View Full Version : πάω για dsl .. βοήθεια
περιμένω να ανοίξει πόρτα. Θέλω να μου πείτε αυτή την στιγμή πια συμφέρει πιο πολύ. είδα μια προσφορά στην forthnet στους τρείς μήνες + 1 . Για 256 ενδιαφέρομαι. Δεν βλέπω την ώρα :083: :066:
Αντε με το καλο...
Προχωρα σε forthnet ή εναλλακτικα σε vivodi.
Εγώ θα έπαιρνα στη θέσει σου 6-μήνη ADSL 256 + 4 μήνες δώρο.
Δες εδώ (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails.aspx?p=107762)
βασικά είδα οτι η διαφορά από 256 σε 384 είναι πολύ μικρή 3-4 ευρώ , ,οπότε μάλλον θα δώ για 384 και ας χάνω το bonus. Κάτι άλλο , τα έχω ψιλοϋπολογίσει και βγαίνουν πάνω κάτω 60 ευρώ. 23 στανταρ πάγιο , 45 dsl υπηρεσία. σωστός ?
βασικά είδα οτι η διαφορά από 256 σε 384 είναι πολύ μικρή 3-4 ευρώ , ,οπότε μάλλον θα δώ για 384 και ας χάνω το bonus. Κάτι άλλο , τα έχω ψιλοϋπολογίσει και βγαίνουν πάνω κάτω 60 ευρώ. 23 στανταρ πάγιο , 45 dsl υπηρεσία. σωστός ?
? :confused:
Το μήνα θα σου έρχεται 19,9€ για τον ΟΤΕ + 24,9€ για την Forthnet (384), οπότε σύνολο μαζί με Φ.Π.Α. = 52,9€
δηλαδή, στον κάθε λογαριασμό που είναι ανά δύο μήνες θα μου έρχεται 2*52,9 + 23 ( το πάγιο που πληρώνω έτσι και αλλιώς) = +- 130 Ε . ??? σκ**τά ...... :[
princess
24-10-2004, 16:58
εξαρταται ποσο σου ερχεται ο ΟΤΕ με την dialup.... εμενα μου βγαινει ελαχιστα παραπανω αλλα ειμαι always on...
Εγω θα προτεινα αν δεν εχει γινει ακομα η ενεργοποιηση απο τον ΟΤΕ να κοιταξεις το adsl-ιn-a-box της φορθνετ. Για αρχη (αν δεν εχεις μοντεμ κτλ) ειναι οτι πρεπει.Με 150ευρω+φαπα σου πληρωνει ενεργοποιηση πορτας,μοντεμ,το παγιο των 3 μηνων και την συνδεση των 3 μηνων.Πολυ καλη προσφορα,αν και υπαρχουν λιγα ψιλα γραμματα (μετα τους 3 μηνες αν δεν συνεχισεις με τη φορθνετ καταργειται η dsl προσβαση σου και πρεπει να την ενεργοποιησεις ξανα μεσω οτε). Αλλιως θα κοιταζα την 6-μηνη+4μηνες της φορθνετ και αν στο μελλον θελεις να την κανεις 384,υποθετω πως θα μπορεις πληρωνοντας την διαφορα των μηνων.
avatar πολύ καλό ακούγεται αυτό για τα Ελληνικά δεδομένα.. θα το ψάξω :] . Έτσι και αλλιώς για forthnet είμαι. Princess μου έρχεται 100-130 για αυτο ..
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.