PDA

View Full Version : Πρόβλημα με Κazaa

BloodyHeaven
28-10-2004, 21:25
Δεν γνωρίζω αν το περιεχόμενο του ποστ είναι κατάλληλο λόγω αναφοράς σε p2p προγράμματος γι'αυτο και παρακαλώ τους admin σε περιπτωση ακαταλληλότητας να στείλουν το post στα αζήτητα. Το πρόβλημα μου εγκείται στο εξής : δεν μπορώ να κάνω connect στο kazaa... ενώ μπορώ να συνδεθώ κανονικά σε shareaza,warez,e-mule,winmx στο kazaa δεν με συνδέει.. το εκανα uinstall ξανά install δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις έκανα ghost και ξανά install εκλεισα το proxy αλλα και πάλι τπτ τι στο διάολο φταίει? έχει κανείς παρόμοιο προβλημα?

Linos80
28-10-2004, 21:33
Πανε χρονια που εχω να ασχοληθω με το Kazaa.
1)Ειχε πολλα fake αρχεια.
2)Ειχε πολλους ιους.
3)Καποια στιγμη γυρισε σε εκδοση Lite, Ressurection και λοιπα.

Για ολα τα παραπανω απλα θα σου προτεινα να δοκιμασεις αλλα p2p αφου πλεον το Kazaa δεν εχει κατι το ξεχωριστο να σου προσφερει...

Υ.Γ. Για περισσοτερα info ελα στο chat ή PM me.

GoriLLakos
28-10-2004, 22:04
Bαλε DC++ να δεις ασπρη μερα......!

sofos
28-10-2004, 23:22
αλλος ενας ευτυχης user του DC++ εδω!!
το προτεινω και εγω!

Myst|kaL
28-10-2004, 23:50
Kazaa;; Μακριά από μας.. Θα σε καταστρέψει.. το μισώ.. Βγάλτο εντελώς! :026: <--And that's an advice! :098:

BloodyHeaven
29-10-2004, 01:18
To θέμα είναι αν δεν μπορεί να αλλάξει αυτό και να χρησημοποιησει κάποιο άλλο π2π τι γίνεται μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα? η @@ ?

Myst|kaL
29-10-2004, 02:44
To θέμα είναι αν δεν μπορεί να αλλάξει αυτό και να χρησημοποιησει κάποιο άλλο π2π τι γίνεται μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα? η @@ ?

Σιγουρα θα μπορεις να χρησιμοποήσεις κάποιο άλλο.. ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ είναι! :112: :112: DC++, Overnet, ΚΤΛ

PinkPanther
29-10-2004, 07:57
BloodyHeaven κανεις δεν πρέπει να χρησιμοποιει KaZaa λόγο των ad-ware που περιέχει. Όλοι οσοι ξέρω και ασχολούνται ακόμα με το (πριν το ταφο) KaZaa, χρησιμοποιούν lite εκδόσεις. Οσον αφορά το πρόβλημα σου τώρα μήπως φταίει το firewall ή το antivirus αν έχεις?