View Full Version : Ανεβηκα και εγω απο hardware.
Coolmind
30-10-2006, 20:24
Μετα απο 1 χρονο με την A8V-Deluxe και δυο χρονια περιπου με την X800Xt-Pe ηρθε η ωρα της αναβαθμησης.Mετα απο πολυ σκεψη(1 msec!!),φυσικα κρατησα τον Amd 64 4400 x2 και απλα αγορασα μια Asus A8R32-MVP Deluxe μια Gecube 1900xt(για τα δυο προηγουμενα με βοηθησαν πολυ στις επιλογες μου οι φιλοι jimmy fox και dellman),και εναν raptor 36,7 για τα xp.Στην αρχη αντιμετωπισα καποιες δυσκολιες λογω της κατασκευης της καρτας γραφικων,για την ψυξη των μνημων αλλα αυτες τελειωσαν γρηγορα,με βοηθεια παλι απο τον φιλο jimmy fox(τον επριξα!!).Οι φωτο ειναι με την σειρα:
1 x1900xt nudeXXX!!!
2 x1900xt with watercooling
3 temp x1900 xt air idle
4 temp x1900 xt water idle
5 temp x1900 xt air after 3dmark06
6 temp x1900 xt water after 3dmark06
7 Hd tach Maxtor 250 Gb 16 mb cache Ide
8 Hd Tach Western Digital Raptor 36,7
Αυτο που θελω να σημειωθει ειναι οτι απο τοτε που εχω την υδροψυξη εχω αλλαξει 3 motherboards 2 επεξεργαστες(athlon xp3200+& Athlon 64 X2 4400+)και δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα στο waterblock(asetek antarctica),παντα εμπαινε χωρις κανενα προβλημα,και 4 καρτες γραφικων(9700pro,9800pro,x800xt-pe,x1900xt)παλι με το ιδιο waterblock της asetek.
ωραίος μεγιές, αλλα δε μας εδωσε και κανα 3Dmark και κλπ
και από κλόκια?
ετσι θα την αφήσεις?
sakattack
30-10-2006, 23:18
Παγκρατι-Κολλιατσου το καναμε :003:
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=13200&stc=1&d=1162239540
επισης,
τελευταια μητρικη: Asus A8V Deluxe
τελευταιες 5 vga: 9700 - 9800pro - X800XL - X1800XT - X1900XT
LOL
Coolmind
31-10-2006, 14:22
ωραίος μεγιές, αλλα δε μας εδωσε και κανα 3Dmark και κλπ
και από κλόκια?
ετσι θα την αφήσεις?
Δυστυχως το pc ειναι μακρια μου και το βλεπω μονο τα σ.κ. :022: (το εχω στο εξοχικο μου λογω ελλειψης χωρου) οποτε δεν προλαβα να κανω τιποτα σε σχεση με overclocking.Οσο για benchmarks,βγαζει με ολα στα defaults περιπου 84000 στο aquamark,11000 στο 05 και 5400 στο 06.
Coolmind
04-11-2006, 15:51
Με τον επεξεργαστη στα defaults και την καρτα γραφικων στo τερμα(και πυρηνα και μνημες)απο το tool που εχει η ati για overclocking.Δεν δοκιμασα με το atitool ακομη.
Coolmind
12-12-2006, 02:17
Οπως θα δειτε και στην υπογραφη μου έβαλα και μια δεύτερη 1900ΧΤΧ και εκανα crossfire το οποιο ειναι απιστευτο,αλλαξα και κουτι με ενα thermaltake mozart tx aluminium,για το οποιο θα σας πω τα εξης:
Η ποιοτητα κατασκευης του,δεν ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι για 200+ εβρα κουτι.Οι δισκοι εκει που ειναι,θελουν πολυυυυ μεγαλα καλωδια αν θελεις να τα κανεις να μην φαινονται.Το floppy εχει και αυτο το ιδιο προβλημα,με τους δισκους.Η σχεδιαση του ομως ειναι απιστευτη,και δεν μιλαω για την εξωτερικη αλλα για την εσωτερικη.Μπορεις αν ασχοληθεις να κανεις θαυματα χωρις να το πειραξεις καθολου.Το μονο που δεν ειναι σωστο ειναι το οτι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ δυο διπλα ψυγεια στο επανω μερος του χωρις να το τρυπησεις και αυτο με προβληματισε λιγο,αλλα βρηκα την λυση και θα σας την παρουσιασω αναλυτικα την ερχομενη εβδομαδα,μαζι με τις απαραιτητες φωτογραφιες της τελειωμενης υδροψυξης.Οι φωτογραφιες ειναι :
1)Στο πρωτο τεστ του 3dmark06 με μια καρτα
2)Στο πρωτο τεστ του 3dmark06 με crossfire
3)Και οι αλλες τρεις το κουτι απο διαφορες γωνιες.
sakattack
12-12-2006, 02:26
ωραιος.
cf πως εκανες? εδωσες την xt και πηρες mastercard?
Coolmind
12-12-2006, 03:01
ωραιος.
cf πως εκανες? εδωσες την xt και πηρες mastercard?
Δεν χρειαζετε mastercard απο τους 6.11 και μετα.
soulclaimer
12-12-2006, 11:08
Αφού είναι όλα Χ2...,
(Καλοριζικο & καλοδούλευτο)Χ2 σου εύχομαι :D
Coolmind
13-12-2006, 01:11
Θα σας εχω συντομα την τελικη παρουσιαση του κουτιου,διοτι σημερα παρελαβα και τα τελευταια κομματια της υδροψυξης απο Γερμανια(alphacool),τα οποια και εβαλα αλλα υπηρξε ενα προβλημα διαροης και οποτε δεν ειμαι ετοιμος ακομη.Αυριο πρωι εχει βολτα στην Σπυρου Πατση για ανταπτορακια κ.λ.π.
JimmyFox
13-12-2006, 01:45
Καλούτσικο το μηχανάκι σου...
Tester21
13-12-2006, 01:57
μεγιες.παρα πολυ καλο!!
Coolmind
13-12-2006, 02:07
Ίσα που περπατάει...
Μπα μπουσουλαει ακομη.....
giorgos th.
13-12-2006, 02:08
πρεπει να δυναμωσει για να σταθει στα 2 ποδια γιατι ειναι και 100 κιλα πραμα...
BTW μεγεια και καλοδουλευτο.
μεγιές .. αντε να δούμε και πως δουλεύεουν 2 καρτούλες μαζί στην πράξη μιας και ψήνομαι για άλλη μία
Υ.Γ το κακό είναι ότι ψήνονται και αυτές(πολούς βαθμούς ρε ΓΜΤ )
Coolmind
13-12-2006, 02:13
πρεπει να δυναμωσει για να σταθει στα 2 ποδια γιατι ειναι και 100 κιλα πραμα...
BTW μεγεια και καλοδουλευτο.
Ευτυχως το σωζει λιγο το κουτι που ειναι μονο 9 κιλα γιατι σημερα με ολα τα πραγματα μεσα δεν μου εφυγαν τα νεφρα(και τα δυο!!!)για να το κουβαλισω.
Coolmind
13-12-2006, 02:16
μεγιές .. αντε να δούμε και πως δουλεύεουν 2 καρτούλες μαζί στην πράξη μιας και ψήνομαι για άλλη μία
Υ.Γ το κακό είναι ότι ψήνονται και αυτές(πολούς βαθμούς ρε ΓΜΤ )
Γιαυτο εβαλα το νερακι και στις δυο!!
Και μια φωτο για να τις δειτε εκτος κουτιου.
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ :022: :022: :022: :022: :022:
Πάντα με την καλή ένοια :098: :098: :098:
Necro{Demon}
13-12-2006, 23:36
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ :022: :022: :022: :022: :022:
Πάντα με την καλή ένοια :098: :098: :098:
κοιτα ρε τον άλλο που ζηλεύει κιόλας :P :022:
εντυπωσιακότατο coolmind, πολυ cool :098: :098:
Coolmind
13-12-2006, 23:36
Επιτελους η τελικη παρουσιαση!!
Στις φωτο θα δειτε το κουτι και απο τις δυο πλευρες του ανοικτο,και μια πιο κοντινη στις καρτες γραφικων.
Στο επανω αριστερο μερος του μπορειτε να δειτε το ενα απο τα δυο ψυγεια(black ice extreme II)στην πλατη του κουτιου.Κατω υπαρχει αλλο ενα ψυγειο αλλα δεν ειναι το extreme αλλα το απλο black ice pro,το οποιο βρισκεται μπροστα στις καρτες γραφικων.Απο την αλλη πλευρα θα δειτε την αντλια(Hydor l-30),το τροφοδοτικο,το δευτερο ψυγειο επανω δεξια,και ολα τα καλωδια!!!.Στην τριτη ειναι μια κοντινη φωτογραφια στις καρτες γραφικων,και ακολουθει ενα 3dmark06 σε default ρολογια για τις καρτες και ενα everest αμεσως μετα το 3dmark για να δειτε τις θερμοκρασιες.Να προσθεσω οτι η ποιοτητα κατασκευης των waterblocks ειναι απιστευτη,το ιδιο και των mosfet coolers,αλλα η ποιοτητα των ρακορ τυπου L ηταν απαραδεκτη(απο τα 8 τα δυο εχαναν),και γι'αυτο τα αλλαξα ολα με ρακορ της festo.
Coolmind
13-12-2006, 23:54
κοιτα ρε τον άλλο που ζηλεύει κιόλας :P :022:
εντυπωσιακότατο coolmind, πολυ cool :098: :098:
Ευχαριστω και τους δυο σας για τα καλα σας λογια.
τελικά λέω να πώ στον ¶γιο Βασίλη φέτος να μου φέρει ένα PC σαν το δικό σου!
¶ξιος, πολύ καλή δουλειά!
αυτό είναι που λένε: "αμα πιάνει το χέρι σου...."
(και το δικό μου πιάνει αλλά συνήθως πράγματα γέννους θυληκού")
soulclaimer
14-12-2006, 04:09
(και το δικό μου πιάνει αλλά συνήθως πράγματα γέννους θυληκού")
Ε, είναι αυτό που μου έλεγε η γιaγιάκα μου πάντοτε,:
Οποιος δε σκαμπάζει από PC κερδίζει στην αγάπη :D
Ε, είναι αυτό που μου έλεγε η γιaγιάκα μου πάντοτε,:
Οποιος δε σκαμπάζει από PC κερδίζει στην αγάπη :D
με ότι με τέτοιο PC μέχρι και γκόμενα ρίχνεις! (αρκεί να της αρέσουν τα PC και το Modding)
soulclaimer
14-12-2006, 04:21
Mε του Coolmind?
Sure thing.
Αμα της πείς
"Έχω και μοτσαρτ μπαίνουμε μέσα?"
Θα σε ρωτησει τι είναι αυτό.
Της το δείχνεις.
Και της λες πως είσαι μυστικός της CIA και αυτό είναι ένας υπερυπολογιστής της NASA για το φιλτραρισμα των τηλεπικοινωνιων στα Βαλκάνια
+Έχει και κάποιες άλλες λειτουργίες.
Και στο τέλος της λες με νόημα να μη το πεί στη κολλητή της.
Ε, αμα το κάνεις αυτό πχ στη δικιά μου θα πέσει με τη μία...
Coolmind
14-12-2006, 04:54
Η αληθεια ειναι οτι βοηθαει πολυ και το κουτι,γιατι οπως ανεφερα και πιο πανω,απο εσωτερικη σχεδιαση μαμαει.Eυχαριστω πολυ για τα σχολια σας.
@raven και με τις γυναικες δεν τα παω ασχημα(λες να φταινε τα κουτια μου;!!!) lol
@soulclaimer αυτο με την cia πολυ μου αρεσε.I'l use it!!!
Επιτελους η τελικη παρουσιαση!!
Στις φωτο θα δειτε το κουτι και απο τις δυο πλευρες του ανοικτο,και μια πιο κοντινη στις καρτες γραφικων.
Στο επανω αριστερο μερος του μπορειτε να δειτε το ενα απο τα δυο ψυγεια(black ice extreme II)στην πλατη του κουτιου.Κατω υπαρχει αλλο ενα ψυγειο αλλα δεν ειναι το extreme αλλα το απλο black ice pro,το οποιο βρισκεται μπροστα στις καρτες γραφικων.Απο την αλλη πλευρα θα δειτε την αντλια(Hydor l-30),το τροφοδοτικο,το δευτερο ψυγειο επανω δεξια,και ολα τα καλωδια!!!.Στην τριτη ειναι μια κοντινη φωτογραφια στις καρτες γραφικων,και ακολουθει ενα 3dmark06 σε default ρολογια για τις καρτες και ενα everest αμεσως μετα το 3dmark για να δειτε τις θερμοκρασιες.Να προσθεσω οτι η ποιοτητα κατασκευης των waterblocks ειναι απιστευτη,το ιδιο και των mosfet coolers,αλλα η ποιοτητα των ρακορ τυπου L ηταν απαραδεκτη(απο τα 8 τα δυο εχαναν),και γι'αυτο τα αλλαξα ολα με ρακορ της festo.
Μπράβο πολύ καλό το πισί. Προσεγμένη δουλειά. Κάνε και κανά 06 όμως με τα default settings:033:
Coolmind
14-12-2006, 06:49
Μπράβο πολύ καλό το πισί. Προσεγμένη δουλειά. Κάνε και κανά 06 όμως με τα default settings:033:
Οι καρτες γραφικων ειναι στα default.Μονο ο επεξεργαστης ειναι over.
amdnikos
14-12-2006, 06:53
Μεγειες και απο εμενα coolmind πολυ δυνατο το εργαλειο.Εχω καποιες ερωτησεις τα waterblock οπως φαινονται πρεπει να μαμανε σκεπαζουν ολο τον πυρηνα και τις μνημες και κατι το οποιο με την πρωτη ματια δεν φαινεται αλλα υποφερει το ιδιο με τα υπολοιπα καλυπτει ακομα και τον voltage regulator.Αν μπορεις δωσε λινκ και γενικοτερα ανεφερε μαρκα και μοντελο καθως και την τιμη που τα πηρες.Μια ακομη και τελευταια χαρη ανοιξε ενα ati tool και βαλε ενα artifacts test να δοyμε την αποδοση του block σε πυρηνα και voltage regulator με καποια screenshot.Και παλι μεγειες και καλοδουλευτα αδερφε.
Coolmind
14-12-2006, 07:17
www.alphacool.de/
Αλλα μην αγορασεις τους ανταπτορες για την συνδεση γιατι δεν λενε.
amdnikos
14-12-2006, 07:20
www.alphacool.de/
Αλλα μην αγορασεις τους ανταπτορες για την συνδεση γιατι δεν λενε.
Σε ευχαριστω πολυ.Αν δεν σε αγκαρευω καποια στιγμη κανε μου και το βιτσιο με το ati tool:033:
πολυ ωραια δουλεια..
γιατι τρεχεις το 3dmark σε αναλυση 1152χ900?
Οι καρτες γραφικων ειναι στα default.Μονο ο επεξεργαστης ειναι over.
Για την ανάλυση μιλάω
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=13689&stc=1&d=1166136200
Coolmind
15-12-2006, 01:45
@bonito & nodsl Μεχρι εκει παει η οθονη μου δυστυχως :102: .
Coolmind
15-12-2006, 01:48
Σε ευχαριστω πολυ.Αν δεν σε αγκαρευω καποια στιγμη κανε μου και το βιτσιο με το ati tool:033:
Πρεπει πρωτα να κανω ενα format και μετα θα γινουν ολα.
Τί οθόνη έχεις ρε συ Coolmind???:105: :105: :105:
Coolmind
15-12-2006, 01:57
Τί οθόνη έχεις ρε συ Coolmind???:105: :105: :105:
Sun Microsystems 17" crt
Sun Microsystems 17" crt
ζήτα απο τον Αι Βασιλή μια wide ρε παιδί :033:
βαλτο 1280 και θα παίξει. δεν είναι ανάγκη να το ρυθμίζεις εσύ για το benchmark ;)
αυτοί δηλαδή με κλειδωμένα 3dmark06 δεν μποrούν να το τρέξουν αν δεν έχουν key και οθόνη με 1280 ανάλυση?
Sun Microsystems 17" crt
Χαραμίζεις τις VGA..... αν όχι wide έστω μια 19TFT μην είμαστε και πλεονέκτες :098: :098: :098:
Coolmind
15-12-2006, 02:08
ζήτα απο τον Αι Βασιλή μια wide ρε παιδί :033:
Ο αι bill(δωρο χριστουγεννων)θα μου φερει μια καινουργια αντλια νερου,και μια μεταχειρισμενη 19-21" eizo crt.
Ο αι bill(δωρο χριστουγεννων)θα μου φερει μια καινουργια αντλια νερου,και μια μεταχειρισμενη 19-21" eizo crt.
τώρα μιλάς σωστά :033:
Coolmind
15-12-2006, 02:11
βαλτο 1280 και θα παίξει. δεν είναι ανάγκη να το ρυθμίζεις εσύ για το benchmark ;)
αυτοί δηλαδή με κλειδωμένα 3dmark06 δεν μποrούν να το τρέξουν αν δεν έχουν key και οθόνη με 1280 ανάλυση?
Δεν γινεται στo demo να αλλαξεις αναλυση.Μονο σε αυτη που παιζει το desktop.
Coolmind
15-12-2006, 02:12
τώρα μιλάς σωστά :033:
I know my friend!!!!!:033:
η default αναλυση δεν ειναι 1024χ768?
βαλε ενα κλειδι...για λιγο..:P
Coolmind
15-12-2006, 04:38
Μεσα στο σκ θα βαλω και ενα στα 1024Χ768.Κλειδι...τι ειναι αυτο; :P
στο 3δμαρκ06 η default ανάλυση είναι 1280χ1024:)
Coolmind
16-12-2006, 00:49
στο 3δμαρκ06 η default ανάλυση είναι 1280χ1024:)
Τοτε με το δικο μου κατι παιζει γιατι δουλευει παντα στην αναλυση του desktop?
Τοτε με το δικο μου κατι παιζει γιατι δουλευει παντα στην αναλυση του desktop?
πήγαινε στο ωραίο κουμπάκι κάτω από την ανάλυση που λέει change....
Και βάλτο 1280χ1024
δεν πιστέυω να μην μπορεί η οθόνη έστω και 17αρα να μην παίζει τέτοια ανάλυση με 60hz...
πρώτα προσπάθησε να το κάνεις στο desktop αυτό....:)
Vediovis
17-12-2006, 02:03
μέγιες μέγιες! πολύ HorsePower μυρίζομαι εδώ! :033: δεν χώνεται και κανένα μηχανάκι στο Rosetta folks να ανεβάσουμε την ομάδα !? :)
Coolmind
18-12-2006, 15:27
πήγαινε στο ωραίο κουμπάκι κάτω από την ανάλυση που λέει change....
Και βάλτο 1280χ1024
δεν πιστέυω να μην μπορεί η οθόνη έστω και 17αρα να μην παίζει τέτοια ανάλυση με 60hz...
πρώτα προσπάθησε να το κάνεις στο desktop αυτό....:)
Με διαφορες αλχημειες(αλλαγη driver για την οθονη με εναν απο hp)εβγαλα το 3dmark σε 1280χ1024.
Coolmind
18-12-2006, 15:30
μέγιες μέγιες! πολύ HorsePower μυρίζομαι εδώ! :033: δεν χώνεται και κανένα μηχανάκι στο Rosetta folks να ανεβάσουμε την ομάδα !? :)
Δεν ξερω ουτε καν τι ειναι το Rosetta.
Vediovis
18-12-2006, 16:46
Δεν ξερω ουτε καν τι ειναι το Rosetta.
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=23188
δες και άμα ψήνεσαι μπες dude! :033:
Coolmind
18-12-2006, 17:12
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=23188
δες και άμα ψήνεσαι μπες dude! :033:
Δεν το βλεπω γιατι εκει που ειναι το pc παιζει μονο dialup.
JimmyFox
20-12-2006, 16:37
Με διαφορες αλχημειες(αλλαγη driver για την οθονη με εναν απο hp)εβγαλα το 3dmark σε 1280χ1024.
Δεν κατάλαβα, το σκόρ ανέβηκε μαζί με την ανάλυση?
Coolmind
22-12-2006, 18:15
Δεν κατάλαβα, το σκόρ ανέβηκε μαζί με την ανάλυση?
Ναι ναι ναι.Ati rules.
Coolmind
03-01-2007, 02:00
Τελικά εκτός απο την Eizo 962 21" μπήκε και μία laing D5 Vario η οποια ειναι το κατι αλλο.Αναλυτικα δείτε εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=29724
giorgos th.
03-01-2007, 02:07
μεγεια ρε θηριο..αντε να μπαινουμε και μεις σιγα σιγα στα νερα...
Aμα γεμίσει το Motsart ψαράκια είπαμε θέλω το ροφό :p
Coolmind
03-01-2007, 02:12
Aμα γεμίσει το Motsart ψαράκια είπαμε θέλω το ροφό :p
Φάε οτι μπορείς,και είναι εύκαιρο........ :)
landlover
03-01-2007, 03:31
Με γεια φίλε μου και από μένα και καλοδούλευτο. Τα δικά μου ντράβαλα τα βλέπεις ίσως στο από πάνω thread οπότε σε διαβεβαιώ οτι οι ευχές μου είναι εγκάρδιες
Coolmind
03-01-2007, 23:56
μεγεια ρε θηριο..αντε να μπαινουμε και μεις σιγα σιγα στα νερα...
Με το καλο.Και αν χρειαστεις κατι εδω ειμαστε. :)
JimmyFox
04-01-2007, 00:18
O Νάσος έκανε τόσο καλή δουλειά που για μια στιγμή με έκανε να σκεφτώ να βάλω κι εγώ νεράκι.
Αλλά, σε περίπτωση που θα απαιτούσε... troubleshooting δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και αυτό που κατάλαβα είναι οτι χρειάζομαι ένα πολύ μεγάλο κουτί για να μπορέσουν να χωρέσουν όλα άνετα.
Coolmind
04-01-2007, 00:41
O Νάσος έκανε τόσο καλή δουλειά που για μια στιγμή με έκανε να σκεφτώ να βάλω κι εγώ νεράκι.
Αλλά, σε περίπτωση που θα απαιτούσε... troubleshooting δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και αυτό που κατάλαβα είναι οτι χρειάζομαι ένα πολύ μεγάλο κουτί για να μπορέσουν να χωρέσουν όλα άνετα.
Σε ευχαριστω φιλε Δημητρη για τα καλα σου λογια,και για να λεμε και την αληθεια τον επεξεργαστη μου,εσυ τον ανεβασες στα 2750,διοτι εγω απο overclocking δεν ειμαι σχετικος.
Coolmind
04-01-2007, 00:42
Με γεια φίλε μου και από μένα και καλοδούλευτο. Τα δικά μου ντράβαλα τα βλέπεις ίσως στο από πάνω thread οπότε σε διαβεβαιώ οτι οι ευχές μου είναι εγκάρδιες
Μην ανησυχεις,υπαρχουν πολλοι καλοι φιλοι που θα σε βοηθησουν εδω.
Νασο τα λογια ειναι περιττα.
Εχεις μερακι.
Οπως τα ειπαμε και απο κοντα, ξερεις οτι αυτη τη στιγμη συστημα στημενο δεν εχω (αν εξαιρεσεις το κατεβαστηρι και τα laptop της υπογραφης) και thread σα το δικο σου με κανουν διαολεμενα να σκεφτομαι να βαλω βαθια και παλι το χερι στην τσεπη.
Αυτο που θελω να μας παρουσιασεις αναλυτικοτερα αν ειναι εφικτο ειναι το κουτι. Ομολογω οτι οσο κι αν ακουγεται αστειο, το κουτι που θα φιλοξενησω το επομενο συστημα μου ειναι το part αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο.
Απο τη μια τα κλασικα καλα lian li, τα φτηνοτερα και αρκετα καλα stacker αλλα και το νεου τυπου Mozart τριγυρνουν στο κεφαλι μου.
Το Mozart που εχεις ειναι οντως το αλουμινενιο? Αν ναι, σε τι χρηματα το βρηκες αυτο?
Επιπλεον, ριξε αν μπορεις μια ματια και πες μου αν παιρνει μεσα 3πλο ψυγειο χωρις κοψιματα κλπ.
Επιπλεον, επειδη μιλαω για συστημα με 8 δισκους, με φρεναρε λιγο η αναφορα σου για τη θεση των δισκων.
Για κανε μας πασα την εμπειρια σου...:)
Coolmind
04-01-2007, 01:54
Αυτο που θελω να μας παρουσιασεις αναλυτικοτερα αν ειναι εφικτο ειναι το κουτι. Ομολογω οτι οσο κι αν ακουγεται αστειο, το κουτι που θα φιλοξενησω το επομενο συστημα μου ειναι το part αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο.
Απο τη μια τα κλασικα καλα lian li, τα φτηνοτερα και αρκετα καλα stacker αλλα και το νεου τυπου Mozart τριγυρνουν στο κεφαλι μου.
Το Mozart που εχεις ειναι οντως το αλουμινενιο? Αν ναι, σε τι χρηματα το βρηκες αυτο?
Επιπλεον, ριξε αν μπορεις μια ματια και πες μου αν παιρνει μεσα 3πλο ψυγειο χωρις κοψιματα κλπ.
Επιπλεον, επειδη μιλαω για συστημα με 8 δισκους, με φρεναρε λιγο η αναφορα σου για τη θεση των δισκων.
Για κανε μας πασα την εμπειρια σου...:)
Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και συνεχιζω για να ριξω λιγο φως στην υποθεση κουτι.
Το δικο μου ειναι το αλουμινενιο και το πηρα 215 euro απο eshop,και αγορασα αυτο για την διαφορα του βαρους.9 κιλα το αλουμινενιο, 17,5 το σιδερενιο.
Εχει χωρο για 6 σκληρους εσωτερικα + 1 αν δεν τοποθετισεις floppy.
Μπορεις να βαλεις 1 τριπλο ψυγειο μπροστα χωρις πατεντα αρκει να εχει παχος μεχρι 3 ποντους,γιατι μαζι με τους ανεμιστηρες θα εχεις προβλημα αν τοποθετισεις καποια απο τις καινουργιες καρτες γραφικων(8800)που ειναι λιγο πιτσα με το μετρο!!!.Βεβαια αυτο βελτιωνεται αν βαλεις τους ανεμιστηρες απο την εξωτερικη πλευρα του κουτιου δηλαδη μεσα στην προσοψη.Κατα τα αλλα εχει τρυπες παντου εσωτερικα για να περασεις-εξαφανισεις οτι θελεις απο καλωδια,σωληνες,κ.λ.π.Αυτο που εγραψα για την θεση των δισκων και των cdrom-dvd ειναι η μαυρη αληθεια,δηλαδη θελεις 90 cm καλωδιοταινιες για τα παντα,για να τα περασεις απο την πισω πλευρα του κουτιου και να μην φαινονται,εκτος και αν θελεις ολα να κρεμονται μεσα στη μεση!!Κατα τα αλλα εχει αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης οχι ομως σαν του stacker.Το stacker ομως το καινουργιο,δεν αξιζει τα χρηματα του για μενα,γιατι το μονο καλο που εχει απο αποψη ευκολιων ειναι,το συρομενο backplate(αν εισαι τυπος που αλλαζει mobo καθε εβδομαδα)και την ετοιμη θεση στον πατο του κουτιου για ενα διπλο ψυγειο.Οποτε αν δεν σου κανει το mozart,κυριως λογω του οτι δεν παιρνει τους σκληρους που θελεις τοτε νομιζω οτι εχεις μονο δυο επιλογες.Η μια ειναι να πας σε κατι φτηνο αλλα τερας και σου ξαναλεω για το chieftec αυτο που σου ειχα γραψει στο thread για τα κουτια,αλλα δεν ξερω αν θα το βρεις ευκολα πια,η αν ανεβεις τοσο πολυ σε χρηματα που να φτασεις στα 300 euro να πας σε lian li.
Φιλικα
Νασος.
Κατατοπιστικοτατος.
Ευχαριστω πολυ!!!
Οπως και να εχει το θεμα, αν οπως λες εδωσες 215 για το αλουμινενιο, τοτε ειναι πραγματικο δελεαρ το συγκεκριμενο.
Αν παιρνει 6 δισκους, θα συμβιβαστω με 6.:)
Βαζει δυνατη υποψηφιοτητα ως μια απο τις επιλογες μου...
landlover
04-01-2007, 13:31
Coolmind καλημέρα.
Ερώτηση:
Διαβασα στο site του e-shop οτι στο MOZART μπορείς να στήσεις δύο μητρικές για δύο ξεχωριστά συστήματα. Αληθεύει??
Αν ναι τότε δεχεται δύο κανονικές ή έχει περιορισμούς.
Από τροφοδοτικά φαντάζομαι θα δέχεται δύο ξεχωριστά.
Οποτε μπορείς απάντησέ μου
Coolmind
06-01-2007, 00:03
Coolmind καλημέρα.
Ερώτηση:
Διαβασα στο site του e-shop οτι στο MOZART μπορείς να στήσεις δύο μητρικές για δύο ξεχωριστά συστήματα. Αληθεύει??
Αν ναι τότε δεχεται δύο κανονικές ή έχει περιορισμούς.
Από τροφοδοτικά φαντάζομαι θα δέχεται δύο ξεχωριστά.
Οποτε μπορείς απάντησέ μου
Φιλε landlover
Απο οτι εχω διαβασει στο manual υποστηριζει μονο mini atx μητρικες για το δευτερευων συστημα.Αυτο για να λειτουργησει χρειαζετε ενα upgrade kit οπως το ονομαζει η thermaltake,το οποιο αποτελειτε απο ενα τροφοδοτικο για 5 1/4 θεση,ενα front panel 5 1/4 με κουμπια reset,power και τα αντιστοιχα led hdd,power,και καποια καλωδια.Βεβαια δεν υπαρχει στο πισω μερος του κουτιου καποιο σημειο για να μπει το backplate της δευτερης μητρικης,και γενικοτερα αυτο αν το κανει καποιος καλυτερα να το κανει σε ενα αλλο κουτι,γιατι φανταζομαι οτι το upgrade kit δεν θα ειναι και πολυ φτηνο,οποτε μαλλον συμφερει να κανεις κατι ξεχωριστο.Πιστευω επισης οτι με δυο μητρικες μεσα σε ενα κουτι η θερμοκρασια θα ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα..........
Νασος
landlover
06-01-2007, 09:49
Κατατοπιστικότατος. Mε κάλυψες.
Πάντως το σκεπτικό δεν ήταν να λειτουργούν ταυτόχρονα δύο συστήματα (αυτό όσον αφορά τις θερμοκρασίες) απλά να συστεγαστούν, για πρακτικούς λόγους το κύριο και ένα internet σύστημα. Αλλαγή σχεδίων λοιπόν.
Νά σαι καλά
Thx.
Coolmind
19-09-2007, 11:14
Λοιπον,λογω καποιων ομορφων καταστασεων περασα την πορτα του am2(amdας γαρ),με το συστημα της υπογραφης μου.Τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα απο αποψεως δυναμης και overclock.Ο επεξεργαστης εχει ταβανι καπου γυρω στα 3450,χωρις ομως να εχει προβληματα θερμοκρασιων,γι'αυτο τον εχω σε λειτουργια στα 3200 ωσπου να "στρωσει"και να δω αν μπορω να τον ανεβασω και αλλο.Αυτο που με εχει αφησει με το στομα ανοικτο ειναι οι μνημες,οι οποιες ειναι"τερατακια"απο την αποψη οτι μπορεις να τις κανεις οτι θελεις,και το λεω αυτο γιατι στην αρχη που το συστημα ηταν default τις ειχα να παιζουν με timings 3,3,3,12 χωρις κανενα απολυτως προβλημα,και τωρα ειναι με 4,4,4,12 παλι με την ιδια απιστευτη συμπεριφορα.Επισης για αλλη μια φορα λεω οτι το νερακι δουλευει αψογα και μου κραταει το συστημα σε πολυ καλες θερμοκρασιες.Σας παραθετω και μια φωτο απο ενα 3dmark06.H συνεχεια αυριο.
JimmyFox
19-09-2007, 13:36
Θέλουμε και φωτογραφίες από τις πατέντες σου ε?
soulclaimer
19-09-2007, 15:37
Μεγειες Coolmind!
το συστημα ηταν default τις ειχα να παιζουν με timings 3,3,3,12 χωρις κανενα απολυτως προβλημα,
Πως ακριβως default?
533? 1Τ?
Coolmind
19-09-2007, 17:02
800 1Τ.Το ξερω οτι ειναι underclock αλλα να πεσουν τοσο τα timings δεν το περιμενα απο 5 σε 3!!!!!
soulclaimer
19-09-2007, 22:08
800 με 3αρια και 1Τ?
Μα αυτο είναι εξαίσιο!
Και ποιος σου είπε για αυτές ήθελα να ξέρα :p
Coolmind
20-09-2007, 00:23
Και ποιος σου είπε για αυτές ήθελα να ξέρα :p
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο DELLMAN
soulclaimer
20-09-2007, 00:28
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο DELLMAN
Θέλει να τ' ακούει... :046:
ε ναί ..... το 'χει αυτό ....:p:p:p:p
όχι άδικα όμως !!!!
DevilCry
20-09-2007, 02:37
Για δώσε score στο λαό!Με γειές!!!!
Coolmind
20-09-2007, 17:07
θα βαλω αυριο πουρνο πουρνο(κατα τις 10:00!!!)φωτογραφιες και 3d06 και aquamark.
Coolmind
21-09-2007, 10:28
Λοιπον ηρθε η ωρα για την αποκαλυψη της προτομης.......................
1)Στην πρωτη φωτογραφια ειναι ολα το συστημα.Να σημειωθει οτι η θεση των μνημων ειναι κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερη εκει,γιατι αν εχει καποιος ενα κανονικο κουτι,ακριβως απο πανω ειναι ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου και τις ψυχει.
2)Στην δευτερη φαινεται η πατεντα που εκανα με καποιες ροδελες για να μπει προσωρινα το waterblock στην cpu,μια και δεν κανει για socket am2.Η αληθεια ειναι οτι κραταει μια χαρα και απο θερμοκρασιες οπως θα δειτε"ψηνεται"(ουουουουουο).
3)Στην τριτη και τεταρτη φωτογραφια ειναι τα απαραιτητα cpuz απο μνημες και επεξεργαστη.
4)Και στην πεμπτη και εκτη τα 3dmark06 και Aquamark3 με το crossfire enabled.
Καλως ηλθατε και καλη διαμονη.................
1) η υδρόψυξη ειναι τέλεια...
2)Θελω να δω 3.4 οποσδήποτε..:033:
3)Μπορείς να βάλεις ενα superpi ??pleeeeaaseeee:105:
Coolmind
21-09-2007, 11:05
1) η υδρόψυξη ειναι τέλεια...
2)Θελω να δω 3.4 οποσδήποτε..:033:
3)Μπορείς να βάλεις ενα superpi ??pleeeeaaseeee:105:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,η υδροψυξη ειναι η ιδια εδω και περιπου εναν χρονο,αν θελεις να δεις ολο το κουτι δες την δευτερη σελιδα αυτου του thread.3.4 μονο για ενα benchmark και μετα τελος,τρωει φρενο,οσο για το superpi μην περιμενεις και τιποτα τρελο,αλλα θα κοιταξω να το βαλω το βραδυ,1M θελεις;
Το εδω δει το κουτακι ( επιβλητικό) ....
Βάλε 1Μ απλός για εχω την αίσθηση να συκρίνω με αλλους AMD (αν δεν ειναι δυσκολο φυσικά) ...
Coolmind
21-09-2007, 11:23
Περιπου στα 25 ειναι στο 1Μ,θα το ανεβασω το βραδυ.
Coolmind
23-09-2007, 01:04
Και το superpi.
Πέρνα και μια βόλτα από το bot
Καηκε (παλι) και ο Νασος...:D
Coolmind
23-09-2007, 02:16
Καηκε (παλι) και ο Νασος...:D
Γιατι το λες αυτο φιλε μουουουουουουουου;
Με γειες τα νεα παιχνιδια.;)
Καιρος ηταν.:)
Coolmind
23-09-2007, 02:24
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.