PDA

View Full Version : forthnet ADSL in-a-box

MaD
29-10-2004, 04:58
ποιά η γνώμη σας ? το έχει πάρει κανείς ? πιστεύετε είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή ? :017:

MaD
29-10-2004, 05:04
πληρώνει και το πάγιο της υπηρεσίας adsl στον οτέ ? το έψαξα αλλά θέλω να το σίγουρέψω γιατί γενικά ακούγεται πολύ καλό για να είναι έτσι...

αντε αντε αν είναι να τσακιστλω να το πάρω αύριο τώρα που ήρθε το οικεγενειακό επίδομα ... ;]

overclocked
29-10-2004, 08:09
Συγκεκριμένα στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Όλος ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός ανάλογα με την τηλεφωνική γραμμή του χρήστη (ADSL Modem USB, ADSL filter ή ISDN splitter, καλώδια τηλεφωνικά και USB, CD με drivers)
Τέλος ενεργοποίησης ADSL πρόσβασης
Τρίμηνη Συνδρομή FORTHnet Fast Internet ADSL 384 Dynamic
Τρίμηνο πάγιο γραμμής FORTHnet ADSL Lines 384
Αναλυτικές οδηγίες χρήσης
Αίτηση σύνδεσης στις υπηρεσίες FORTHnet Telephony με ειδική προσφορά για όσους επιθυμούν να ενεργοποιήσουν και αυτές τις υπηρεσίες

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007367
http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007368

Sam
29-10-2004, 10:09
Βλέπω το έψαξες το θέμα Στελλάκο ε????
Τι έγινε?? Ψηνόμαστε για dsl?:P

overclocked
29-10-2004, 16:58
ε κατι τετοιο....βασικα περιμενω να δω ποσο θα ερθει η isdn και αν πραγματι ειναι πολλα θα βαλω dsl...αν και με το παραπανω πακετο δε καταλαβα ακριβως αν ειναι και η συνδρομη του οτε μεσα...για τους 3 μηνες παντα...παιζει να ειναι ομως...αλλα πρωτου το αγορασεις δε πρεπει αν κανεις αιτηση dsl στον οτε?εκει ειναι το θεμα....

NoDsl
29-10-2004, 18:08
Το θέμα ειναι τι μοντεμ έχει μεσα το πακέτο..θα έχει κάτι καλό η καμιά μούφα????
Με τόσο θολό τοπίο δεν θα αλλάξω ποτέ όνομα :013:

vazelo
29-10-2004, 18:39
To μοντεμ ειναι ενα Crypto F200 USB παντως για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στο περιοδικο RAM τευχος Νοεμβριου σελ.16-17

DVD_GR
29-10-2004, 20:11
ειναι πιο φθηνο απο την vivodi??

MaD
29-10-2004, 20:56
λοιπόν παιδιά το πήρα σήμερα. Το μόντεμ είναι όντως αυτό. Του οτέ τα πάγια είναι και αυτά πληρωμένα για τρείς μήνες!! Δηλαδή με 175 ευρώ τελική έχεις για τρείς μήνες dsl 384 ... Από εκεί και πέρα επειδή η αίτηση γίνεται στο όνομα της forthnet μιας και αυτή το πληρώνει στην αρχή , θα πρέπει να συνεχίσεις με forthnet αλλιώς πρέπαι να κάνεις καινούργια αίτηση για dsl (45 e) .. όχι και τόσο κακό μιας και είναι και αρκετά φτήνη και σίγουρα ποιοτική. Εγώ επειδή έτσι και αλλιώς συνδρομή forthnet θα έπαιρνα αυτή η επιλογή μου ήρθε κουτί.. (in-a-box ;p)
Πάντως πρέπει να είναι οτι πιο φτηνο αυτή την στιγμή στην αγορά...
Αντε ρε πΟΤΕ άνοιξε μου την port του παραδείσουυυυυυυυυυ

overclocked
29-10-2004, 23:44
καλη φαση !!παιζει να το παρω και εγω.... :)

Morph
30-10-2004, 00:25
Αν το πάρω για 3 μήνες (μέχρι που θα φύγω για στρατό δηλ) και μετά δεν ανανεώσω συνδρομή για 1 χρόνο τι γίνεται? μου παίρνουν τον εξοπλισμό πίσω?

Για την περίπτωσή πάντως είναι ο,τι πρέπει, γιατί με την 128Κ δεν πάμε καλά... (και πιο ακριβά θα μου έρθει)

DVD_GR
30-10-2004, 04:05
μην πας απλα στρατο.....(χωρις πλακα μιλαω σοβαρα.....)
πηγα και ηλθα....αλλα δεν ξαναπαταω...
παντως πιστευω οτι η vivodi ειναι πολυ πιο φθηνη...κοιταξτε απλα τις τιμες...

MaD
30-10-2004, 13:18
ναι αλλά δεν νομίζω οτι θα έχει την ίδια ποιότητα με την forthnet που είναι τόσα χρόνια στο χώρο. morph τον εξοπλισμό δεν στον παίρνουν πίσω σίγουρα γιατί τον έχεισ πληρώσει απλα αν δεν συνεχίσεις με forthnet σου κόβεται και η υπηρεσία dsl απο τον πΟΤΕ επειδή είναι στο όνομα την forth. Σαν να μην έχεισ κάνει τπτ δλδ , απλά θα έχεισ ε΄να μόντεμ στα χέρια...

overclocked
30-10-2004, 17:14
standar forthnet ποιοτιτα ειδικα για τα Pings στα games!!!η vivodi μαμιεται..

Morph
30-10-2004, 17:21
ναι αλλά δεν νομίζω οτι θα έχει την ίδια ποιότητα με την forthnet που είναι τόσα χρόνια στο χώρο. morph τον εξοπλισμό δεν στον παίρνουν πίσω σίγουρα γιατί τον έχεισ πληρώσει απλα αν δεν συνεχίσεις με forthnet σου κόβεται και η υπηρεσία dsl απο τον πΟΤΕ επειδή είναι στο όνομα την forth. Σαν να μην έχεισ κάνει τπτ δλδ , απλά θα έχεισ ε΄να μόντεμ στα χέρια...
Αυτό θέλω κι εγω, γιατί όταν θα λείπω δεν έχω καμια διάθεση να πληρώνω πάγια στον πΟΤΕ για το Ιντερνετ που δεν θα έχω (αφού δεν θα 'μαι σπίτι) Άρα είναι ότι πρέπει...

Το modem έχει ethernet? Μπάινει σε δύκτιο δηλ.? ή μόνο USB?

MaD
31-10-2004, 01:28
usb είναι το μόντεμ. Πόσο καιρό σας έκανε πάνω κάτω να να σας ανοίξει πορτ ο οτε ? μένει κανείς φάληρο θεσσαλονίκης και να έχει ? αν έχει καμία σημασία

platonas
04-11-2004, 03:40
παιδια μια ερωτηση....το παγιο dsl μετα απο τους 3 μηνες,πληρωνεται στην forthnet η στον οτε?Αν forthnet ερχεται καποιο statement?

MaD
09-11-2004, 04:30
ote, αν συνεχίσεις όμως με συνδρομή forthnet αλλιώς κόβεται.

overclocked
09-11-2004, 06:25
αν ενδιαφερεστε πειτε μου γιατι το αγορασα και το εχω σφραγιδμενο για πουλημα...κατι ετυχε γιαυτο...