PDA

View Full Version : Prescott vs Northwood

overclocked
08-07-2004, 10:37
για σας εχω ενα μεγαλο δειλημα...αγορασα μια Abit max3 και τωρα θελω να παρω cpu μαλλον παω σε 3αρι λογο χρηματων αλλα αμα κατσει τιποτε μπορει να παρω 3.2..

ποιον επεξεργαστη μου προτεινεται και γιατι???για θεμα γρηγοραδας overclocking....φωτιας λολ γενικα με επειχηρηματα ποιος για σας ειναι καλυτερη αγορα....

ξερω οτι η prescott ανεβαινουν καπως ευκολα,ξερω ομως κιωλλας οτι μπορει να σου καψουν την μητρικη(αν και το αποκλειω αυτο σε μενα λολ)
επισης ξερω οτι ζεστενονται πολυ !ε και τι εγινε αν εχω 60 βαθμους στα 3800?αν πεζει οκ καλα δεν ειναι?
και τελος ξερω οτι ειναι γρηγορος στο pi αλλα γενικως ειναι αργοτερος απο τον northwood οταν συγκριθει αλλου(το για ποσο δε ξερω)

Pieros
08-07-2004, 10:54
Κοίτα αν θες να πάρεις Prescott καλύτερα να περιμένεις τους D0 ή καλύτερα κ τους Ε0. Αν δεν μπορείς καλύτερα να πάρεις Northwood

aristidis
08-07-2004, 18:11
Ο Πιέρος έχει δίκιο. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε για Ε0 γιατί οι προηγούμενοι και μεγάλες απαιτήσεις σε τροφοδοσία έχουν αλλά επίσης και σε ψύξη. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι άστα να πάνε. Εδώ με MACHII και μάλιστα μονταρισμένο και πάλι ζορίζεται... :)

Kostas7GTR
08-07-2004, 22:22
Ρε Στελάρα τα είπαμε... Για prescott μόνο τα νέα Stepping! Πάρε Northwood !!!

ThorLite
08-07-2004, 23:32
Eγω τον δικο μου Northwood πολυ τον παω παντως...............

overclocked
08-07-2004, 23:54
:D οπως παει θα παρω Northwood λολ!!!τι να προσεψω στο stepping???μπορει καποιος να μου φτιαξει κανα plexy???τωρα εχω στα χερια μου την abit max3 :D

Tigas
09-07-2004, 00:53
ρε παρε μΑΤΙ :p στελιο prescott rulezzzz και asus rulezzz παντα ;)

overclocked
09-07-2004, 01:08
looooooool εχεις πολυ πλακα ρε :P

overclocked
09-07-2004, 01:14
τελικα ισως παρω prescott και βαλω αυτην την ψυκτρα :D
:098:

Kostas7GTR
09-07-2004, 02:11
Εδώ δεν γλυτώνεις με το νερό θα σε γλυτώσει η ψύκτρα αυτή? :067:
Ρε πάρε Northwood γιατί είσαι και φονιάς με το Voltage και θα χώσεις κανένα 1.6volt στον Prescott και θα τον ανατινάξεις !!! :026:

sa1901
09-07-2004, 02:56
Πολύ μου άρεσε η ψύκτρα. Από θόρυβο πως πάει; :040:

overclocked
09-07-2004, 02:59
LOOOL

JiMk
20-07-2004, 03:01
Στέλιο τι έκανες τελικά? δε μας είπες.

Kostas7GTR
20-07-2004, 11:41
Στέλιο τι έκανες τελικά? δε μας είπες.
Προδότης ο Στέλος τελικά... Πήρε σόμπα !!! :096: :065:

JiMk
20-07-2004, 11:51
Προδότης ο Στέλος τελικά... Πήρε σόμπα !!! :096: :065:

LOL.. οπότε τον φυστικώνουμε χαλαρά... :046:

Kostas7GTR
20-07-2004, 15:20
LOL.. οπότε τον φυστικώνουμε χαλαρά... :046:
To Avatar μου μιλάει απο μόνο του...:) :068:

overclocked
20-07-2004, 15:34
LOOOOOL δεν εχω Internet ρε παιδια γιαυτο εχω χαθει!!!
ειμαι με stock 3500-3600 τωρα μου ηρθε το plexy και το βραδυ θα βαλω το νερο....

βασικα αργοτερα θα τον αλλαξω....ειναι ενας 2.8 E
ενα εχω να πω...στα 3500 δεν εχω πατησει ακομα κατω τον αγαπημενο μου AMD...για μενα αυτο λεει πολλα..τσουφια MHZ οι ιντελ !!πρεπει να παω πανω απο 3700 για να τον πατησω πιστευω...AMD RULEZ RE!!!βεβαια αλλη φαση ρε το hyperthreding!!!ακομα και στο unreal exv dei μεγαλη διαφορα...ειναι ποιο ομαλο...η κινηση του....

Kostas7GTR
20-07-2004, 17:16
LOOOOOL δεν εχω Internet ρε παιδια γιαυτο εχω χαθει!!!
ειμαι με stock 3500-3600 τωρα μου ηρθε το plexy και το βραδυ θα βαλω το νερο....

βασικα αργοτερα θα τον αλλαξω....ειναι ενας 2.8 E
ενα εχω να πω...στα 3500 δεν εχω πατησει ακομα κατω τον αγαπημενο μου AMD...για μενα αυτο λεει πολλα..τσουφια MHZ οι ιντελ !!πρεπει να παω πανω απο 3700 για να τον πατησω πιστευω...AMD RULEZ RE!!!βεβαια αλλη φαση ρε το hyperthreding!!!ακομα και στο unreal exv dei μεγαλη διαφορα...ειναι ποιο ομαλο...η κινηση του....

Άντε καλά αποτελέσματα με το νεράκι ! Τσούφια mhz είναι ο prescott σου :028: εγώ σου τα έλεγα αλλά εσύ μου έλεγες ότι θα τον πάρεις για να σου φύγει το άχτι... :076: :093: Tespa καλή επιτυχία και μην δώσεις καμιά τρελλή τάση σαν αυτές που έδινες στον AMD (2volt everyday) γιατί σε βλέπω να μπαίνεις σε τροχιά απο την έκριξη!!!

Tigas
20-07-2004, 17:22
Στελαρα καλα mhz ρε...

icy20
20-07-2004, 17:27
Πωπω κωστα ο κολλημενος ο ιδιος εισαι ρε με τους πυρηνες.Ελεος

Tigas
20-07-2004, 17:53
α καλα εισαι Μαριε :009:

overclocked
20-07-2004, 18:26
ναι ρε τρελο κολλημα!!

Kostas7GTR
20-07-2004, 19:43

Το είπες και μόνο σου βρε Μάριε την λέξη κλειδί ! Την θερμοκρασια του Πυρήνα της γής έχει ο Prescott. :093: Και βασικά όσοι συμφωνήσανε μαζί σου έχουν όλοι φουρνάκι !!! :035:

Tigas
21-07-2004, 01:53
Το είπες και μόνο σου βρε Μάριε την λέξη κλειδί ! Την θερμοκρασια του Πυρήνα της γής έχει ο Prescott. :093: Και βασικά όσοι συμφωνήσανε μαζί σου έχουν όλοι φουρνάκι !!! :035:
Ρε Κώστα κλείσε και εσύ το aircond να δεις ότι ο δικό σου δεν θα γίνει φουρνακι σόμπα 8α γίνει :075:

Linos80
21-07-2004, 02:15
Το προβλημα της θερμοκρασιας και της ψυξης της CPU μας αποτελει ενα απο τα σοβαροτερα ζητηματα που απασχολησαν τις εταιριες αλλα και τους χρηστες εδω και χρονια.
Ειδικα απο τοτε που οι χρηστες προχωρησαν σε υπερχρονισμους των συστηματων τους με αυξηση των τασεων λειτουργιας και την οριακη χρηση των μηχανηματων τους, τα προβληματα με την αυξηση της θερμοκρασιας εγιναν καθημερινο φαινομενο και κατα συνεπεια προεκυψαν νεες τεχνικες ψυξης με καλυτερα αποτελεσματα και μεγαλυτερη αποδοση.
Καταληγοντας θελω να τονισω οτι στοχος ολων μας (ανεξαρτητως αν εχουμε Intel ή AMD και ανεξαρτητως πυρηνα του επεξεργαστη μας) ειναι η σταθερη λειτουργια του συστηματος μας ακομα κι αν οι θερμοκρασιες σε καποιον ειναι υψηλοτερες απο οτι στον αλλο ειτε λογω κατασκευης(πυρηνα δηλαδη) ειτε λογω συνθηκων(ζεστο δωματιο,μικρο κουτι και λοιπα...)
Γι'αυτο θα σας παρακαλουσα ολους να πεσουν οι τονοι και να δουμε τι μπορει να κανει ο καθενας με το δικο του <<φουρνακι>> (αφου ολοι,λιγο ή πολυ, φουρνακια εχουμε μεσα στο κατακαλοκαιρο χωρις κλιματισμο στο full)
Εξαλλου θα εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε και απο κοντα την Πεμπτη στο 5x5 και να πειραματιστουμε σε πιο <<ψυχρα>> κολπα!!!
Σας ευχαριστω ολους... :023:

Tigas
21-07-2004, 02:23
Το προβλημα της θερμοκρασιας και της ψυξης της CPU μας αποτελει ενα απο τα σοβαροτερα ζητηματα που απασχολησαν τις εταιριες αλλα και τους χρηστες εδω και χρονια.
Ειδικα απο τοτε που οι χρηστες προχωρησαν σε υπερχρονισμους των συστηματων τους με αυξηση των τασεων λειτουργιας και την οριακη χρηση των μηχανηματων τους, τα προβληματα με την αυξηση της θερμοκρασιας εγιναν καθημερινο φαινομενο και κατα συνεπεια προεκυψαν νεες τεχνικες ψυξης με καλυτερα αποτελεσματα και μεγαλυτερη αποδοση.
Καταληγοντας θελω να τονισω οτι στοχος ολων μας (ανεξαρτητως αν εχουμε Intel ή AMD και ανεξαρτητως πυρηνα του επεξεργαστη μας) ειναι η σταθερη λειτουργια του συστηματος μας ακομα κι αν οι θερμοκρασιες σε καποιον ειναι υψηλοτερες απο οτι στον αλλο ειτε λογω κατασκευης(πυρηνα δηλαδη) ειτε λογω συνθηκων(ζεστο δωματιο,μικρο κουτι και λοιπα...)
Γι'αυτο θα σας παρακαλουσα ολους να πεσουν οι τονοι και να δουμε τι μπορει να κανει ο καθενας με το δικο του <<φουρνακι>> (αφου ολοι,λιγο ή πολυ, φουρνακια εχουμε μεσα στο κατακαλοκαιρο χωρις κλιματισμο στο full)
Εξαλλου θα εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε και απο κοντα την Πεμπτη στο 5x5 και να πειραματιστουμε σε πιο <<ψυχρα>> κολπα!!!
ο τακης τα ειπε ολα μπραβο φιλε... :)

Kostas7GTR
21-07-2004, 02:51
Ρε Κώστα κλείσε και εσύ το aircond να δεις ότι ο δικό σου δεν θα γίνει φουρνακι σόμπα 8α γίνει :075:
Μάλλον δεν διαβάζεις όλα τα threads γιατί εχω γράψει τις θερμοκρασίες μου με και χωρίς aircondition που καθε άλλο από φουρνάκι θυμίζουν... ;)

JiMk
21-07-2004, 12:44

Το νόημα αυτών των σειρών δε το κατάλαβα... το χαβάλέ μας κάνουμε και πειράζουμε ο ένας τον άλλον. :098:

Linos80
21-07-2004, 13:13
Ακριβως περι χαβαλε γινεται ο λογος.
Γι'αυτο εχω αρχισει να σκεφτομαι ειδικη κατηγορια ψυξης "Με κλιματισμο" και "Χωρις κλιματισμο"... :p
Ξερω οτι τα παιδια κανουν πλακα (φιλοι μου ειναι ολοι τους), χωρις αυτο να σημαινει οτι το ξερει κι ενας τριτος παρατηρητης!!! ;)
Παντως τελικα νομιζω οτι ολοι καταληγουμε στο γεγονος οτι ο Κωστας εχει πραγματικα <<σκαλωμα>> με τους πυρηνες... :101:
Αλλα αν το δουμε και απο την αλλη, και ποιος απο εμας δεν ειναι σκαλωμενος με κατι!!! :039:

Kostas7GTR
21-07-2004, 14:21
Ακριβως περι χαβαλε γινεται ο λογος.
Γι'αυτο εχω αρχισει να σκεφτομαι ειδικη κατηγορια ψυξης "Με κλιματισμο" και "Χωρις κλιματισμο"... :p
Ξερω οτι τα παιδια κανουν πλακα (φιλοι μου ειναι ολοι τους), χωρις αυτο να σημαινει οτι το ξερει κι ενας τριτος παρατηρητης!!! ;)
Παντως τελικα νομιζω οτι ολοι καταληγουμε στο γεγονος οτι ο Κωστας εχει πραγματικα <<σκαλωμα>> με τους πυρηνες... :101:
Αλλα αν το δουμε και απο την αλλη, και ποιος απο εμας δεν ειναι σκαλωμενος με κατι!!! :039:

Πέστα ρε Τάκη ! Με βάλατε στην πρίζα του Xtreme Cooling και τον Σεπτέμβριο ή θα με δείτε με κανένα τρελό phase Change ή με κανένα ζουρλομανδία στο τρελλοκομείο !!! :115: Έχω ένα "σκάλωμα" με τους 478 Prescott αλλά τώρα που είδα το 775 με βλέπω φούρναρη όταν βγεί το "E" stepping !!! :101: Τα λέμε άυριο στην μπάλα απο κοντά ! :040: