View Full Version : Dvd pc game copy
BloodyHeaven
20-07-2004, 16:58
Καλησπερίζω όλο το φόρουμ. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος πως μπορώ να κρατήσω ένα αντίγραφο απο ένα παιχνίδι το οποίο είναι σε dvd ενώ εγώ έχω μόνο cd-r και όχι dvd-r. Συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι το ΤΟCA race driver 2.
Αρκεσου στο original ειδικα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Δυσκολα θα μπορεσεις να παρεις backup απο το αυθεντικο σου.
Κατα συνεπεια προσεχε το σαν τα ματια σου!!!
Και προσοχη στους κανονες... :002:
Υ.Γ. Γενικα μιλώντας τωρα πιστευω οτι δεν μπορεις να παρεις backup παιχνιδι που κανονικα ειναι σε DVD σε CD...
Γενικά μιλώντας τώρα , για αρχεία που είναι μεγάλα και θες να τα σπάσεις σε μικρότερα υπάρχουν προγράμματα όπως το Winsplit.
Το έχω δοκιμάσει μόνο σε δισκέτες αλλά φαντάζομαι ότιθα πρέπει να ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.
Αν θές να το δοκιμάσεις ,για να αποθηκεύσεις το Original παιχνίδι σου που το έχεις πληρώσει ακριβά από γραντζουνιές και γδαρσίματα , θα σου πρότεινα να ψάξεις στο Ιντερνετ για File splitter προγράμματα.
BloodyHeaven
20-07-2004, 17:27
Σαφώς και είναι κρίμα να χάσω ένα ακριβοπληρωμένο παιχνίδι απο μερικές γρατσουνιές. :009: :096: Ακριβώς γι'αυτο και θέλω ένα backup. Βρήκα αυτό το tool (DVD Copy Pal) τι λέτε θα κάνει τη δουλειά μου?
Εγω παντως το ut μου το αντεγραψα απλα με dvd-copy απο το nero!!!Τιποτα δεν εκανα.ΛΟΛ?Το toca χλωμο εδω προσπαθουνε ακομα να το σπασουν!
Δεν έχει DVD_R.
@Bloody.. Πρέπει να το σπάσεις σε κομματια των 650ΜΒ στον HDD,να τα αποθεκευσεις σε cd και να κάνεις την ανάποδη εργασία αμα χρειαστεί να το τρέξεις.
alexandrosss
20-07-2004, 21:27
σπάσιμο αρχείων μπορείς να κάνεις απο το winzip και η επιλογή αν θυμάμαι καλά λέγεται split
kagelar34
21-07-2004, 02:58
παιδιά σαν iso image δεν μπορεί να το αποθηκεύσει στον δίσκο?Και εγώ θέλω να κάνω ενα backup από dvd χωρίς να έχω DVD-r
alexandrosss
21-07-2004, 12:39
αν είναι κλειδομένο όχι, αλλα άν δεν έχει καμια προστασία γίνετε.
BloodyHeaven
21-07-2004, 19:10
Εντάξει το πρόβλημα εν μέρη με image στον σκληρό λύνεται. Δημιουργείς ένα image και το φορτώνεις από ένα virtual disc το θέμα είναι ότι δεν σου αναγνωρίζει το cd μετά οπότε χρειάζεσαι no-dvd patch (για το συγκεκριμένο τουλάχιστον) έλα όμως που δεν υπάρχει!!! Οπότε τί κάνεις κρατάς το image στον σκληρό μέχρι να βγει το patch? Προφανώς!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.