View Full Version : ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ LINUX
tsallinia
04-11-2006, 14:46
Γεια σας.αν ειστε γιαννιωτης η απλα σπουδαζετε εκει,η ειναι ο τοπος διανομης σας τελως παντων,μπορειτε να επισκευθειτε ενα πολυ χρησιμο και αξιολογο forum.ειναι απο τον γιαννιωτικο συλλογο χρηστων λινουξ. η διευθυνση ειναι ilug.void.gr την τεταρτη στις 8 στο θυμωμενο πορτραιτο θα εχουμε παρτυ για τον ενα χρονο λειτουργιας. θα μοιραστουν και σι ντι με ubuntu. αυτα...τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια
Spyrious
04-11-2006, 20:45
Καλησπέρα.Πού είναι το θυμωμενο πορτραιτο;
mefistofelis
04-11-2006, 21:56
Επι του δρομου που στριβεις μεσα για την πιτσα ρομα στα 300 μετρα.δεν θυμαμαι πως λεγεται η οδος!Θα προσπαθησω να ερθω και εγω παιδια!
Εκεί είναι η οδός Καποδιστρίου!
@ mefistofelis Πότε έγινες εσύ υπέρμαχος του ανοιχτού λογισμικού????? :033:
mefistofelis
05-11-2006, 13:57
@ mefistofelis Πότε έγινες εσύ υπέρμαχος του ανοιχτού λογισμικού?????
05-11-2006, 18:51
θα ειμαι και εγωωωωωωωωω!θα εχουν και προβολη ταινιας κτλ.καλη φαση.πες και στον γιωργο να ερθει μεφιστοφελη
Spyrious
05-11-2006, 19:20
Αν μπορέσω θα πεταχτώ και εγώ παιδια.
Αυτη η οδος δεν καταλήγει ναπολέων ζέρβα;
Μήπως είναι το μαγαζάκι με την αυλή και την mercedes αντίκα;
mefistofelis
05-11-2006, 22:19
θα ειμαι και εγωωωωωωωωω!θα εχουν και προβολη ταινιας κτλ.καλη φαση.πες και στον γιωργο να ερθει μεφιστοφελη
Σορρυ αλλα ποιον γιωργο απο ολους??
Τον ξαδερφό (ή θείο) του το Γιώργο μήπως???
Τελικά είναι στις 20:30 και στις 22:00 θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ Revolution OS του J.T.S. Moore.
Λεπτομέρειες και χάρτης εδώ (http://ilug.void.gr/).
@ Spyrious Ακριβώς αυτό είναι!
Αντε παγουραδες όλου του κόσμου ενωθείτε!
Κρίμα που δεν μπορώ να έρθω και εγώ και να σκεφτείς μένω ακριβώς δίπλα στην Ελένης Ζωγράφου. :022:
Να γινόταν την άλλη εβδομάδα, που θα είμαι και εγώ εκεί...(μένω Αθήνα).
Δεν πειράζει ίσως την επόμενη φορά.
Next time! Αν είναι να κανονίσουμε και οι Γιαννιώτες χρήστες του pctechnology κάποια συνάντηση γιατί απ'ότι βλέπω είμαστε πολλοί!
tsallinia
06-11-2006, 01:18
χε χε οντως!ναι αυτον τον γιωργο εννοω.ξερετε τι ειναι ακριβως η ταινια που θα παιξουν?δεν την εχω ακουστα
Κοίτα εδώ: Revolution OS (http://en.wikipedia.org/wiki/Revolution_OS)
Spyrious
06-11-2006, 18:06
Συμπέφτει και με τους Μηχάλιδες την Τετάρτη.
Ε, τι να κάνουμε, ίσως δε μπορούσαν να κλείσουν άλλη μέρα το Θυμωμένο Πορτραίτο!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.