PDA

View Full Version : Λίγες ερωτήσεις προβληματισμοί περί netmod συμπεριφορά του στα δίκτυα

kagelar34
28-10-2004, 05:20
Λέω να το σπασω παιδιά με πετάει κάθε λίγο και λιγάικι εξω , φαντάζομαι είστε πολλοί που θα θέλατε να δείτε ένα νετμοδ να φεύγει από τον έβδομο...
πάω να ξανασυνδεθώ και δεν μπορεί να κάνει καν την κλήση στο WEB τι κάνω---->>πάω και τρέχω κάτι διαγνωστικά που έχει το software toy Μέσα(μπορεί να πετάξει σφάλμα από τα win αλλά όλα οκ μην μασάτε) ....μετά στρώνει δεν μπορώ να πω δοκιμάστε το αν έχετε problems.

να σας ρωτήσω θα μπορώ να κάνω share Μια ιντερνετ σύνδεση σε ένα λανακι με αυτό το παρταλάκι?Η μπα?

Λέτε αν βάλω κανα καινούριο firmware να αλλάξει τίποτα ? ή να μην παίζω με το νετμοντ και να του μιλάω ετγενικά, να το χαιδεύω κλπ?

Το έχω στην σειριακή σας λέει τίποτα ...να αλλάξω μήπως?

α κάτι άκουσα πως στο ζητάνε πίπαρταλάκι όταν κόψεις την ISDN ισχύει.και αν χαλάσει τι?μηπως το πληρώνουμε κιόλας?

Ρε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει εκεί μέσα όλους ....ακούς να μένω 100 μέτρα από τα κεντρικά του OTE και να μην μπορώ να βάλω DSL.

trendy
28-10-2004, 13:39
Το δικό μου το ζητήσανε πίσω όταν έκοψα την ISDN.
Άμα μπορείς να το συνδέσεις σε usb θα είναι καλύτερα. Επίσης δοκίμασε το τελευταίο firmware upgrade.
Internet Connection Sharing κάνουν τα windows στη σύνδεση και όχι στο modem, συνεπώς η απάντηση είναι πως ναι μπορείς να μοιράσεις τη σύνδεση.

backgroundman
28-10-2004, 16:18
Καλησπέρα σε ένα ακόμα θύμα της Intracom (OTE) !!!
Καταρχήν πιο version έχει 3 ή 5. Το 5 έχει πολύ λιγότερα προβλήματα απο το 3.
Πρώτη φορά ακούω να έχεις πρόβλημα με το Netmod όταν είναι στη σειριακή.

Βασικά κάνε ένα firmware update και κατέβασε και τους τελευταίους drivers και αν συνεχίσουν τα προβλήματα πάρε τηλ 134 και ζητήσε να στο αλλάξουν. Πες οτι έχω πρόβλημα στο υπολογιστή. Εγώ βεβαια που πήρα και ζήτησα να μου φέρουν το ver5 μου έφεραν πάλι ver3 οπότε τα προβλήματα συνεχίζονται. Αν το βάλω πάντως στη σειριακή δεν κάνει restart όποτε μπαίνω στο internet.

Άλλη λύση είναι να πάρεις ISDN Modem με 30-40€ και να ησυχάσεις απο την Intracom (OTE).

Πολύ θα ήθελα να το δώ (netmod) να φεύγει απο τον εβδομο, αλλα το έχεις χρεωθεί και όταν κόψεις την ISDN στο ζητάνε πίσω.

ARJ
28-10-2004, 19:57
isdn modem μεγαλε μην το σκεφτεσαι και εγω ετσι βρηκα την υσηχια μου..............

blkik
29-10-2004, 01:14
Πάντως μην το βάλεις σε usb θα κάνει συνέχεια restart μόλις συνδέεσε στο internet.
Δοκίμασε το firmware update ή πάρε ένα καινούργιο

kagelar34
29-10-2004, 05:50
Παιδιά να σας ρωτήσω έχετε στείλει ποτέ φαξ με το μαραφέτι αυτό?
εγώ προσπάθησα αλλά τζίφος...

να πάρω κανένα άλλο λέτε ε?θα κοιτάξω....

υπάρχει κανα thread εδώ μέσα που να λέει για αγορά ISDN modem ή έχετε να προτείνετε κανένα ?

Βασικά αλλο ένα σπαστικό στο νετμοντ είναι ότι εκεί που κάθεται κολλάει και σου αποσυνδέει και το τηλ και κάθομαι και λέω γιατί δεν χτύπησε το τηλ όλη μέρα

PlanetmanR5
29-10-2004, 21:53
ελα ρε blkik και ελεγα τι φταιει και κανει συνεχως ρεσταρτ οταν συνδεομαι!thanks!παω και εγω για αλλαγη modem τελειωσε!

Morph
30-10-2004, 01:00
To netmod MONO σειριακή, σε ΧΡ αλλοιώς δε παίζει με τπτ. κάνει reboot συνέχεια ο,τι firmware & drivers να βάλεις και οποιοδήποτε version (τα έχω δοκιμάσει κ τα 2)

@kagelar34
Βασικά αλλο ένα σπαστικό στο νετμοντ είναι ότι εκεί που κάθεται κολλάει και σου αποσυνδέει και το τηλ και κάθομαι και λέω γιατί δεν χτύπησε το τηλ όλη μέρα

Αυτό σημαίνει οτι το netmod σου είναι όντος για πέταμα (εγώ 3 άλλαξα και ακόμη και αυτό που μου έφερε ο οτετζής ήταν χαλασμένο και τράβαγε κι ο ίδιος τα μαλλιά του). ΜΗΝ το πετάξεις όμως! δικαιούσε αλλαγή. Πάρ'τους κ πες τι προβλήματα παρουσιάζει. Θα στο αλλάξουν.

chris_de_ze
04-01-2005, 02:41
Hello Guys,

What I have found out is that the NETMOD-USB drivers are not compatible with PCs with Hyper-threading technology. So you have 2 options:

1) Either connect the Netmod through an RS232 port to PC, or
2) Disable "Hyperthreading" from your PC BIOS

Chris

zeppelin01
03-06-2005, 23:37
Γεια σας παιδιά.

Είμαι καινούριος και επειδή δεν ξέρω πολλά θέλω τα φώτα σας σε κάποια από τα παρακάτω:

1) Εάν καταργήσω το NetMod, ποια είναι τα καλά isdn modems που μπορώ ανεπιφύλαχτα να διαλέξω και που μπορώ να τα βρω!

2) Κάποια έχω μάθει ότι διαθέτουν 4 κανάλια όπου γεφυρώνοντάς τα πραγματοποιούν συνδέσεις στα 256kbps! Αυτό αληθεύει στη πράξη ή είναι απλά θεωρεία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

mefistofelis
04-06-2005, 01:31
Αντι να το πεταξεις απο τον εβδομο μπορεισ να το ψησεις και να τους το δωσεις ξεροκαμενο να το φανε τα λαμερια της ιντρακομ.
Εγω περσι ειχα βαλει λαθος φιρμγουερ και ελεγα τι βρωμαει στο δωματιο και νομιζα πως ειχαν καει τπτ καλωδια μεσα στο πισι ωσπου εβαλα το χερι πανω στο νετμοντ και εκαιγε.Το ανοιγω και βρωμισε ο τοπος.
Ηρθαν το αλλαξαν και ζητησαν και συγγνωμη...

Greek
04-06-2005, 10:38
2) Κάποια έχω μάθει ότι διαθέτουν 4 κανάλια όπου γεφυρώνοντάς τα πραγματοποιούν συνδέσεις στα 256kbps! Αυτό αληθεύει στη πράξη ή είναι απλά θεωρεία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Για τον σκοπό αυτό , πρέπει να έχει 2 γραμμές ISDN πάνω στο μόντεμ αλλά η χρέωση είναι x4!!οπότε δεν αξίζει.

Κάντε μια firmware αναβάθμιση . Είναι πολύ ευκολο και λύνει αρκετά προβλήματα. Αν έχετε το παλιό νετμοντ μπορείται να ζητήσεται να το αλλάξουν μέ ενα καινούργιο , είναι υποχρεβμένοι. Το έχω κάνει αρκετές φορές σε πολλές γραμμές που έχω στην εταιρεία.Η usb έχει πολλά προβλήματα , να προτιμάτε την σειριακή . Fax δεν υποστηρίζει . Αν θέλετε κάτι τέτοιο πάρτε ένα απλό μόντεμ αναλογική γραμμής και βάλτε το παράλληλα με το νετμοντ και χρησιμοποιήστετο μονο για φαξ , τό κόστος είναι πολύ μικρο.

kagelar34
04-06-2005, 13:20
Greek faχ με την usb νομίζω υποστηρίζει!

el3os
05-06-2005, 10:18
να σου πω.
πήγαινε βοήθεια και γράψε στο ευρετήριο:
Κοινή χρήση συνδέσεων Internet.
μόλις γράψεις το κοινή χρήση λογικά θα σου βγάλει κάτι.εκεί τα έχει όλα.
good luck :)

stavpal
05-06-2005, 13:33
fax Yποστηρίζει με το rvs com (εμένα δουλεύει τουλάχιστον)

doubleh
06-06-2005, 12:39
Ερώτηση, ίσως την έχω ξανακάνει.
Όταν έχω το νετμοδ στη σειριακή, με 128, κατεβάζει με μέγιστο 10. Όταν το έχω στη usb με 14,5. Για ποιο λόγο?

Greek
06-06-2005, 13:16
Μήπως πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις τις σειριακής πόρτας και να το βάλεις να είναι τέρμα..(αντι πχ 576000bps)

etheo
06-06-2005, 15:12
Η σειριακή έτσι και αλλιώς υποστηρίζει μέχρι 115200 bits per second άρα λογικό που παίζεις μέχρι τα 10kb/sec.

superpilot
09-06-2005, 22:55
Ολοι πρεπει να εχουν και ενα δευτερο modem για πολλους λογους που ειναι αυτονοητοι.Ειναι σαν να εχεις και δευτερο κλειδι για να μπεις στο σπιτι σου.Ολοι δεν εχουν?Μετα απο περιπλανηση χρησιμοποιω το isdn modem Crypto που το συνιστω ανεπιφυλακτα.