PDA

View Full Version : Auto Connect On Start-Up

tefra
02-11-2004, 22:31
--Εχω μια μικρη αποριουλα που μαλλον ειναι πολυ ευκολη η λυση αλλα κολλαω . Μιας και η adsl ειναι "ωραια" δεν λεει να μενει κλειστη και το pc δεν λεει να ειναι επαοριστον ανοικτο κανα restart χρειαζεται που και που . ---Σκεφτομαι να βαλω σαν task να κανει restart καθε τοσο αλλα οτι και εαν εχω προσπαθησει δεν μπαινει στο net αυτοματα με τα windows . Προσοχη εχω usb modem και πρεπει να κανω ενα μικρο dial up Για να συνδεθω . Δοκιμασα να βαλω συντομευση στο start-up αλλα δεν δουλευει . Ουτε καν ανοιγει το παραθυρακι . Φυσικα και το εχω βαλει για auto connect δηλαδη click στην συντομευση και τσουπ νετ χωρις να βλεπω το παραθυρι του username kai password . Ποια ειναι η λυση ? :006:

Αφηστε που μπορει να ειναι και χρησιμο λογω της "ωραιας" ΔΕΗ που προκαλει να τα pc μας να κανουν restart και η adsl μενει ανενεργη δεν λεει !

Greek
02-11-2004, 22:34
Θεωρητικά , αν υπάρχει αίτημα για το Ιντερνετ, θα ανοίγει αυτόματα η γραμμή.Πως έχεις σετάρει το ρούτερ/μόντεμ?

soler
02-11-2004, 22:37
Πριν λιγο εκανα δοκιμη με την συντομευση...και λειτουργει κανονικα...εχω pci modem δεν ξερω αν παιζει ρολο...

tefra
02-11-2004, 22:49
ειναι usb modem PPPoA vcmux

tefra
02-11-2004, 22:50
ααα βασικα οταν το pc ξεκινα ξεκινανε μαζι του παρα πολλα προγραμματα και services + ενα lanακι μηπως οταν το βαζω ως startup το ανοιγει αλλα δεν ειναι ακομα ετοιμα καποιο ή καποια services ?