View Full Version : firefox απορια
Παιδια μια ερωτησουλα για την "αλεπου" ...
Οταν παταω σε καποιο λινκ μου ανοιγει νεο παραθυρο....
Υπαρχει τροπος να ανοιγει νεο tab αντι για παραθυρο οπως πχ στην οπερα???
:100:
saxon_747
30-10-2004, 09:25
Bεβαιως... Κανε δεξι κλικ πανω στο λινκ και επελεξε "Open in new tab".
Prokopas
30-10-2004, 14:35
ARJ μπορείς να κατεβάσεις από εδώ (http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0rc1/Firefox%20Setup%20(1.0rc1,%20el-GR).exe) την ελληνική έκδοση του firefox που στην αρχή μπορεί να σου φανεί πιο χρήσιμη.
Παιδια μια ερωτησουλα για την "αλεπου" ...
Οταν παταω σε καποιο λινκ μου ανοιγει νεο παραθυρο....
Υπαρχει τροπος να ανοιγει νεο tab αντι για παραθυρο οπως πχ στην οπερα???
:100:
Δοκίμασε πρίν κάνεις κλικ στο link να έχεις πατημένο το Ctrl.
επισης αλλος τροπος αντι για κλικ πατα την ροδελα του mouse πανω στο λινκ και θα ανοιξει σε αλλο ταβ
tsompanos
31-10-2004, 15:28
επίσης μπορείς από το tools--> options--> στο advanced --> στο browsing κάπου λέει select new tabs opened from link. τσέκαρε το. Λογικά θα είσαι ΟΚ
thanks παιδια σωστο αυτο για control και για την ροδελα. Παντως θα ηθελα να υπαρχει και δυνατοτητα επιλογης μεσα απο τις ρυθμισεις.
@tsompanos: δεν δουλευει αυτο που μου ειπες φιλε.....
Πήγαινε στη σελίδα με τα extensions του Firefox(Tools/Extensions/Get more extensions) και μετα εκεί που λέει tab browsing.
Κάνε scroll down βρες το plug-in Single Window, και εγκατεστησέ το.
Νομίζω βέβαια ότι δεν δουλεύει στην έκδοση 1.0RC ακόμα
lakrosch
03-11-2004, 21:58
Μια ακόμα ερώτηση για το firefox και συγκεκριμένα για το adblock. Πως γίνεται εάν μπλοκάρω μια διαφημιση στο adblock και το μετανιώσω να την ξεμπλοκάρω;
αν δεν κανω λαθος,απο τα tools,πας σε adblock ,prefferences και απο εκει με δεξι κλικ κανεις delete το link που εχεις μπλοκαρει..
lakrosch
03-11-2004, 22:06
Αυτο ακριβώς είναι. Πολύ απλό για να το σκεφτώ μόνος μου.
επισης αλλος τροπος αντι για κλικ πατα την ροδελα του mouse πανω στο λινκ και θα ανοιξει σε αλλο ταβ
πολυ καλο φιλε μου.εχω πανω απο 6 μηνες που εχω τον FIREFOX και αυτο δεν το γνωριζα
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.