PDA

View Full Version : Δεν ανοιγει

Herc
27-10-2006, 18:29
Μετα απο απο σκαναρισμα με το ηλιθιο Avast καποιο αρχειο dll σβηστικε και δεν ανοιγει το pc.Φορτωνουν κανονικα τα windows και μολις παει να μου ανοιξει την επιφανεια εργασιας πεταγεται ο explorer και μου λεει οτι λοιπει ενα αρχειο dll το Normaliz.dll νομιζω.Υπαρχει γιατρεια, εκτος του format.Please εχω ξενερωσει αγρια, εχω καμια 10 παιχνιδια και ενα σωρο προγραμματα και θα χαζεψω εαν δεν αποφευγεται το format.Καμια επιδιορθωση δεν παιζει;

sakis_the_fraud
27-10-2006, 21:30
παιζει!

boot σε safe mode, και φορτωμα του αρχειου απο δισκετα στο κανονικο directory...

δοκιμασε να bootαρεις σε safe mode και αν μπορεις θα το βρουμε το αρχειο να στο στειλουμε!!!

Herc
28-10-2006, 14:28
παιζει!

boot σε safe mode, και φορτωμα του αρχειου απο δισκετα στο κανονικο directory...

δοκιμασε να bootαρεις σε safe mode και αν μπορεις θα το βρουμε το αρχειο να στο στειλουμε!!!Ακουστε τωρα, σε οτι μπορω να σας βοηθησω γιατι δεν ξερω και πολλα.Εκανα μια δευτερη εγκατασταση των windows στον αλλο δισκο (D) (γιαυτο και μπορω και σας μιλαω τωρα) που τον εχω για αρχεια και εψαξα για αυτο το αρχειο normaliz.dll και σε καθαρη εγκατασταση δεν υπαρχει πουθενα.H μ@λ@κι@ εγινε οταν προσπαθησα να εγκαταστησω τον internet explorer 7, μετα μου ζητησε επενεκκινηση και:087: δεν ξαναανοιξε.Δεν ανοιξη ουτε σε safe mode, ξεκιναει κανονικα φορτωνει η μπαρα των windows με καλοσοριζει και μολις παει να φορτωσει την επιφανεια εργασιας :011: σταματαει να εργαζεται ο δισκος και δεν μου εμφανιζει το εικονιδια.Παιζει να κλειδωσανε τα windows.Σε μια αναζητηση στο internet, το αρχειο αυτο σχετιζεται με τον internet explorer και απο οτι λενε το βαζεις στο system 32,το εβαλα,αλλα τιποτε, μηπως ηθελε πριν.Ειμαι σε απογνωση.

sakis_the_fraud
28-10-2006, 18:08
Ακουστε τωρα, σε οτι μπορω να σας βοηθησω γιατι δεν ξερω και πολλα.Εκανα μια δευτερη εγκατασταση των windows στον αλλο δισκο (D) (γιαυτο και μπορω και σας μιλαω τωρα) που τον εχω για αρχεια και εψαξα για αυτο το αρχειο normaliz.dll και σε καθαρη εγκατασταση δεν υπαρχει πουθενα.H μ@λ@κι@ εγινε οταν προσπαθησα να εγκαταστησω τον internet explorer 7, μετα μου ζητησε επενεκκινηση και:087: δεν ξαναανοιξε.Δεν ανοιξη ουτε σε safe mode, ξεκιναει κανονικα φορτωνει η μπαρα των windows με καλοσοριζει και μολις παει να φορτωσει την επιφανεια εργασιας :011: σταματαει να εργαζεται ο δισκος και δεν μου εμφανιζει το εικονιδια.Παιζει να κλειδωσανε τα windows.Σε μια αναζητηση στο internet, το αρχειο αυτο σχετιζεται με τον internet explorer και απο οτι λενε το βαζεις στο system 32,το εβαλα,αλλα τιποτε, μηπως ηθελε πριν.Ειμαι σε απογνωση.

εγω στον υπολογιστη μου δεν το εχω αυτο το αρχειο...

μαλλον γιατι δεν εχω τον ΙΕ 7...

βρες καποιον που να εχει ΙΕ 7 και ζητα του να σου δωσει το αρχειο...

panoc
28-10-2006, 18:17
κατεβασε το από εδω : http://panoc.imagehost.gr/normaliz.rar και τοποθετησε το στο c:\windows\system32

Herc
30-10-2006, 10:04
Τελικα τα εκανα σκ@τ@ και εκανα την ευκολη, format. Εξαλλου ηταν 3 χρονων τα windows(και πολυ αντεξαν)και ετσι ανανεωθηκε το μηχανημα. θΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ τις συμβουλες, ευχαριστω. Τωρα ειμαι στην φαση του σεταρισματος, καλο ξενυχτη.

sakis_the_fraud
30-10-2006, 13:42
απορω γιατι ολοι τρεχετε κατευθειαν στο φορματ....

εγω δεν εχω κανει ΠΟΤΕ φορματ στον δικο μου και τον εχω 4 χρονια...

να ναι καλα τα προγραμματα που τον κρατανε σφαιρατο...

zante
30-10-2006, 14:43
την επομενη φορα να μην αγχωνεσαι.εδω μεσα ηταν:
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2605

Herc
31-10-2006, 10:13
απορω γιατι ολοι τρεχετε κατευθειαν στο φορματ....

Ειναι ευκολη λυση για εναν μετριο χρηστη και απο την στιγμη που τα διαφορα μαγαζια εδω Καρδιτσα ζηταγανε εξωφρενικες τιμες(εως 60 ευρω), ευχαριστω δεν θα παρω, format ξερω να κανω και μονος μου.Εβαλα τα windows σε αλλο δισκο, κρατησα μουσικη, βιντεο, κ.α και σκουπα.

sakis_the_fraud
31-10-2006, 18:56
αν ειναι ετσι, ok...