PDA

View Full Version : προβλημα με γραφικα στο swat 4

NGF
01-10-2006, 15:08
Εβαλα το swat 4 και ειπα να παιξω αλλα τελικα δεν μου βγηκε. Το προβλημα φαινεται στην attached εικονα. Τα γραφικα ειναι διελυμενα. Δεν μπορω να δω τιποτα. Αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλα παιχνιδια στο Pc ουτε και μπορω να βαλω τωρα αμεσα για να δω αν το κανει και στα αλλα τα παιχνιδια. Παντος αυτο το εκανε και παλια (πριν format) σε αλλα παιχνιδια (need for speed,call of duty κ.α) αλλα με ενα restart εστρωνε και επαιζε μια χαρα. Παλια το εκανε στα καλα καθουμενα εκει που επαιζα η αν εκανα minimize την ωρα του παιχνιδιου και οχι παντα. Τωρα το κανει με το καλημερα στο παιχνιδι, μολις μπω μεσα. Δεν στρωνει ουτε με restart. Εβαλα-εβγαλα το παιχνιδι ποσες φορες-τιποτα. Εβαλα καινουργιους drivers γραφικων,εβαλα παλιους-τιποτα. Εχετε καμια ιδεα τι φταιει και πως διορθωνεται???

KMPcTec
01-10-2006, 15:54
Μάλλον για hardware πρόβλημα δείχνει, να πεθαίνει η κάρτα γραφικών :(

Γιατί λες ότι στο έκανε πιό αραιά πριν το format ενώ τώρα συνέχεια, δλδ η κατάσταση επιδεινώνεται.

Επίσης αφού παλιά στο έκανε και σε άλλα παιχνίδια δεν μιλάμε για συγκεκριμένο παιχνίδι και αφού έκανες format προφανώς ούτε για software.

Μάλλον πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεις τίποτα ψιλά για καμιά καρτούλα....

NGF
01-10-2006, 16:55
Ναι αλλα μονο σε παιχνιδια? Σε ολα τα υπολοιπα η καρτα δουλευει αψογα. Σαν να μην τα πηγαινει καλα με το direct x (Εχω εγκατεστημενο 9c). Θα παω για καρτα σε κανα 3μηνο οποτε πρεπει μεχρι τοτε να με βγαλει αυτη. Παντος μου φαινεται παραξενο να ειναι η καρτα. Σε ολα μα ολα τα υπολοιπα (ταινιες κτλ) δουλευει αψογα, μονο με τα παιχνιδια δεν τα βρισκει η τουλαχιστον το συγκεκριμενο τωρα αφου δεν εχω αλλα για να δοκιμασω τι κανει τωρα μετα το format και καινουργιο driver.

Ξεχασα να πω οτι η καρτα δουλευει default

KMPcTec
01-10-2006, 20:30
Είχα γράψει παλιότερα σε άλλο παρόμοιο thread http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=24011&highlight=9700+pro

Το ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα 3d δεν είναι τυχαίο. Σε αυτό το mode η κάρτα ζορίζεται και βγάζει τις αδυναμίες της.

Σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου, με την 9700 Pro που είχα, μου έκανε τα ίδια συμπτώματα αρχικά μόνο στα παιχνίδια και τελικά έσβησε τελείως :(

Αν δεν έχει πρόβλημα το ανεμιστηράκι της, (τσέκαρε να δεις αν δουλεύει) μάλλον είναι ατα τελευταία της

NGF
01-10-2006, 23:03
Οχ καταλαβα. Τι να κανω. Πιστευω να με βγαλει για λιγο ακομα και ας μην παιξω παιχνιδια και μετα θα παρει ποδι