PDA

View Full Version : xbox και mame?

abc9510gr
31-08-2006, 17:02
Γεια σας εχω ενα προβλημα. Εχω καποιια παιχνιδια mameπου παιζουν σε xbox αλλα οταν τα εγραψα σε ενα dvd και τα εβαλα στο χβοχ μου ανοιξε ο καταλογος με τα παιχνιδια και επαιζε μονο ενα. Tα υπολοιπα δεν μπορουσα να τα επιλεξω. Πρεπει να τα περασω στο σκληρο του xbox, πρεπει να προσθεσω κατι αλλο για να παιξουν? Τα συγκεκριμενα ειναι 3,5 gb και λενε οτι ειναι για να τα παιξεις με xbox αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο.

caius_cosades
02-09-2006, 05:43
δεν νομίζω ότι πρέπει να τα περάσεις στο δίσκο αν έπεπε να το κανεις αυτό ούτε το πρώτο παιχνίδι θα σου έπαιζε τσέκαρε αν θέλουν κάποιο πρόγραμμα που θέλουν για να παίξουν (π.x. το ενώχ)... πάντως έχω παρατηρήσει ότι το δικό μου x-box είναι τελείως κομπλεξική η dvd-ιερα του... αν δεν είναι απολύτως τέλεια η εγγραφη με πρήζει μέχρι να το διαβάσει... οποτε άποψη μου είναι να σιγουρέψεις ότι η εγγραφη των παιχνιδιών στο dvd ήταν καλή και να δεις ποσο εύκολα το διαβάζει

aGka8lz
03-11-2006, 23:16
θελει καλης μαρκας cd συνηθως tdk η tayio yuden σε χαμηλη ταχητητα 1χ , 2χ αντε και 4χ γενικα οσα drives για ΧΒοx και αν υπαρχουν ειναι πολυ εσυασθητα στις κοπιες

cabrinha
04-11-2006, 00:57
Οπως και σε ολες τις κονσολες. Καλα dvd, καλο dvdrw και ταχυτητα 2x αν οχι 1χ.