ωρες.
Με κολλησε το ατιμο.:109:

blkik
02-08-2004, 14:02
Kostas7GR ειναι οντως πολυ καλο.Μαλλον ο Blkik δεν το προχωρησε για να δει αν αξιζει.
Ειναι πορωση.

Γούστα είναι αυτά. Κανα τρίωρο που το παιξα δεν με άγκιξε καν.

Προς το παρών είμαι κολλήμενος με το Morrowind
Προσπαθώ να τελειώσω όλα τα quest σε όλα τα guilds.
οπου νά ναι τελιώνω

Giorgos
02-08-2004, 19:02
Γιωργο δεν αξιζει τελικα το παιχνιδακι.
Μονο 8ωρο εκλεισα χτες.:044: :044: Ποιος εγω!!Που δεν μπορω να κατσω πανω απο 2 ωρες.
Με κολλησε το ατιμο.:109:
:003:

Vayper
04-08-2004, 13:06
Κατεβασα το Baldurs Gate(3gb).Πολυ μουφα ρε παιδια.Ουτε γραφικα ουτε τιποτα.Πολυ καλυτερο το Diablo αλλα και το Sacred.

Vayper
04-08-2004, 13:09
Ναι να δείς ώρες που έιχα σερί όταν έπαιζα το diablo 2 ! Έλεγα να το ξαναρχίσω αλλά 800x600 σε 22" οθόνη είναι λίγο μπλιάκ... :(

Eγω να δεις κολλημα που ειχα φαει με το Diablo2 ομως.Πηγαινα για δουλεια,γυρναγα και επαιζα.Δεν κοιμομουν και ξαναπηγαινα παλι για δουλεια.Αντε παλι το βραδυ το ιδιο.Για 2 βδομαδες(τοσο μου πηρε περιπου να το τερματισω)κοιμομουν 4 με 5 ωρες το πολυ την ημερα.Πολυ κολλημα ηταν.:003: :003:

blkik
06-08-2004, 13:28
Κατεβασα το Baldurs Gate(3gb).Πολυ μουφα ρε παιδια.Ουτε γραφικα ουτε τιποτα.Πολυ καλυτερο το Diablo αλλα και το Sacred.

1o. το Baldurs Gate είναι παιχνίδι του 1998 και το Baldurs Gate 2 του 2000 και έχουν 2D γραφικά και τα δυο.
2ο. Όπως σου ξαναείπα δεν μπορέις να συγκρίνεις το diablo ΙΙ με το Baldurs Gate το ένα είναι Hack n slash με στοιχεία RPG και το άλλο καθαρό κλασσικό RPG με αυθεντικούς κανόνες AD&D.
3o. Τα γραφικά δεν παίζουν τόσο ρόλο σε ένα RPG. Παίζουν ρόλο οι πολλές τοποθεσίες τα πολλά quest, η ελευθερία κινήσεων, η πολυπλοκότητα των ρόλων, η ποικοιλία των αντικειμένων(όπλα, πανοπλίες,μαγικά αντικείμενα, ρούχα,) και γενικά όσο πιο αχανές τόσο πιο καλό.
4ο. Η σειρα Baldurs Gate έχει αναδειχτεί το καλύτερο RPG όλων των εποχών

Τώρα αν θες RPG με πολύ καλά γραφικά(3d) και ατέλειωτη ελευθερία μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι, αλλά χωρίς κανόνες, δοκίμασε το Morrowind
Αν θες 3d πάλι γραφικά (στο στυλ Diablo) Και ακριβώς τους κανόνες AD&D παίξε Neverwinter Nights.
Αν προτιμάς τα νοθευμένα ας πούμε RPG μείνε στο Sacred

Και γω έφαγα κόλλημα με το Diablo II δοκίμασα όλους τους χαρκτήρες (εκτος απο amazon) και έφαγα ώρες να βρω κατάλληλες πέτρες για να χτίσω τα μαγικά αντικείμενα που ήθελα.

Shaman
06-08-2004, 16:11

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!! :119: :119: :119:

(σαν να λέμε, δε μου αρέσει το Colin McRae 2.0. Έπαιξα το MicroMachines και μου άρεσε καλύτερα!!)

Vayper
06-08-2004, 17:19
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!! :119: :119: :119:

(σαν να λέμε, δε μου αρέσει το Colin McRae 2.0. Έπαιξα το MicroMachines και μου άρεσε καλύτερα!!)

Γιατι ιεροσυλια???????????????
Μπορεις να μου το εξηγησεις?Σιγα το παιχνιδι .Δεν μου αρεσε καθολου.

Vayper
06-08-2004, 17:22
1o. το Baldurs Gate είναι παιχνίδι του 1998 και το Baldurs Gate 2 του 2000 και έχουν 2D γραφικά και τα δυο.
2ο. Όπως σου ξαναείπα δεν μπορέις να συγκρίνεις το diablo ΙΙ με το Baldurs Gate το ένα είναι Hack n slash με στοιχεία RPG και το άλλο καθαρό κλασσικό RPG με αυθεντικούς κανόνες AD&D.
3o. Τα γραφικά δεν παίζουν τόσο ρόλο σε ένα RPG. Παίζουν ρόλο οι πολλές τοποθεσίες τα πολλά quest, η ελευθερία κινήσεων, η πολυπλοκότητα των ρόλων, η ποικοιλία των αντικειμένων(όπλα, πανοπλίες,μαγικά αντικείμενα, ρούχα,) και γενικά όσο πιο αχανές τόσο πιο καλό.
4ο. Η σειρα Baldurs Gate έχει αναδειχτεί το καλύτερο RPG όλων των εποχών

Τώρα αν θες RPG με πολύ καλά γραφικά(3d) και ατέλειωτη ελευθερία μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι, αλλά χωρίς κανόνες, δοκίμασε το Morrowind
Αν θες 3d πάλι γραφικά (στο στυλ Diablo) Και ακριβώς τους κανόνες AD&D παίξε Neverwinter Nights.
Αν προτιμάς τα νοθευμένα ας πούμε RPG μείνε στο Sacred

Και γω έφαγα κόλλημα με το Diablo II δοκίμασα όλους τους χαρκτήρες (εκτος απο amazon) και έφαγα ώρες να βρω κατάλληλες πέτρες για να χτίσω τα μαγικά αντικείμενα που ήθελα.

Δεν εχει καθολου ωραια γραφικα.Ασχετα αν εχει τεραστιες πιστες.
Οπως ξαναειπα,γουστα ειναι αυτα και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου αυτο το παιχνιδι.:102: :102:

Kostas7GTR
06-08-2004, 17:27
Eγω να δεις κολλημα που ειχα φαει με το Diablo2 ομως.Πηγαινα για δουλεια,γυρναγα και επαιζα.Δεν κοιμομουν και ξαναπηγαινα παλι για δουλεια.Αντε παλι το βραδυ το ιδιο.Για 2 βδομαδες(τοσο μου πηρε περιπου να το τερματισω)κοιμομουν 4 με 5 ωρες το πολυ την ημερα.Πολυ κολλημα ηταν.:003: :003:

Στο Hell σε μερικά σημεία είχε τρελό γέλιο αφού ο Necromancer που έιχα είχε αναστήσει τα φιλαράκια του που τακτοποιούσαν τους περαστικούς και ενοχλητικούς τύπους... :106: :023:

blkik
06-08-2004, 23:36
Συμφωνώ και γω με το Ιεροσυλία και σου εξήγησα τον λόγο

Ok δεν σου άρεσε αλλα μην κρίνεις ένα παιχνίδι μόνο απο τα γραφικά του.

Vayper
06-08-2004, 23:58
Στο Hell σε μερικά σημεία είχε τρελό γέλιο αφού ο Necromancer που έιχα είχε αναστήσει τα φιλαράκια του που τακτοποιούσαν τους περαστικούς και ενοχλητικούς τύπους... :106: :023:

O Necromancer σαν χαρακτηρας ηταν ολα τα λεφτα με τις μαγειες που ειχε.Παντως ολοι οι χαρακτηρες ηταν τρομεροι.Ο καθενας ειχε τα δικα του κολπα:041::041:
Ακομα το εχω περασμενο στον σκληρο.Που και που σκοτωνω καμια ωρα αν βαριεμαι.:055::055:

Vayper
07-08-2004, 00:01
Συμφωνώ και γω με το Ιεροσυλία και σου εξήγησα τον λόγο

Ok δεν σου άρεσε αλλα μην κρίνεις ένα παιχνίδι μόνο απο τα γραφικά του.

Και εσυ ιεροσυλια????
Καλα ρε παιδια την γνωμη μου ειπα!!!!Δεν εθιξα και κανεναν μην βαρατε.
Απλα ειπα οτι δεν μου αρεσε καθολου.Κακο ειναι να λεει καποιος την γνωμη του??
Υποψιν δεν τα λεω για να τσακωθω με κανεναν.Απλα λεω την γνωμη μου για το παιχνιδι.

Shaman
07-08-2004, 00:21
Γιατι ιεροσυλια???????????????
Μπορεις να μου το εξηγησεις?Σιγα το παιχνιδι .Δεν μου αρεσε καθολου.

Δυστυχώς - αν δεν κατάλαβες και το παράδειγμα με το Colin McRae και το MicroMachines - δεν μπορώ να στο πω πιο απλά!Αν κάποια στιγμή ασχοληθείς με AD&D θα καταλάβεις. Απλά το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού δεν σου αρέσει. Δε φταίει το παιχνίδι. Κι εγώ δε γουστάρω τα flight simulators αλλά δε λέω ότι το Microsoft Flight Simulator είναι βλακεία.

Vayper
07-08-2004, 00:46
Φυσικα και καταλαβα το παραδειγμα που εφερες.Απλα το ξαναλεω οτι δεν μου αρεσαν ειδικα τα γραφικα του παιχνιδιου καθολου.Και οταν εννοω καθολου εννοω καθολου.Τωρα θα μου πεις ηταν 2D.Ενταξει.Απλα δεν μου αρεσε.
Και το ειδος του παιχνιδιου ειναι απο τα λιγα που μου αρεσει και μπορει να με πορωσει.

Shaman
07-08-2004, 00:59
Αυτό με τα γραφικά είναι ψιλο-άκυρο γιατί εγώ ακόμα και σήμερα αν κάτσω να παίξω το Ultima Underworld θα χάσω την εξεταστική - κι ας είναι παιχνίδι 10ετίας. Επίσης το DiabloII και το Baldur's Gate δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο είδος παιχνιδιού!!Τέλως πάντων...Γούστα είναι αυτά στην τελική!

Vayper
08-08-2004, 00:57
Οπως ειπες αλλα και ειπα οτι γουστα ειναι αυτα.
Απλα δεν μου αρεσε το συγκεκριμενο παιχνιδι.Παντως παλιο παιχνιδι το οποιο με ειχε πορωσει παρα πολυ το εβαλα προχτες και μολις ειδα τα γραφικα τρελαθηκα.Ελεγα μετα πως το επαιζα αυτο το ''πραμα''.
Κοινως καταλαβαινεις οτι το ματι μας εχει μαθει στα ''καλα''(λεμε τωρα!!!!)γραφικα.:107:

blkik
08-08-2004, 21:59
Για αυτο σε λεω (Σαλωνικιώτικο) :p αν θες γραφικά και RPG δοκίμασε το Morrowind
Λίγο διαφορετικό με τα κλασικα RPG αλλά πολύ καλό.

Vayper
12-08-2004, 02:31
Παιδες αλλο ενα καλο παιχνιδακι για αυτους που τους αρεσει το Doom ειναι το Dread vs Death.Ωραια γραφικα και γενικα καλο στυλ παιχνιδιου.

Vayper
12-08-2004, 02:33
Για αυτο σε λεω (Σαλωνικιώτικο) :p αν θες γραφικά και RPG δοκίμασε το Morrowind
Λίγο διαφορετικό με τα κλασικα RPG αλλά πολύ καλό.

Ποιο Morrowind ακριβως λες?
Το Βaldurs gate2 λεει τιποτα ή ειναι ιδιο με το 1????

Shaman
12-08-2004, 02:35
Μπα...Το Baldur's 2 είναι το ίδιο στυλ ακριβώς με το πρώτο. Αφού δε σου άρεσε ασ'το καλύτερα!

Vayper
12-08-2004, 02:43
Μπα...Το Baldur's 2 είναι το ίδιο στυλ ακριβώς με το πρώτο. Αφού δε σου άρεσε ασ'το καλύτερα!
Για να το πω αλλη μια φορα.Τα γραφικα του δεν μου αρεσαν καθολου.Το στυλ του παιχνιδιου με τρελενει.Ειμαι λατρης αυτου του στυλ.
Αρα εχει τα ιδια γραφικα το 2??

Shaman
12-08-2004, 02:46
Ναι ρε παιδί μου!!Πάλι τα ίδια θα λέμε?!
Το ίδιο πράγμα είναι...λίγο βελτιωμένη η μηχανή γραφικών αλλα μην περιμένεις πολλά!Πως να το πω...Τα γραφικά τους έχουν κοινή "τεχνοτροπία"!

Shaman
12-08-2004, 02:58
Κοίτα και το Beyond Divinity. Δεν το έχω παίξει αλλά το έχω στα υπ'όψην για μετά την εξεταστική.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/beyonddivinity/index.html

Vayper
12-08-2004, 03:14
Κοίτα και το Beyond Divinity. Δεν το έχω παίξει αλλά το έχω στα υπ'όψην για μετά την εξεταστική.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/beyonddivinity/index.html

Ωραιο φαινεται απο τα screenshot που εχει το link.Το κατεβαζω και λεω εντυπωσεις.οκ?
Κανενα αλλο εχεις να μου προτεινεις?

Shaman
12-08-2004, 11:26
Μπα!Προς το παρόν προσπαθώ να μην ψάχνομαι μπας και ανοίξω κανένα βιβλίο!!!
Αν το δοκιμάσεις γράψε 1-2 λόγια να ξέρουμε αν αξίζει!

blkik
12-08-2004, 13:52
Καλα ρε τα μισα postr κοιτας πιο πάνω σου εξήγησα τι είναι to morrowind και ότι το baldur gate 2 έχει τα ίδια γραφικά με το 1 αλλά να στα ξαναπώ

To Morrowind φίλε vayper είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Elders scrolls III. Τα γραφικά τοιυ ειναι 3D, παίζεις μόνος σου χωρίς πάρτυ και είναι υπερβολικά ελέυθερο.
Μπορείς να αποκτήσεις δικό σου σπίτι, να δωροδοκήσεις/σκοτώσεις όποιον θες, να πας και να μπεις όπου θες, να γραφτείς σε 10-12 διαφορετικά guilds που έχει και να γίνεις μέχρι και αρχηγός τους, και φυσικα χιλιάδες tombs, caves, quests κλπ
Το μόνο μειον που έχει για μένα είναι ότι δεν ακολουθεί καθόλου τους κανόνες AD&D

Vayper
25-08-2004, 16:13
To Beyond divinity ειναι ωραιο παιχνιδακι εφοσον περασεις τις ''προστασιες'' του.

Shaman να το παρεις ειναι καλο.

Shaman
25-08-2004, 17:17
Thanx man!Θα το κοιτάξω!!

Vayper
28-08-2004, 20:55
Thanx man!Θα το κοιτάξω!!

Επισης κοιταξε και το SpellForce-THE Order Of Dawn.
Πολυ καλο παιχνιδακι και αυτο(να δω που θα βρω χρονο για να ασχοληθω)
Δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο παιχνιδακι μοιαζει.:012: :012:

Vayper
11-09-2004, 11:29
SpellForce.Τρομερο παιχνιδακι.Το εχει δοκιμασει κανεις??
Επισης και το WW2 λενε ειναι ωραιο.

Xorxhs
22-09-2004, 21:18
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα αυτα τα παιχνιδια τα εχω(και ειναι και φοβερα).
Τι καινουργιο κυκλοφορει και θα κυκλοφορησει δεν μου ειπατε.

Φιλε μου λεγεται MU-online αι οπως καταλαβες παιζεται στο internet και μαλιστα παρα πολυ.Το στησανε καποιοι γιαπωνεζοι και ειναι free.Ψαξε google και κατεβασετο.Καλη φαση