View Full Version : GOTHIC 3
Επειδή απο μια γρήγορη ματιά στο φόρουμ πέρα απο την ανοιχτή κατηγορία ενος φίλου για το πακέτο που δίνει η εταιρία δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο για το εν λόγω παιχνίδι και είναι κρίμα γιατί ειναι απο τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, δημιούργησα αυτο το thread για όλους όσους έχουν παίξει το game και όχι μόνο.Εγώ παίζω κανα 4ήμερο τώρα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.Free role gaming,Μέγάλος κόσμος, έξυπνο story,ενδιαφέροντα quests και άλλα πολλά.Α και φυσικά πολύ δυνατή μηχανη γραφικών.Αλλα θα χρειαστέιτε PC με κεφαλαία για να το απολάυσετε.lol Ακούω γνώμες.
tsallinia
10-11-2006, 00:38
θα μεινω στο τελευταιο που ειπες..θελει βαρβατο μηχανημα.πλεον το gaming ειναι ειδος πολυτελειας..50 ευρω το game,200 ευρω η καρτα,αλλα τοσα ο επεξεργαστης,συν 150 ευρω για 1500 ram...μας κανει 600 ευρω...600 **** ευρω για ενα παιχνιδι...ειναι πολλα τα λεφτα απο οποια πλευρα και να το παρεις...
Δεν το συζητάμε αυτό. Ένα πραγμα θα σου πω. Πρίν απο μερικές ημέρες έκανα αναβάθμιση. Στην ουσία αγόρασα καινουργιο pc. Και πέρα απο τις απαιτήσεις της δουλειάς αποφάσισα να φιάξω ένα pc που να μπορεί να τρέξει ότι παιχνίδι κυκλοφορεί στην αγορά σε full graphics. Και το αποτέλεσμα κόστισε 1500ευρώπουλα αλλα άξιζε τον κόπο. Διαμάντι το μηχάνημα στημένο κομμάτι κομμάτι. Πάντως αποτι βλέπω δεν το γνωρίζουν πολλοί το game και παίζουν άλλα του είδους που συγκριτικά είναι πολύ κατώτερα.
Δεν μπρω να πώ οτι μου στοίχησε πολλά πάντως.:P
tsallinia
10-11-2006, 12:42
τωρα με αυτο που ειπες εφαγες σιγουρα παρατηρηση.....τωρα τι να πω...δινεις 1500 ευρω για ενα μηχανημα και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια το παιρνεις με ενα ευρω...και ρωταω..αν σκεφτοταν ολοι σαν εσενα θα ειχαν βγει 3 gothic?προσεχε δεν μιλαω και για αλλες εταιριες-κολλοσους τυπου ea-blizzard..μιλαμε για μια μικρη εταιρια οπου οταν βγηκε το gothic 1 χαροπαλευε..ξερεις οτι στην αμερικη τωρα το μαθανε το game?να προσεχεις που ριχνεις τα λεφτα σου..
αποτι ξέρω στη γερμανία ειναι πολυ γνωστό το παιχνίδι.Και όσον αφορά το που ρίχνω τα λεφτα μου΄αυτο είναι μεγάλο θέμα. Τα 1500ευρώ έφυγαν με γνώμονα την δουλειά μου και όχι τα games.Αυτα ερχονται 2α... Και για το ένα ευρω που είπες,έλεος αν αγόραζα κάθε παιχνίδι που ήθελα να δοκιμάσω;-)
γι αυτό υπάρχουν τα βίντεο κλαμπ και μερικά καλά sites. Αν κάτι σου αρέσει πραγματικά δεν σε εμποδίζει κανεις να το αγοράσεις. Οπώς και με τη μουσική ισχύει το ίδιο. Το οτι μπορεί να έχεις κατεβασμένα σε mp3 ολα τα τραγούδια του αγαπημένου σου καλλιτέχνη δεν έχει να λέει κατι.Και γώ το κάνω αλλα αυτό δεν θα με εμποδίζει απο το να αγοράσω το cd του.
Τέσπα άσχετη συζητηση και με έκοψε απο το βασικό θέμα.tsallinia αποτι είδα σε άλλο thread εχεις παίξει το gothic2 και μάλιστα αρκετά. Για το 3 τι έχεις να πεις? Καταρχάς πρόλαβες να το δείς ή οχι ακομα?
tsallinia
11-11-2006, 02:27
δεν μπορεσα γιατι λυγιζει το pc μου... τα εβαλα ολα low αλλα ετσι δεν ηθελα εγω να το παιξω..οποτε θα το αρχισω οταν παρω pc ,σε κανα χρονο δηλαδη...εχεις δικιο..ειμαι τρελλαμενος με την σειρα...το gothic 1 το τερματισα πρωτη φορα σε 4 μερες?ξερεις τι σημαινει αυτο?εγινα καρβουνο..τες πα..οσο επαιξα μου φανηκε σαν να επαιζα καποιο αλλο game και οχι gothic.του εκαναν τρομερο lifting.μου αρεσε το inventory στην κατω μερια της οθονης και κατι τετοιες λεπτομερειες..τωρα για αλλα δεν μπορω να πω(βλεπε αρχη)
ασχολούμαι αλλά δέν έχω ενθουσιαστεί για την ώρα , όσο για τα γραφικά φαίνονται χειρότερα απο oblivion παρ όλα αυτά θέλουν ισχυρότερο μηχάνημα κατα πολύ.
giorgos th.
15-11-2006, 14:59
το εβαλα κι εγω,περασα 1.08 patch και ολα τα απαριατητα αλλα....το παιχνιδι παιζει μια χαρα.1152*864 / high details εχω 40-50 fps στανταρ....αλλα...
συνεχεια BSOD και δεν λενε γιατι....θα περασω τους 91.47 που προτεινει να δω...
+ οτι αρχικα που πολεμας με τα orcs στο χωριουδακι δεν βλεπω γρασιδι αλλα εναν καθρεφτη του ουρανου....το εχει δει κανεις αυτο?
cabrinha
15-11-2006, 15:23
To παιχνιδι οσο ωραιο ειναι αλλα τοσα bugs εχει. Προσωπικα δεν παιζω τετοια παιχνιδια αλλα αυτο με τραβηξε απο την αρχη. Αυτο που με νευριασε ειναι οτι οι αναγραφομενες απο την εταιρια απαιτησεις για το παιχνιδι ειναι αναληθεις. Αυτη τη στιγμη το παιζω με τα χειροτερα γραφικα και αντιμετωπιζω κολληματα των 2 δευτερολεπτων καθε πεντε περιπου λεπτα. Δεν ειναι τραγικο γιατι δεν δημιουργει προβλημα στο gameplay αλλα ειναι κομματακι σπαστικο. Μαλιστα ο μονος τροπος για να μην με πεταει στα windows ηταν η εγκατασταση του 1.09 patch.
Oσον αφορα το σχολιο για 600 ευρω για ενα παιχνιδι δεν θα συμφωνησω. Την καρτα γραφικων θα την χρησιμοποιησεις μονο για το παιχνιδι αυτο? Δε θα παιξεις αλλα?
Silender
17-11-2006, 02:35
αρχικά που πολεμάς με τα orcs στο χωριουδάκι δεν βλέπω γρασίδι αλλά έναν καθρέφτη του ουρανού....το έχει δει κανείς αυτό?
Εμένα μου περνούσαν οι μέρες με τα δευτερόλεπτα. Χιόνιζε, έβρεχε, νύχτωνε και ξημέρωνε στο τσακ-μπαμ. Μόλις έβαλα τους νέους drivers από την nVidia όλα ΟΚ. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι... ωραίο είναι αν και ακόμη δεν το έχω προχωρήσει πολύ. Ενδιαφέρουσα ιστορία και γραφικά(βαριά μεν όπως ήδη έχει ειπωθεί). Με χαλάνε λίγο το "αριστερά" & "δεξιά" του αλλά νομίζω θα συνηθίσω.
+ στο παιχνίδι και - στη μηχανή γραφικών του. Είναι το πρώτο που δεν τρέχω "άνετα" με την GX2 μου. Παραθέτω εδώ τις ρυθμίσεις που μου τρέχουν καλύτερα σε περίπτωση που έχει κάποιος ίδια κάρτα.
Detail>Custom>Distance(High Detail)>Medium
Detail>Custom>Distance(Low Detail)>Medium
Detail>Custom>Resource Cache>Medium
Detail>Custom>Object Detail>High
Detail>Custom>Shader Quality>3.0
Detail>Custom>Texture Quality>High
Detail>Custom>Texture Filtering>Anisotropy 4x
Detail>Custom>Vegetation Quality>Medium
Detail>Custom>Shadow Quality>off
Detail>Custom>Post Proccessing>on
ανάλυση 1024x768 85Hz
πολλα bug ,πολύ κακό gameplay-combat system , gfx ok αλλά δέν είναι αρκετό .το σούταρα
Vediovis
20-12-2006, 16:36
joowood τι περιμένατε ? δεν ξέρω παιδιά αλλα οι γερμανοί έχουνε πέσει πολύ τα τελευταία 2 χρονια...βεβαια το παλεύω να το παίξω το παιχνίδι σε 1280x1024 ανάλυση με High gfx δεν δείχνει να νιώθει αν εξαιρέσεις τα τρελα loading που κάνει και το πρώτο λεπτό ώσπου να τα περάσει όλα στην μνήμη..βεβαια τα bugs πάνε σύννεφο αλλα όσοι δοκιμάσατε να παίξετε το Guild που έσκαγε κάθε τρις και λίγο memory leaks (5-40 λεπτά). Τι να πει κανεις...!?! βεβαια δεν το παρατάω γιατί έχω κώλυμα με τα Gothic...απλά υπομονή..
noo_mercy
02-02-2007, 14:55
Είναι αλήθεια ότι έχει πολλά bugs, αλλά μετο τελευταίο patch (1.02) έχει ψιλοστρώσει.Όσο αναφορά το gameplay μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι τα ζώα είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν απ' ότι τα orc.Παρόλα αυτά επειδή το παιχνίδι δεν το παίζω για να το τερματίσω αλλά για να δω και την τελευταία γωνία του κόσμου και να παίξω όσες αποστολές περισσότερες γίνεται, με έχει καλύψει κατά 90% γιατί έχω αρκετές ώρες gameplay και ακόμα ανακαλύπτω καινούργιες πόλεις.....
Μακράν το πιο free rpg κατ' εμέ
Το πιο μεγάλο αρνητικό είναι η προχειροδουλειά όσο αναφορά το game engine.Στον τομέα gameplay είναι άριστο και μεπολλές προσθήκες σε σχέση με το 2
Μάλλον θα μείνω στην Myrtana για πολύ καιρό ακόμα!!!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.