View Full Version : τι ειναι αυτο ιος?
fsbmaniac
23-11-2006, 23:48
εκανα εκαθαριση με ccleaner εχω nod 32 original win updated δεν βγαινει με τιποτα καθε 3 και λιγο εμφανιζετε
maddoctor
24-11-2006, 11:05
Να καταλάβω.....τι σου βγάζει δηλαδή, γιατί εγώ βλέπω μόνο μία σελίδα σχετικά με το msn!?
fsbmaniac
24-11-2006, 13:48
αυτη τη σελιδα οπως τη βλεπεις τρεχει στο παρασκηνιο η αλεπου αν το δω απο τον task manager για τι το παραθυρο δεν εχει file-edit κτλ. μολις εκανα scans με οτι εχω σε safe mode και μεχρι τωρα δενε χει εμφανιστει η σελιδα δεν ειχε καποιο πιστοποιητικο ασφαλειας κτλ αλλα απο την αλλη τα links λειτουργουσαν αν και πολυ αργα.
μηπως ειναι τιποτα της microsoft live-id και τετοια??? αλλλα και παλι δεν θα εμφανιζοταν απο το πουθενα
SouRLoTeR
25-11-2006, 11:23
Σε παρακολουθει ο bill gates! Αδειασε το c:\windows\temp, κανε delete τα cookies και το temporary internet files, βαλε στον internet explorer "blank page", πηγαινε "start\run" και γραψε "msconfig" και δες αν σου ξεκιναει τπτ περιεργο στο startup. Και να στο ξαναβγαλει κρατα backup και κανε format! :033:
FORMAT=ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ WINDOWS!!!
Σε παρακολουθει ο bill gates! Αδειασε το c:\windows\temp, κανε delete τα cookies και το temporary internet files, βαλε στον internet explorer "blank page", πηγαινε "start\run" και γραψε "msconfig" και δες αν σου ξεκιναει τπτ περιεργο στο startup. Και να στο ξαναβγαλει κρατα backup και κανε format! :033:
FORMAT=ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ WINDOWS!!!
lol! Καλό SouRLoteR... :033:
Low Man's Lyric
27-11-2006, 18:29
εκανα εκαθαριση με ccleaner εχω nod 32 original win updated δεν βγαινει με τιποτα καθε 3 και λιγο εμφανιζετε
Για να δω αν σχετιζεται με το δικο μου προβλημα που εχει να κανει και με τον τονισμο:
Τονους δε βαζεις απο βιασυνη η επειδη εχει δημιουργηθει προβλημα απο τον ιο αυτο;
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.