PDA

View Full Version : Oυτε το nforce2 δεν θα παιζει Vista

sakattack
17-11-2006, 14:19
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805

βεβαια μικρο το κακο κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Σοβαρες DX10 καρτες γραφικων σε AGP δεν πιστευω να βγουνε.
Και δεν βλεπω κανεναν αλλο λογο για τον οποιο θα ηθελε κανεις να βαλει vista αντι για τα XP

john_dr
17-11-2006, 15:52
Our Adrian is happy with its Barton 3200+, Epox 8RDA3+, 768MB RAM. And he doesn't need or want another computer. But he doesn't have much choice if he wants Vista. I guess that is the end of story

Παρόμοια ιστορία με αυτήν που έχω εγώ με τον PATA Promise controller.
Η πλάκα πάντως είναι ότι τα Vista θα περάσουν τις παιδικές ασθένιες του... Linux με πληθώρα hardware να μην υποστηρίζεται με drivers από τους κατασκευαστές. Νομίζω ότι θα μας δωθεί για πρώτη φορά η ευκαιρία να δούμε την ψυχολογία του κοινού γενικότερα, προφανώς και την δικιά μας, όσον αφορά τα Windows και το Linux. Πολλοί δεν έβαζαν Linux διότι δεν δούλευε το hardware τους 100% με αυτό.
Άραγε τα πανάκριβα Vista με τα παρόμοια προβλήματα, όσον αφορά την εξεύρεση οδηγών, θα οδηγήσουν το κόσμο στο να τα απορρίψει με την ίδια ευκολία που απέρριπτε το Linux ή σε μαζικές αναβαθμίσεις?

sakattack
17-11-2006, 16:15
με λιγο διαφορετικες παραμετρους.

Αυτος δεν εχει κανενα λογο να χρειαζεται vista.
τι να τα κανει?
DX10 να εκμεταλευτει δεν θα μπορει.
64bit να εκμεταλευτει δεν θα μπορει.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα αμα ειναι μονο για την ορεξη ας το χωνεψει...

Εσυ εχεις πιο πολλους λογους να σε νοιαζει, καθως οι δισκοι δεν επηρρεαζουν το συστημα και ανετα μπορει να χρειαζεσαι τα vista για DX10 ή 64bit
Εκει φταιει η Promise ,
αλλα κι εσυ που επενδυσες φετος σε συσκευες που ηταν γνωστο οτι πανε για αποσυρση εδω και 2-3 χρονια.

Για το linux, το προβλημα δεν ηταν το hardware αλλα το software που δεν ηταν συμβατο.
Μια συσκευη εν αναγκη θα την αλλαζαν. Προγραμματα και παιχνιδια που ειχαν συνηθισει που θα εβρισκαν?

Τα vista θα τα βαλουν πολλοι, εστω και με αναβαθμισεις, ασχετο που οι περισσοτεροι δεν θα τα χρειαζονται.

Indiana
17-11-2006, 16:35
Πιστεύω ότι πλατφόρμα με windows xp θα κρατήσει ακόμα πολύ καιρό...
τα vista εκτός από το dx10.... και πες και την ασφάλεια δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα...
μόνο η μετάβαση σε 64bit που γίνεται με ρυθμούς χελόνας....

manik
17-11-2006, 16:46
Πάντως εμένα η Abit δεν παραπονέθηκε...
Στα RTM που έχω με XP drivers παίζει μια χαρά και σαν να μου φαίνεται πως πάει και πιο γρήγορα από τα XP SP2... :033:

BoNito
17-11-2006, 16:47
με λιγο διαφορετικες παραμετρους.

Αυτος δεν εχει κανενα λογο να χρειαζεται vista.
τι να τα κανει?
DX10 να εκμεταλευτει δεν θα μπορει.
64bit να εκμεταλευτει δεν θα μπορει.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα αμα ειναι μονο για την ορεξη ας το χωνεψει...

Εσυ εχεις πιο πολλους λογους να σε νοιαζει, καθως οι δισκοι δεν επηρρεαζουν το συστημα και ανετα μπορει να χρειαζεσαι τα vista για DX10 ή 64bit
Εκει φταιει η Promise ,
αλλα κι εσυ που επενδυσες φετος σε συσκευες που ηταν γνωστο οτι πανε για αποσυρση εδω και 2-3 χρονια.

Για το linux, το προβλημα δεν ηταν το hardware αλλα το software που δεν ηταν συμβατο.
Μια συσκευη εν αναγκη θα την αλλαζαν. Προγραμματα και παιχνιδια που ειχαν συνηθισει που θα εβρισκαν?

Τα vista θα τα βαλουν πολλοι, εστω και με αναβαθμισεις, ασχετο που οι περισσοτεροι δεν θα τα χρειαζονται.Συμφωνω απολυτα μαζι σου..