PDA

View Full Version : BOΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑNDRIVA

cxm
09-10-2006, 20:05
Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος. Εγκατεστησα το mandriva 2007 powerpack και κατεβασα το πακετο aMule-2.1.3-wxGtk2.6.3_mdv.i586.rpm. Παταω κλικ και με ρωταει αμα θελω να το εγκαταστησω. Ολοκληρωνεται η διαδικασια,λεει οτι το εγκατεστησε ... αλλα εγω που θα το βρω για να το τρεξω;;; Ευχαρισω

emnezia
09-10-2006, 21:11
Θεωρητικά το έχει περάσει στο menu στο Internet.
Eναλλακτικά κάνε το εξής:
Άνοιξε μια κονσόλα, γράψε amule και πάτα TAB. Έτσι θα σου δείξει όλα τα εκτελέσιμα στο σύστημα που ξεκινούν με τη λέξη amule (δοκίμασε και aMule). Λογικά με amule πρέπει να τρέχει. Πάτα enter. Αν στο ανοίξει τότε απλά κάνε ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας και δώσε για εκτελέσιμο τη λέξη amule.

cxm
09-10-2006, 21:17
Θεωρητικά το έχει περάσει στο menu στο Internet.
Eναλλακτικά κάνε το εξής:
Άνοιξε μια κονσόλα, γράψε amule και πάτα TAB. Έτσι θα σου δείξει όλα τα εκτελέσιμα στο σύστημα που ξεκινούν με τη λέξη amule (δοκίμασε και aMule). Λογικά με amule πρέπει να τρέχει. Πάτα enter. Αν στο ανοίξει τότε απλά κάνε ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας και δώσε για εκτελέσιμο τη λέξη amule.

Δεν εγινε τιποτα. Δεν ξερω τι εκανε. Γιαυτο πηγα να το εγκαταστησω χειροκινιτηα μεσω καποιον οδηγιων που βρηκα. Τωτα γραφω στην κονσολα amule και εμφανιζεται το εξης μηνυμα : <<amule: error while loading share libraries: libbfd-2.16.91.0.2.so: cannot open shared object file: No such file or directory>>

Καμια ιδεα για το τι να κανω;;

emnezia
09-10-2006, 22:15
έχεις περάσει μεν το amule, αλλά του λείπει το πακέτο libbfd.
Πήγαινε εδώ: http://rpm.pbone.net/
είναι search engine για διάφορα rpm πακέτα.

tsallinia
10-10-2006, 13:15
ΠΗΓΑΙΝΕ HOME ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ.ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ USR ΜΕΤΑ BIN ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ SUSE ΠΟΥ ΕΧΩ