View Full Version : Δεν αναγνωρίζεται το PSP από τα Windows
Βοήθεια...Πήρα σήμερα το PSP και όλος χαρά βάζω την memory stick και συνδέω την usb με τον υπολογιστή αλλά δεν αναγνωρίζεται από τα Windows. Δοκίμασα σε δύο υπολογιστές χωρίς αποτέλεσμα. Όσο έψαξα στο internet είδα ότι καλό είναι να μην έχω άλλες συσκευές usb για να το αναγνωρίσει. Όμως εγώ τις έβγαλα όλες (μέχρι και το ποντίκι) και πάλι δεν το αναγνωρίζει. Έχω τα sp2 των windows και usb 2.0. Τι να κάνω;
DidicolA
12-02-2007, 22:24
Συνεδεσες με card reader tin memory stick η μεσω του PSP?
Εαν μεσω PSP πρεπει και στις ρυθμισεις να επιλεξεις USB connection
ναι πάτησα usb connection και μου λέει να συνδέσω το καλώδιο με το pc το συνδέω και στον υπολογιστή βγαίνει ένα παραθυράκι κάτω δεξιά άγνωστη συσκευή. Το έχω δοκιμάσει σε 4 υπολογιστές. Το ίδιο και στους 4. Έκανα format στην κάρτα, αναβάθμιση του firmware μέσω wifi και του router μου αλλά τίποτα.
DidicolA
12-02-2007, 22:52
:102: :102:
Τσέκαρε το καλώδιό σου. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με ελαττωματικά USB καλώδια των PSP. Αν μπορείς χρησιμοποίησε κάποιο δανεικό να το τσεκάρεις.
DidicolA
12-02-2007, 23:06
ελπιζω να ειναι αυτο!
δοκιμασε απο κανενα card reader
Ίσως να είναι αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω...Θα βρω κανένα άλλο καλώδιο και θα σας πω. Ευχαριστώ πάντως.
Αυτό είναι και εγώ έτσι την είχα πατήσει όταν πήρα PSP και απελπίστηκα. Νόμιζα ότι πήρα ελαττωματικό και ήμουν έτοιμος να το επιστρέψω, αλλά την τελευταία στιγμή είπα να ξαναδοκιμάσω μπας και δουλέψει αλλά αντί να το συνδέσω με το καλώδιο που μου έδωσαν το σύνδεσα με ένα άλλο και δούλεψε
Αυτό είναι και εγώ έτσι την είχα πατήσει όταν πήρα PSP και απελπίστηκα. Νόμιζα ότι πήρα ελαττωματικό και ήμουν έτοιμος να το επιστρέψω, αλλά την τελευταία στιγμή είπα να ξαναδοκιμάσω μπας και δουλέψει αλλά αντί να το συνδέσω με το καλώδιο που μου έδωσαν το σύνδεσα με ένα άλλο και δούλεψε
Πες μου τέτοια να ηρεμήσω γιατί θα το σπάσω!!! :074:
Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, τελικά ήταν το καλώδιο. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι το καλώδιο αυτό ήταν σε προσφορά πακέτου από τον Γερμανό...Καλά δεν τα ελέγχουν πριν τα βάλουν;;;
και το δικό μου καλώδιο απο προσφορά πακέτου απο ΓΕΡΜΑΝΟ ήταν ελατωματικό. Μάλλον ξεφόρτωσαν υπο μορφή δώρου τις ελαττωματικές παρτίδες!!
SouRLoTeR
02-05-2007, 13:17
Ρε κάτι λαμογιές που κάνουν... Αντε μετά να αγοράσεις από γερμανό ξανά..
thanos21unoDK
02-07-2007, 00:05
Ρε κάτι λαμογιές που κάνουν... Αντε μετά να αγοράσεις από γερμανό ξανά..:063: :063:
:033: :033: Καλο
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.