PDA

View Full Version : προβλημα με media player 11 beta 2

trak
08-09-2006, 21:13
Aκουστε ενα κουφο προβλημα,ειχα εγκαταστησει τον media player 11 beta 1 και μου αρεσε γιατι δειχνει τα cover art των cd,και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα ουτε σε ηχο ουτε σε βιντεο.
Οταν βγηκε ο βετα 2 τον εγκατεστησα αμεσως,εδω ομως αρχισαν τα προβληματα γιατι ο βτ2 εχει καπιο προβλημα με τα tag των mp3 και δεν μπορει να τα διαβασει(η βιβλιοθηκη που φτιαχνει ειναι γεματη λαθη,κρασαρει πριν σκαναρει τον σκληρο για mp3,βγαζει μηνυμα λαθους οταν παιζει mp3 και αλλα ομορφα).
Αφου εκανα αρκετες εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις καταλαβα το προβλημα με το tag των mp3 και οτι για να κανεις απεγκατασταση(rollback δηλαδη)πρεπει να απεγκαταστησεις 3 στοιχεια,1ον τον βτ2 2ον Windows Media Format 11 Runtime και 3ον Microsoft User-Mode Driver Frameworks Feature Pack 1.0.
Αφου τα εκανα ολα αυτα ο υπολογιστης επεστρεψε στον media player 10,λεω ενταξει δεν πειραζει θα ξαναβαλω την βeta 1,την εγκαθιστω κανω restart και απο τοτε δεν ανοιγει ο explorer τον "υπολογιστη μου" βγαζει μηνυμα λαθους και πρεπει να κανω restart.
Αν κανω απεγκατασταση τον βτ1 δουλευουν ολα κανονικα. κουφο ε;
Βρηκα στο internet oτι το εχουν αναφερει και αλλοι χωρις να δινεται καποα λυση τουλαχιστον για να ξαναβαλω τον beta 1.
Aν εχετε καμια ιδεα ακουω.