PDA

View Full Version : Προταση καλου βιβλιου για C?

Intensor
03-11-2004, 15:26
Γεια σε ολους.Αν μπορειτε να προτεινετε κανενα καλο βιβλιο σε C που αν γινεται να αρχιζει απο επιπεδο αρχαριου και να φτανει σε υψηλο επιπεδο.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

ChrisXP
03-11-2004, 15:54
Sorry που δεν σου γράφω αναλυτικά αλλά φεύγω για το σχολε'ιο είναι το C Προγραμματισμός - Τρίτη έκδοση - τον Deitel & Deitel. Πολύ καλό (περιλαμβάνει C++ kai java) νομίζω κάνει 46€. Επίσης το "C για μηχανικούς" και αφτό στα ίδια λεφτά τα έχω και τα δύο πολύ καλά και κατανοητά. Τώρα πήρα και το "C++ - Τρίτη έκδοση - Μ. Γκιούρδας" Μόνο το πρώτο κεφάλαιο είδα κατανοητό φένεταιαλλα από την στιγμή που δεν το διάβασα πλήρως δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

backgroundman
03-11-2004, 16:02
Εγώ ξεκίνησα με το C Βημα-Βημα του Γκιούρδα. Αρκετά καλό και αναλυτικό και περιλαμβάνει και κάποια προχωρημένα θέματα.

circular
03-11-2004, 16:34
Τo Thinking in C++ μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο. Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν ή να το παραγγείλεις από αμαζον.

http://www.mindview.net/Books/DownloadSites/

soler
03-11-2004, 16:42
Kατι σε ελληνικα πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο...
Υπαρχει κανενα online βιβλιο στα ελληνικα?

Alarm
03-11-2004, 17:42
Ansi C , The Programming Language .Απο K&R . Ειναι το Α και το Ω. Βιβλος της C.
Ειναι ενα βιβλιο το οποιο πρεπει να το εχει καποιος αν ασχολειται με C

ΥΓ. Αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του.

backgroundman
03-11-2004, 20:22
Ansi C , The Programming Language .Απο K&R . Ειναι το Α και το Ω. Βιβλος της C.
Ειναι ενα βιβλιο το οποιο πρεπει να το εχει καποιος αν ασχολειται με C

ΥΓ. Αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του.

Συμφωνώ απόλυτα αλλα δεν είναι βιβλίο για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις C. Είναι βιβλίο που έχει αρκετά προχωρημένα θέματα.
Καλύτερα να διαβάσει ενα άλλο βιβλίο για αρχάριους πρώτα και μετα το K&R.

Alarm
03-11-2004, 22:41
Εγω με K&R αρχισα. Αναλογα αν εχεις και γνωσεις σε αλλες γνωσεις προγραμματισμου.
Αλλα και να μην εχεις παλι δεν ειναι και τοσο δυσκολο, απλα θελει πολυ χρονο στις ασκησεις. Εδω θα συμφωνισω μαζι σου πως τα βηματα στης ασκισεις καμια φορα ειναι μεγαλα. Αλλα αν δεν προσπαθησεις δεν μαθενεις....

Intensor
04-11-2004, 04:24
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Circular thanks για το λινκ θα το κοιταξω οπωσδηποτε.Θα κατεβω μια βολτα στουρναρη να δω ποια βιβλια μπορω να βρω απο αυτα.