View Full Version : C compiler
Spirit_IN_Black
03-11-2004, 19:58
χρειαζομαι εναν καλο compiler για την c για μια εργασια.τι προτεινετε?
backgroundman
03-11-2004, 20:15
Αν θες μόνο compiler (χωρίς περιβάλλον IDE) μπορείς να κατεβάσεις το Borland C++ Compiler που είναι freeware.
Αν πάλι θες IDE τότε προτείνω το Dev C++ της Bloodshed που και αυτό είναι freeware.
Επίσης υπάρχουν
1. VisualStudio (ή μονο η Visual C++) της Microsoft
2. C++ Builder της Borland
3. C++ BuilderX της Borland για Cross-Platform προγράμματα
4. QuickC της Microsoft (περιβάλλον DOS)
Τέλος μπορείς να εγκαταστήσεις μια διανομή Linux (ή να τρέξεις μια διανομή LiveCD) και να κάνεις τα πάντα με τον gcc και g++, ή να κατεβάσεις τον compiler της intel (άν έχεις επεξεργαστή της εταιρίας) που είναι free, για πιο optimize compiling.
circular
03-11-2004, 20:58
Με κάλυψε απόλυτα ο backgroundman :045:
backgroundman
03-11-2004, 21:03
Σωστά, ξέχασα τον Intel C++ Compiler για Windows ο οποίος θέλει το Visual Studio .NET 2003 για να τρέξει.
DarthMoul
03-11-2004, 21:04
ο compiler της intel προϋποθέτει την εγκατάσταση του native compiler.
Άμα βρεις δοκίμασε το zortech
Bloodshed Dev C++ και απο εμενα. Πολυ κορυφαιος IDE αν σκευτουμε οτι ειναι freeware. Και πιστεψε με για την εργασια που θα κανεις συγουρα δεν θα χρηαστεις κανεναν compiler με τοσες δυνατοτητες.
Αλοστε δεν κανει ο compiler τον καλο προγραμματιστη :)
Spirit_IN_Black
06-11-2004, 02:36
σωστα!ευχαριστω πολυ παντως!ειμαι καινουργιος στην γλωσσα κ δεν εχω καταλαβει κ πολλα αλλα το παλευω!
σωστα!ευχαριστω πολυ παντως!ειμαι καινουργιος στην γλωσσα κ δεν εχω καταλαβει κ πολλα αλλα το παλευω!
Να το δω σαν αφορμη να τελειωσω και εγω αυτο που σκοπευω εδω και κατι εβδομαδες και λεω αυριο αυριο...
Η αλλιώς αν σου αρέσει η γραμμή εντολών: DJGPP
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.