View Full Version : HOL NetSpeeder
Ξερει κανεις αν "δουλευει" αυτη η υπηρεσια της HOL για επιταχυνση της εμφανισης των ιστοσελιδων?
Ουσιαστικά είναι ένα proxy server. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο.
GoriLLakos
23-10-2004, 13:49
Εγω δεν ειδα κ καμια τρελη διαφορα παντως......κ το ξαναεβγαλα....
Τελικα ειναι προγραμμα ή καποιες μικρορυθμισεις που κανεις?
GoriLLakos
23-10-2004, 18:27
Σου στειλανε newsteller απο την hol????Ετσι δεν ειναι???Μπες εκι που λεει για το netspeeder κ δες.....το λεει αναλυτικοτατα.....2 ρυθμισεις ειναι μονο....τιποτα παραπανω....
Όταν είχα hol και το είχα ενεργοποιείσει, είχα παρατηρήσει οτι οι εικόνες εμφανίζονταν πιο άσχημες, σαν να είχαν επανασυμπιεστεί.
Λιγο πιο γρηγορα κατεβαινουν οι σελιδες αν και δεν το λεω με απολυτη σιγουρια. Εκανα φορματ πριν λιγες μερες και δεν το εχω ξαναβαλει.. δεν μπορω να πω οτι μου 'λειψε!
maddoctor
23-10-2004, 23:56
Θεωρητικά πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορη η σύνδεση.Πληροφορίες για το πως γίνεται, μπορεί να βρει κανείς στην σελίδα http://support.hol.gr/online/support/index.aspx?mid=140;135&hid=112 :023:
Μπα....η σύνδεση γενικά παραμένει ως έχει. Σε download αρχείων είχα την ίδια ταχύτητα ακριβώς. Στις σελίδες όμως πρέπει να παίζει κάποιου είδους συμπίεση σε αυτούς να λαμβάνεις συμπιεσμένα και μετά να αποσυμπιέζονται στον υπολογιστή σου, κερδίζοντας έτσι σε browsing χρόνο. Όμως όπως είπα οι εικόνες μετά γίνονται.....:030:
Όπως έχω πεί και παραπάνω είναι απλά ένας proxy server. Η δουλειά ενός proxy server είναι όταν π.χ. κάποιος μπεί στην Microsoft να κρατήσει σε cache τις σελίδες, έτσι ώστε αν κάποιος άλλος χρήστης του proxy server ζητήσει την σελίδα της Microsoft, να μην την πάρει από την Microsoft, αλλά "τοπικά" πιά από τον proxy.
Γι' αυτό και θα πάει πιό γρήγορα.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.