View Full Version : Πρόβλημα με Windows Folder settings
Εδώ και μερικές ημέρες χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί, ενώ έχω φτιάξει πχ. ένα folder με shortcuts διαφόρων προγραμμάτων που χρησιμοποιώ συχνά με συγκεκριμένη σειρά μέσα στο folder και με εμφάνιση ως εικονίδια, κάθε φορά που κλείνω τον υπολογιστή (ακόμα και με hibernate) όταν τον ξανανοίγω το συγκεκριμένο folder μου έχει αλλάξει τη σειρά και το κυριότερο η εμφάνιση των shortcuts είναι αλλαγμένη από εικονίδια σε thumbnails!
Δεν είναι σοβαρό αλλά εκνευριστικό.
javaneze
14-02-2007, 10:23
Δοκιμασε properties στο φακελο>Customize> και βαλε type: ocuments αν τυχον ειναι δηλωμενο ως Photos ή Videos.
Επισης αν δεν εχεις ηδη, κατεβασε + εγκατεστησε το Tweak UI που εχει καποια settings σχετικα με το ποσα folder θες τα windows να θυμουνται ρυθμισεις.
Δοκιμασε properties στο φακελο>Customize> και βαλε type: ocuments αν τυχον ειναι δηλωμενο ως Photos ή Videos.
Είναι ως documents αλλά το κάνει. Εχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε από τη στιγμή που εγκατέστησα το HideOE που εξαφανίζει το εικονϊδιο του Outlook Express. Μπορεί να συνδέονται;
javaneze
16-02-2007, 10:50
Δεν το ξερω το utility. Μονο αν το απεγκαταστησεις μπορεις να τσεκαρεις αν οντως οφειλεται σε αυτο. (καλα απο που στο εξαφανιζει το εικονιδιο του outlook; ποια windows χρησιμοποιεις; )
Βαλε το tweak UI που σου λεω... θα το βρεις στο site της MS.
Δεν το ξερω το utility. Μονο αν το απεγκαταστησεις μπορεις να τσεκαρεις αν οντως οφειλεται σε αυτο. (καλα απο που στο εξαφανιζει το εικονιδιο του outlook; ποια windows χρησιμοποιεις; )
Βαλε το tweak UI που σου λεω... θα το βρεις στο site της MS.
HIDEOE: Αντί να έχεις το OE στη γραμμή minimised μπορείς έχοντας το, να το έχει σαν εικονίδιο δίπλα στο ρολόι κλπ
Δουλεύει σε όλα τα WIN εγώ έχω τα XP Home.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.