PDA

View Full Version : Προγραμμα για ευρεση διπλων αρχειων

tyxeros
27-10-2004, 23:24
Εχω σε ενα σκληρο με ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ πολλα αρχεια κυριως φωτογραφιες και αλλα διαφορα. Ψαχνω ενα προγραμμα οπου μπορει να μου ξεχωρισει τα διπλα η τριπλα αρχεια και να μπορω να τα σβυσω. Ξερεται κανενα?

Linos80
28-10-2004, 01:59
Πραγματι ενα τετοιο προγραμμα θα ηταν χρησιμο για πολλους απο εμας (που δεν ξερουμε τι εχουμε μεσα στους δισκους μας).
Δεν το εχω πολυψαξει αλλα νομιζω οτι ολο και κατι θα υπαρχει.Σαν να εχει παρει κατι τ'αυτι μου.
Κανεις που να ξερει?

kagelar34
28-10-2004, 02:08
ναι ξέρω εγώ ένα που κάνει πολύ καλά την δουλειά του σ' αυτό αλλά έχει και πολλά tweaks και διάφορα καλούδια είναι το system mechanic υπάρχει σε shareware->Full

το χρησιμοποιήσα πριν κανα 2 χρόνια και μου έκανε καλή δουλεία

χωρίς πλάκα δεν έχω δει από τότε τέτοιο προγ που να κάνει όσα το system mechanic

dokim;aste to

n1ck0s
28-10-2004, 02:36
Μια τέτοια λειτουργία έχει το Directory Opus. Είνια ένα προγραμματάκι εναλλακτικό του Windows Explorer με αρκετές ευκολίες (ftp, synchronize κτλ). Μια από τα έξτρα που έχει ειναι να ψάχνει και για duplicate files

kagelar34
28-10-2004, 03:27
@n1ck0s που είσαι μαν?σε έχασα καλα 10 η εργασία Thanks man για την βοήθεια!Επειδή ήθελα να το συνεχίσω παραπέρα έχω βάλει στο thread εκείνο στο τέλος κάποιες ερωτήσεις ακόμη όποτε έχεις χρόνο κοιταξε το και απάντησε σε καμια βδομάαδα 2 δεν μ'απασχολει δεν έχω πίεση χρόνου,αν θες πάντα!

το Directory Opus είναι κανα free ?κατεβάζεται εύκολα ?μπορεί να αντικαταστήσει τον πολύ καλό γι μένα explorer?

gpulio
28-10-2004, 15:07
........... το Directory Opus είναι κανα free ?κατεβάζεται εύκολα ?μπορεί να αντικαταστήσει τον πολύ καλό γι μένα explorer?
Το Directory Opus 6.1 (πλήρες πρόγραμμα) αξίας 75€, το δίνει δωρεάν το "Κομπιούτερ Για Όλους" στο τεύχος Νοεμβρίου.

kagelar34
28-10-2004, 17:08
Γιώργο που ξέρεις ρε τι θα βγάλει το καθ' ένα περιοδικό?Να σου πω μήπς ξέρεις αν θα μπορούμε να πα΄ρουμε και το τελευταίο (8) από εδώ νόμιμα όμως? http://www.gpsoft.com.au/DScripts/Download.asp

λογικά νομίζω ναι αφού το δίνει full το περιοδικό ,ε?

gpulio
28-10-2004, 17:31
Γιώργο που ξέρεις ρε τι θα βγάλει το καθ' ένα περιοδικό?
Μην φαντάζεσαι περίεργα πράγματα. Απλά σαν συνδρομητής παίρνω τα περιοδικά ελάχιστες ώρες πριν κυκλοφορήσουν / διανεμηθούν στα περίπτερα.
Να σου πω μήπς ξέρεις αν θα μπορούμε να πα΄ρουμε και το τελευταίο (8) από εδώ νόμιμα όμως? http://www.gpsoft.com.au/DScripts/Download.asp
λογικά νομίζω ναι αφού το δίνει full το περιοδικό ,ε?
Το περιοδικό δίνει την έκδοση 6.1. Την έκδοση 8.0 μπορείς να την κατεβάσεις μόνο για evaluation 60 ημερών, μετά από online αίτηση.
Όμως συνήθως, οι παλιότερες εκδόσεις που δίνουν τα περιοδικά, έχουν option αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση, με μικρό αντίτιμο.

kagelar34
28-10-2004, 18:37
ναι αυτό σου λεώ γιατί στο λινκ που έδωσα έχει update από την 6 και αν την έχεις full την 6 λογικα θα μπορείς να το κάνεις

είναι αποτελεσματικό στα διπλά αρχεία ?μπορεί να κάνει έρευνα με πολλές παραμέτρους ?
μήπως ξέρεις αν μπορεί να ψάχνει και στα tags από τα μπ3?

gpulio
29-10-2004, 12:37
...........είναι αποτελεσματικό στα διπλά αρχεία ?μπορεί να κάνει έρευνα με πολλές παραμέτρους ?
μήπως ξέρεις αν μπορεί να ψάχνει και στα tags από τα μπ3?
Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου αυτή τη στιγμή. Θα εγκαταστήσω το πρόγραμμα κάποια από τις επόμενες μέρες.