View Full Version : Bite Fight
Βρυκολακες v.s. Λυκανθρωποι
Ριχτε μια ματια, φαινεται ενδιαφερον.
Link (http://s4.bitefight.org/c.php?uid=25605)
Καλύτερα εδώ: www.bitefight.org
To παραπάνω λινκ είναι για τον server4, ενώ αυτό είναι και για τους 4! Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και έχουμε επίσης και φατρίες, την Greek Clan!! Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο σε όλους τους server, και σχεδόν όλοι στο παιχνίδι μας σέβονται!! Ρίξτε μια ματιά, κι αν θελήσετε κάτι επικοινωνήστε μαζί μας!
Enjoy the Game!!
Εγώ το έπαιζα παλιά. Αλλά κάτι έγινε και όλα τα stats μου έπαισαν στο ένα και το σπίτι που είχε χτίσει εξαφανίστηκε
Απλά είχαν κάνει reset του παιχνιδιού! Πρόσφατα έκαναν πάλι reset, μόνο που αυτή τη φορά δεν μηδένισαν τα level των παικτών, αλλά όλα τα υπόλοιπα stats.
Ρε παίδες αυτό το hideout αξίζει να το φτιάχνεις? Πολλά λεφτά η παράγκα!
Ναι, και το hideout παίζει μεγάλο ρόλο!! Σε προστατεύει ως ένα βαθμό από τις επιθέσεις που μπορεί να σου κάνουν!!! Θα το χτίσεις σιγά σιγά, πρώτα προέχει να ανεβάσεις τα στατιστικά σου και μετά το hideout!! Εγώ που είδες σε τι επίπεδο είμαι δε το έχω τελειώσει ακόμη.
Άντε πότε θα έρθεις στην Greek Clan?
Ναι, και το hideout παίζει μεγάλο ρόλο!! Σε προστατεύει ως ένα βαθμό από τις επιθέσεις που μπορεί να σου κάνουν!!! Θα το χτίσεις σιγά σιγά, πρώτα προέχει να ανεβάσεις τα στατιστικά σου και μετά το hideout!! Εγώ που είδες σε τι επίπεδο είμαι δε το έχω τελειώσει ακόμη.
Άντε πότε θα έρθεις στην Greek Clan?
υπάρχει Greek Clan?:104:
Θα ρθώ Κυριάκο τώρα που μάλλον τελειώσαν τα προβλήματα και μπήκα σε ένα πρόγραμμα
υπάρχει Greek Clan?:104:
Φυσικά, ρίξε και μια ματιά στο post #2! Όπως έλεγα κι εκεί είμαστε αρκετά υπολογίσιμη δύναμη!
@ Μανώλη, όποτε είσαι έτοιμος πες μου να το κανονίσω!
Εγω μπορω να μπω στην Greek Clan η ειναι σε αλλο server?
Είμαστε σε όλους τους server! Θα σου στείλω ένα μαιλ με τις οδηγίες!
Πως μπορούμε να μπούμε στην Clan?
Στείλε μου το μαιλ σου σε ΠΜ, να σου στείλω ένα αρχείο! Δοκίμασα να σου στείλω στο μαιλ που έχεις στο profile σου, αλλά μου λέει "mailbox unavailable"
Καλησπέρα! τις τελευταίες 5 μέρες παίζω και γω..με έβαλε ένας φίλος που μάλλον το διάβασε εδω πέρα. ο eloy. δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ pc game στο νετ αλλά και rpg(τα τελευταία παντα τα αντιπαθούσα)...αλλά δε μπόρεσα να αντισταθώ στο θέμα του παιχνιδιού και δε χρειάζεται να πω τι ειμαι(βλ avatar και nick)...απογοητεύτικα πάρα πολύ όταν είδα ότι άλλος χρησιμοποιούσε το nick μου καθώς χρησιμοποιώ παντού το ίδιο...τελικά βρηκα ενα καλο...ηταν γυναικειο αλλα δε πειράζει...
Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις και μενα μαιλ.
ευχαριστώ!
Μόλις έβαλες e-mail!!!
Όποιος άλλος ενδιαφέρεται στείλτε μου PM
Στείλε μου το μαιλ σου σε ΠΜ, να σου στείλω ένα αρχείο! Δοκίμασα να σου στείλω στο μαιλ που έχεις στο profile σου, αλλά μου λέει "mailbox unavailable"
Τώρα πρόσεξα ότι τόσο καιρό το e-mail στο profile μου ήταν λάθος. Το διόρθωσα αν μπορε΄ςι προσπάθησε τώρα να μου το στείλεις.
Ρε παιδιά γιατί ενω έχω τα φράγκα και το level δεν με αφήνει να πάρω το προτελευταίο σπαθί? Μήπως πρέπει να τα πάρω όλα πρίν?
Μήπως γιατί είναι ένα από τα όπλα που πρέπει να έχεις Hellstones? Πάντως σίγουρα δε χρειάζεται να τα πάρεις όλα που είναι πριν από αυτό!
Δεν νομίζω γιατί δεν λέει τίποτα
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=12668&stc=1&d=1158142148
Πόσα λεφτά έχεις και τι level είσαι?
Your gold: 2.606 gold
Level: 9
Τα έχω αυτά που θέλει
Κοίτα, όταν λέει price (sell) εννοεί ο έμπορος το πουλάει τόσο και price (purchase) ο έμπορος το αγοράζει τόσο από σένα. Άρα θες 3.614 για να το πάρεις και μπορείς να το πουλήσεις 903!
Ανάποδα το είχα καταλάβει(lol) thanks Nemesis.
arissynod
13-09-2006, 13:44
Άντε ας μπώ και εγώ στην Greek Clan. Είμαι ο Eloy που έβαλε μέσα τον Vlad.
Ένα e-mail και σε εμένα παρακαλώ στο arissynod(at)gmail(dot)com
Ένα e-mail έφυγε και για σένα!!!
Να ενημερώσω τους παίκτες του παιχνιδιού ότι η εταιρεία σκοπεύει να βγάλει και ελληνική έκδοση του παιχνιδιού, όπως επίσης κι άλλα 2 παιχνίδια.
Δηλαδή θα βγουν και στα ελληνικά τα: Bitefight, MetalDamage και BattleKnight
Συγκεκριμένα το MetalDamage έχω αναλάβει εγώ τη μετάφρασή του και στη συνέχεια τη διαχείριση του παιχνιδιού :033: , οπότε οι πληροφορίες αυτές είναι εκ των έσω!!!!
όλα στην Αμακιρ,το μπος μας ΛΟΛ
τεσπα,εδώ ερεβος της κλαν...
loooooool Apatris, αλλάζεις συνέχεια ονόματα και μπερδεύομαι!!!! :033:
New rules : http://s4.bitefight.org/bite/agb.php
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.